_TRM7949-2

_TRM7851
_TRM7858
_TRM7859
_TRM7924
_TRM7949-2
_TRM7949
_TRM7983
_TRM7989

Tivoli Go Andiamo

Luksuriøs bærbar høyttaler

Betalt innhold

Med Tivoli Go Andiamo kan du ikke bare nyte din egen musikk med imponerende lydkvalitet når du er på farten, men også glede deg over å eie en unik og stilig designet høyttaler med svært flotte materialer. Unn deg litt ekstra luksus i hverdagen!

 

ANNONSE

Tivoli Go Andiamo

Pris: 1995,-

Importør:

Karakter

Stereo+ mener:

En uvanlig flott og vakker bærbar høyttaler med stor og fyldig lyd.

Andiamo betyr la oss gå, og det er akkurat hva denne enhetens funksjoner oppfordrer til. Den er laget for å være på tur og på farten sammen med deg.

Lekkert og innbydende

Dette er høyttaleren du ønsker å vise frem til venner og kjente, og som du gjerne vil bli sett med uansett hvor du er på farten. La dem stryke fingrene over de flotte læret, la dem kjenne på den kjølige følelsen av massiv aluminium, eller bare la dem kaste misunnelige blikk etter deg når du passerer med Go Andiamo svingende fra hånden.   

20 timers spilletid

Med det innebygde batteriet får du inntil 20 timer spilletid før enheten behøver å lades på ny. Det er nok til flere dager med bærbare musikkopplevelser. Hjemme på nattbordet, på arbeidspulten eller i bokhylla kan den spille musikk med strømadapteren koblet til, slik at du ikke behøver å bekymre deg for om enheten går tom for strøm. Da kan du spille så høyt du vil, så lenge du vil!

Ekte lær og materialvalg i luksusklassen

En ting er utstrakt bruk av aluminium i hele konstruksjonen, men legg merke til båndet av lær som går rundt hele enheten og som ender i et praktisk bærehåndtak. Det er ekte lær «made in Italy», og materialvalg fra alle øverst hylle.  

Smarte knapper preget inn i læret

Ved første øyekast er det ikke så lett å se hvor Tivoli har gjemt knappene du benytter for å kontrollere Go Andiamo. Ser du nøyere etter vil du imidlertid se at kontrolleren for av/på, volum og Bluetooth er preget inn i læret. Det er en smart, stilig og elegant løsning, og snart bruker du Go Andiamo uten å tenke på hvilke knapper som gjør hva. Du kommer etter kort tid til å kjenne den som din egen bukselomme.  

Trådløst og enkelt

Enheten er svært enkel å koble til trådløst med Bluetooth. Den kommer opp nesten øyeblikkelig på oversikten over tilkoblede Bluetooth-enheter i mobiltelefonen din, og gir deg umiddelbar tilgang til en kraftfull og fyldig gjengivelse av musikk fra musikktjenester som Apple Music, Spotify eller Tidal. Det kan knapt bli enklere.

Inngang for eksterne enhet

Ønsker du å spille fra en annen lydkilde enn mobiltelefonen uten Bluetooth? Ikke noe problem. En aux-inngang gjør at du enkelt kan koble til en hvilken som helst mobil enhet og lytte til musikk, eller se film fra et nettbrett med synkronisert bilde og tale.

God bass takket være smart design

Hvordan kan en så liten høyttaler låte så stort? Svaret på det er å plassere et høyttalerelement som utnytter hver centimeter av den runde formen, og koble dette til en forsterker på hele 20 Watt. Men det er ikke nok. For å få ekstra mye bass sitter det et passivt basselement på innsiden som gir ekstra tyngde og dybde til musikken når Go Andiamo hviler på et bord, en skjenk eller i en bokhylle.

Spiller stort og flott

Takket være en innebygd elektronisk lydjustering (equalizer) blir lyden perfeksjonert og balansert slik at musikken gjengis med tyngde og med alle dens musikalske detaljer i behold. Resultatet er en lyd så artikulert og innholdsrik at du knapt tror den kommer fra en så kompakt enhet. Lyden er fyldig, bassen går overraskende dypt, og musikken er mer detaljert og fargerik enn du er vant med fra tilsvarende enheter. Den spiller rett og slett like flott som den ser ut!

Kommentarer

Siste fra forsiden

W_DSC09645

Flott messe i Warzsawa - flere...

Her er flere inntrykk fra messa i Warzsawa. Miksen mellom å ha en god gammeldagds hotellmesse med hø...
horns

Noen inntrykk fra messa i Warz...

Vi er akkurat tilbake fra den enormt vellykkede messa i Warzsawa hvor det var en herlig blanding av ...
Legend 40 black

Wow, for en bassgjengivelse!

System Audio Legend 40 Silverback er en mellomstor, aktiv og i dette oppsettet, trådløs høyttaler, o...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...