Hegel1

Hi-Fi Klubben/Hegel

Hegel + Hi-Fi Klubben = sant

Hegel har hatt noen gode år, og nå ser de åpenbart etter muligheter for å øke salget ytterligere ved å inngå et samarbeide med Hi-Fi Klubben om distribusjon og salg av alle Hegel sine produkter. 

ANNONSE

Importør:

Karakter

Her er pressemeldingen: 


Hegel blir nytt brand i Hi-Fi Klubben: 

Hegel og Hi-Fi Klubben inngår samarbeide om distribusjon i Skandinavia av Hegels fulle sortiment via Hi-Fi Klubbens nettverk av hi-fi butikker. 

Fra 15. November overtar Hi-Fi Klubben distribusjonen i Skandinavia av det anerkjente norske hifi-merket Hegel. Jens Holst Larsen , Produksjef i Hi-Fi Klubben sier: 

"Vi har lenge søkt etter et merke innenfor elektronikk, som kan matche vårt sortiment av high-end høyttalere fra B&W og DALI. Det var viktig for oss at det ble et markant alternativ til våre eksisterende merker, og vi så raskt at det var spesielt en stjerne på himmelen som skilte seg ut. Hegels konstruksjonsfilosofi og evne til å kombinere tradisjon med nytenkning har hatt stor betydning for oss. At Hegel samtidig er et lokalt skandinavisk merke er bare en ekstra fordel. 

Bent Holter, eier og grunnlegger av Hegel sier: 

"Vi ser med stor glede frem til å jobbe med den absolutt ledende kjeden innen lydprodukter i Skandinavia. Vi tror vår felles entusiasme for god lyd og god musikk kommer til å bli en knallsuksess. 

Forhandling, garanti og service 

Hi-Fi Klubben blir eksklusiv forhandler av Hegel og overtar garantiforpliktelser og fullt ansvar for service på produkter som tidligere er solgt i Skandinavia. 

"Vi gleder oss til å ønske alle eksisterende Hegel-kunder velkommen til i Hi-FI Klubben, og våre ansatte gleder seg til å yte den aller beste servicen til Hegel lojale kunder, både i butikkene og på serviceverkstedet", sier Jens Holst Jensen. 

Hegels prisvinnende produkter finner veien til hyllene i Hi-Fi Klubbens butikker fra midten av november. I de følgende månedene vil kunder og andre interesserte bli invitert til en rekke ekslusive arrangementer hvor Hi-Fi Klubben sammen med representanter fra Hegel vil demonstrere produktene. 

 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

NAD M10

NAD med fremtidens forsterker

NAD har noe på gang. Borte er det litt vel nøkterne utseende og trangen til å gjøre alt så enkelt so...
W_DSC09645

Mye bra lyd på messa i Warzsaw...

Her er flere inntrykk fra messa i Warzsawa. Miksen mellom å ha en god gammeldagds hotellmesse med hø...
horns

Noen inntrykk fra messa i Warz...

Vi er akkurat tilbake fra den enormt vellykkede messa i Warzsawa hvor det var en herlig blanding av ...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...