Regas platespillermodell Planar 1 er rendyrket for best mulig lydgjengivelse i prisklassen, kombinert med høy driftskvalitet. Nytt lett akryl-laminert kabinett i sort eller hvit high-gloss gir spilleren et like lekkert design som sine dyrere brødre/søstre, men samtidig videreføres Regas gjennomførte produktfilosofi om minst mulig vekt og masse.
 
Den nye RB110 tonearmen har nyutviklede lager som gir minimal friksjon og sikrer optimale sporingsegenskaper. Spilleren leveres med ferdig montert Rega Carbon pickup for enkelt og uproblematisk oppsett
 
planar1_carbon_IMG_0004.jpgDen nye platetallerkenen er fremstilt i et ekstremt hardt materiale (Phenolic Resin) med tyngdepunktet i ytterkant som i kombinasjon med ny 24 Volts motor gir en svært høy gangstabilitet. Nyutviklet presisjonslager i messing med svært lite vibrasjoner eliminerer overføring av uønsket energi til platetallerken og stift.
 
Spilleren kan videre oppgraderes med The Performance Pack som består av Rega Bias2 pickup, presisjons-drivrem og platematte i 100% ull.
 
Planar 1 er tilgjengelig på lager i løpet av august. Veiledende pris kr 3.495,- inkl Rega Carbon pickup 
 
Sjekk www.mono.no for mer info