Den ungarske produsenten Popori Acoustics har i følge sin egen hjemmeside laget spesialbygde elektrostathøyttalere siden 2001, etter å ha drevet reparasjon av diverse elektrostathøyttalere siden 1996. Nå har de kommet med tre serieproduserte modeller som virker meget spennende og som vi allerede har hørt spille uvanlig flott. Riktignok i et messerom, men det var likevel så positivt at dette garantert er noe å teste ut så snart høyttalerne blir tilgjengelige i butikken. Høyttalerne fra Popori tegner opp et lydbilde med oppløsning, dynamikk og ikke minst en bass vi knapt har hørt fra elektrostater på denne størrelsen. 
I følge Mala er modellene WR1 og W360 er allerede på vei, og de har meldt at de kommer til å kjøre demo av disse på et eget arrangement allerede kommende helg. 

Elektrostatene kan drives av selv ganske små forsterkere, og produsenten oppgir at det er godt mulig å drive dem med en 20 watt rørforsterker. Minimums-impedansen er 2,5ohm og effektiviteten er 88dB (gjelder "budsjettmodellen" W360.23) I tillegg spiller de meget dypt i bassen - helt uten hjelp fra dynamiske elementer. De tåler også bra med effekt slik at det skal være godt mulig å sette opp et realistisk volumnivå. ​

Popori-høyttalerne er også modulære slik at de kan kobles til ekstra bassmoduler, men du kan også koble flere paneler sammen for å dekke et større rom. Og har du ikke lyst til å ha et par høyttalere stående langt ut på gulvet kan de også bygges inn i veggen. 

Priser:  

W360.23: Kr. 219 000.- 
WR1.23: Kr. 699 000.- 
XR1.23 Plus: Kr. 1 990 000.- 

Mer info: Malaaudio.no