_TRM7888

_TRM7888
_TRM8006
_TRM8074

Tivoli PAL +BT

Lytt på radio – over alt

Betalt innhold

Husker du klassikeren Tivoli One som startet radioeventyret for Tivoli i Norge? Den er Norges mest solgte radiomodell på 2000-tallet og startet en helt ny radio-epoke i Norge og den satt samtidig ny standard for både ytelse og design. Tivoli PAL+BT er en spennende og brukervennlig fortsettelse på Tivoli-tradisjonen som Model One en gang startet.

ANNONSE

Tivoli PAL +BT

Pris: 2.290,-

Importør:

Karakter

Stereo+ mener:

Vi har med hell prøvd den ut på steder hvor det ellers har vært vanskelige å motta gode DAB-signaler. Tivoli Pal+BT er en hendig og brukervennlig radio med flott stemmegjengivelse og enkel Bluetooth-tilkobling.

Hva er forskjellen fra forrige modell?

  • Bedre DAB-mottak
  • Enklere Bluetooth-oppsett
  • Bedre batterilevetid
  • Økt lydkvalitet

14 timer spilletid

Tivoli Pal+BT har et kraftig innebygget batteri som gir deg 14 timer ubekymret spilletid når du er på farten, men den kan selvsagt også benyttes koblet til strøm når den spiller musikk eller radio hjemme på kjøkkenet, i stua, på terrassen eller på hytta. 

Enkelt å finne norske DAB-programmer

Et enkelt trykk på en av de to knappene på fronten starter et søk etter norske DAB-kanaler, og etter en kort stund får du opp en komplett liste du kan bla deg gjennom. Kanskje liker du Nrk P1, eller kanskje du heller foretrekker Radio Rox? Uansett hva du ønsker å lytte til ligger kanalene kun noen få tastetrykk unna. 

10 forhåndsinnstillinger

Her kan du parkere dine favorittstasjoner slik at de er enkle å finne tilbake til. Du har til og med en liten og praktisk fjernkontroll som kontrollerer alle funksjonene hvis du vil sitte i fred og ro i sofakroken og lytte gjennom det store utvalget av norske DAB-kanaler.

Bluetooth  - Lett å pare

Radioen er lett å koble til trådløst hvis du ønsker å spille musikk fra mobiltelefonen. Slå på Bluetooth på mobiltelefonen, og vent til Tivoli PAL+BT vises i displayet. Da er du koblet til og kan spille all av musikken du har lagret på mobiltelefonen, eller musikk du strømmer fra Spotify, Apple Music eller Tidal. Enkelt!

God mottaksstyrke

Med Tivoli PAL+BT behøver du ikke være redd for å miste DAB-signalet. God følsomhet gir deg flotte radio-opplevelser også der mottaksforholdene er litt vanskelige, og du behøver ikke være engstelig for at radioen ikke fungerer der det er oppgitt DAB-dekning.

Uttak for hodetelefoner

Noen ganger er det fint å kunne lytte til radio eller musikk i stillhet. En egen hodetelefonutgang med imponerende høy lydkvalitet og kraftfull lyd gjør det mulig å kose seg med favorittprogrammet eller musikken din uten å forstyrre andre.

Inngang for eksterne enheter

Er du usikker på om telefonen din har Bluetooth, eller kanskje bare synes dette med trådløs lyd er litt vanskelig? For deg finnes det en egen inngang for en ekstern kablet enhet. Kabelen som behøves kan du kjøpe overalt hvor de selger elektronikkprodukter. Den eksterne enheten kan være en mobiltelefon, en bærbar musikkspiller eller til og med datamaskinen din.

Alarm/sleep

Hva med å våkne til nyhetene eller favorittmusikken din på morgenen, til noe annet enn en intens pipetone eller alarmsignalet fra mobiltelefonen? En innbygd og brukervennlig alarmfunksjon vekker deg skånsomt og trygt opp om morgenen slik at du kan møte en ny dag på best mulig måte. Funksjonen kan også benyttes til å slå av radioen automatisk etter en viss tid. Kjekt å ha hvis du sovner midt i programmet og vil spare batteriet. 

Flott stemmegjengivelse

Som vanlig når det gjelder Tivoli er stemmegjengivelsen selv fra deres mest kompakte enheter, imponerende klar, tydelig og detaljert. Det gjør at du ikke behøver å spille høyt for å oppfatte hva som blir sagt, og gjør det samtidig behagelig og avslappende å lytte til radio. Stemmene du hører er varme, naturlige og troverdige, og de har god tilstedeværelse.

Den kompakte høyttaleren imponerer også med en overraskende fyldig og god gjengivelse av musikk både fra DAB, eksterne kablede enheter og fra den trådløse Bluetooth-tilkoblingen.

Kommentarer

Siste fra forsiden

W_DSC09645

Flott messe i Warzsawa - flere...

Her er flere inntrykk fra messa i Warzsawa. Miksen mellom å ha en god gammeldagds hotellmesse med hø...
horns

Noen inntrykk fra messa i Warz...

Vi er akkurat tilbake fra den enormt vellykkede messa i Warzsawa hvor det var en herlig blanding av ...
Legend 40 black

Wow, for en bassgjengivelse!

System Audio Legend 40 Silverback er en mellomstor, aktiv og i dette oppsettet, trådløs høyttaler, o...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...