DALI OPTICON 5
DALI OPTICON 5.1

EUROPEAN HT SPEAKER SYSTEM 2016-2017

Dette godt gjennomførte systemet er ideelt for middels til store rom, der det garantert vil pumpe ut musikk på samme måte som det vil hamre ut surroundlyd fra filmens lydspor rundt i rommet. OPTICON 5.1 systemet som også inkluderer subwooferen SUB K-14F erstatter DALI sitt IKON-system, og er laget for å nå et stort publikum uten at det kompromisses på lydkvaliteten. Og den skuffer da heller ikke. Den har elementer av papir/trefiber – en teknologi som er henter fra deres gedigne EPICON-serie - og kombinerer dette med et Soft Magnetic Compound magnetsystem og DALIs hybrid-diskanter, og klarer med dette å levere den perfekte miksen av raffinement og muskler. Resultatet er et dypt, atmosfærisk surround-lydbilde som er tettpakket med tøffe effekter som beveger seg sømløst rundt i rommet. Når det i tillegg også er godt bygget og nydelig utformet har du en perfekt pakke. 

Monitor Audio Bronze 5
Monitor Audio Bronze 5.1

EUROPEAN BEST VALUE HT SPEAKER SYSTEM 2016-2017

Du må lete lenge for å finne et begynner-system som er like vakkert utført og godt skrudd sammen som høyttalerne  i Bronze-serien fra Monitor Audio. Hemmeligheten bak suksessen ligger i selskapets egenutviklede en-dels C-CAM membraner, som nå dukker opp for første gang i Bronze-serien, og som benytter hele overflaten for å generere lyd. Det som definerer karakteristikken til Bronze 6, Centre og FX-høyttalere er deres sublime diskant-gjengivelse, som er mettet med detaljer og tekstur. Dialogen er i tillegg solid og fokusert, høyttalerne håndterer dynamiske skifter med avslappet eleganse og subwooferen Monitor Audio W10 fundamenterer opplevelsen med dundrende underjordisk rumling. Dette er en thriller av et høyttalersystem.   

Denon AVR-X2300W
Denon AVR-X2300W

EUROPEAN HT RECEIVER 2016-2017

AVR-X2300 er blant de aller beste eksemplene på en fornuftig priset 7.2 AV-receiver du noen sinne kan håpe på å finne. Den er en velbygget og stilig receiver som støtter gjennomgang av signaler fra UHD Blu-ray via dens HDMI 2.0-tilkoblinger, og den kan også kobles til Wi-Fi, Bluetooth og vanlige, tradisjonelle AV-innganger. Integrasjonen med resten av systemet er enkel takket være informative og brukervennlige oppsettmenyer. Likevel er det lydgjengivelsen som virkelig imponerer. Denne AV-receiveren er like komfortabel med å håndtere små detaljer som store romfyllende dynamiske hendelser , og Dolby Atmos dekodingen er på plass for å bringe opplevelsen av 3D surroundlyd fra de store kinoene rett inn i hjemmet. DTS:X vil komme som en oppdatering i nær fremtid. 

Canton DM 55
Canton DM 55

EUROPEAN SOUNDBASE 2016-2017

Den minst av de tre modellene i Canton sin lydplattform-serie, er den Bluetooth-utstyrte DM55. Den har en overdådig konstruksjon med en kraftig glassplate for plassering av TV-en din, og den kan skaffes i blanklakkert sort, sølvfarget eller hvit. Med seks høyttalerelementer til rådighet, to diskanter, to mellomtoner og et par basser som drives av en 200Watt forsterker, leverer den et veldig mye større lydbilde enn du skulle tro. Med sin levende og dynamiske gjengivelse er den i stand til å levere lyden av brølende romskip, gnistrende lyssabler og store eksplosjoner med masse trykk og bitt. Den er også godt i stand til å vise sitt raffinement når den handterer de fineste detaljene i filmeffektene med overraskende følsomhet. Den er virkelig en flott partner til en hjemmekino-TV. 

Trinnov Audio Altitude32
Trinnov Audio Altitude32

EUROPEAN HT HIGH END 2016-2017

Seriøse hjemmekinoentusiaster som er ute etter den aller beste opplevelsen behøver ikke se lenger enn til Trinnov Audio Altitude32. Den er i stand til å kontrollere hele 32 diskrete kanaler og er en høyst uvanlig hjemmekinoprosesser. Den er avansert, har et fullt brukerdefinert system for romkorreksjon og lydtilpasningen gjør det mulig å skreddersy dens lyd til ditt spesifikke høyttaleroppsett og karakteristikken til din hjemmekino. Den vil også kontrollere ethvert signal fra Dolby Atmos, DTS:X eller Auro-3D uten å anstrenge seg det minste. Opplevelsen er i den absolutte referanseklassen, hvor Altitude32 leverer en utrolig klarhet og definisjon, størrelse og tilstedeværelse til ethvert lydspor. Den programvare-baserte arkitekturen betyr at den er klar for fremtidige oppdateringer, og selv om mengden utstyr er ”state-of-the-art” er den brukervennlig via nettverk-kontroll fra en PC, smartmobil eller et nettbrett. 

Yamaha YSP-5600
Yamaha YSP-5600

EUROPEAN SOUNDBAR 2016-2017

Ved å tilby støtte for Dolby Atmos ( og DTS.X via en fremtidig oppdatering ) 4K-kompatible HDMI-tilkoblinger, automatisk romkorreksjon og fantastisk design, er YSP-5600 en meget godt utstyrt lydplanke. Ikke mindre enn 46 høyttaler-elementer sitter på baksiden av metallgrillen og benyttes til å sende kontrollerte lydbølger rundt i rommet for å gi en full 7.1.2 lydopplevelse, og et flott definert tredimensjonalt lydbilde som er utrolig stort. Den gjøre hver eneste film til en overveldende opplevelse, og som en del av Yamaha sitt MusicCast multirom-system, kan den også benyttes til å strømme musikk og TV-lyd til hele huset. Det å kun kalle dette en lydplanke er kanskje litt urettferdig for de andre på markedet, da YSP-5600 har unike talenter og lager sine helt egen klasse.  

Panasonic DMP-UB900
Panasonic DMP-UB900

EUROPEAN ULTRA HD PLAYER 2016-2017

Verdens første Ultar HD Blu-ray spiller gir en øyeblikkelig oppgradering av din AV-opplevelse. Dens 4K HDR-bilder er en klar forbedring fra Full HD BD, med et overskudd av detaljer, flotte fargegraderinger og en ganske så ekstraordinær dynamikk. Men det er ikke alt det Panasonic DMP-UB900 har i reserve – feilfri oppskalering av 1080p disker, superrask igangsettelse og en velutstyrt DLNA-klient gjør dette til en Sveitsisk Armé-kniv blant Blu-ray spillerne, der den håndterer enhver jobb den blir gitt på perfekt avslappet vis. Premium lydkvalitet er sikret ved at den benytter komponenter fra øverste hylle, og at den også er THX-sertifisert for 4K-bilder og lydkilder. Dens Ultra HD-kapasitet er likevel hovedoverskriften her. Kombinerer du denne spilleren med en HDR 4K TV kommer du til å smile fra øre til øre. 

Les også om årets beste Hi-Fi produkter

Les om årets beste tv/videoprodukter her!