Hi Fi Messen annonse 2022_400x566.jpgDet blir messe 24-25 september, og arrangøren kan melde om et fullstendig utsolgt hotell stappfullt med produkter. Som seg hør og bør når det er 20-års jubileum, slår arrangøren på stortromma. Det vil si at messen går i de samme kjente lokalene som tidligere - på Thon Hotel som ligger nær sjøkanten i Horten. Kjører du bil er det bra med parkeringsmuligheter i nærheten. 

I forbindelse med jubileet har arrangøren tenkt litt større og bredere. Derfor har de denne gangen blant annet invitert en tilbyder av bilstereo og en leverandør av sportsbiler som er spekket med kvalitetslyd. Det blir selvsagt mulighet til å få en demo.  

I tillegg har de i år invitert selveste Knut Reiersrud til å underholde med live musikk. Knut gir ut plata Tramp på vinyl for første gang, så hvorfor ikke sikre deg et signert eksemplar når du først er der?
Den plata er høyst hørbar, og selvsagt behøver du den i vinyl-utgave! 

Hotellene i Horten er for lengst fullbooket, så har du planer om å overnatte må du nok trekke sirkelen større enn bare rundt Horten by. Heldigvis er det ikke langt til byene rundt, og hovedstaden ligger heller ikke lengre unna enn en times kjøretur.

Hvilke utstillere treffer du i år?

Ta en titt på arrangørens hjemmesider, der er oversikten til en hver tid oppdatert.

Stereo+ stiller som vanlig sterkt på messen. Vi gleder oss, og håper at vi treffes!