Testpanel_01.jpegSom en av våre paneldeltagere kan du se fram mot å bli med på blindtester av kabler og tweaks, tester av både elektronikk og høyttalere, og gruppetester av det samme. Uansett hvilken mening du måtte ha om kabler, tweaks og andre hifi-produkter, er du like aktuell for vårt panel. Hvis noen også har dokumentert teoretisk kunnskap innenfor temaet, hadde det vært glimrende. Jo flere oppfatninger og erfaringer, desto bedre panel. 

Geografisk er det fint om du bor på det sentrale Østlands-området, da testene vil foregå hos våre journalister som er bosatt i Røyken, Lørenskog og Kongsberg (og på litt sikt - hvis vi får det til - i Stereo+ sitt eget lytterom i Oslo-området). 

Som paneldeltager skal du slippe å skrive tester for Stereo+. Oppgaven din blir kun å fortelle journalistene hva du hører og eventuelt ikke hører. 

Vi håper vi kan få satt sammen et slikt panel så fort som mulig, slik at vi kan presentere testpanelet vårt på nettsiden om ikke altfor mange uker. Det betyr at panelet vil bli presentert med både navn og bilde. 

Er dette noe for deg, så ta kontakt med oss i Stereo+ på redaksjonen@stereopluss.no