Det er umulig å forholde seg likegyldig til HiFi Rose RA-180. En gedigen luksus-forsterker på 17 kg som med sitt outrerte design setter de fleste konkurrentene i skyggen. Men ta en nærmere titt, HiFi Rose har greid kunststykket å kombinere en tøff design med unik funksjonalitet og ytelse i High-End klassen.

RA-180 har et påkostet MM/MC RIAA-trinn med impedans-tilpasning for Moving Coil pickuper og ulike RIAA-kurver. Hjertet i forsterkeren er nyutviklede, og ganske spesielle  forsterkermoduler som kombinerer Klasse-A drift ved lavere volum med effektiviteten til Klasse-D ved større effektbehov. HiFi Rose benytter fire identiske moduler som gir en unik fleksibilitet ved at forstererkeren kan konfigureres på ulike måter.

For høyttalere med bi-wiring/ doble høyttalerterminaler kan du velge et oppsett med bi-amping og 4x200 watt til disposisjon, mens for ekstrem tungdrevne høyttalere kan du velge muligheten for brokobling og få hele 2x400 watt tilgjengelig. Og så var det designet, da. Et herlig kaos av knapper og ratt, litt inspirert av de legendariske Nagra-produktene og både spesielt og sexy - på samme tid! 

Den kan nå sees hos: www.bigdipper.no

Pris kr 74.990.-