Med to helt nyutviklede UniQ-elementer og i praksis fire subwoofere bygget på samme måte som KC62 med et basselement som spiller begge veier med en felles magnet i midten, men i litt mindre format og bygget inn i et stort kabinett, skal KEF på nytt vinne verden.

Det er mye LS50 Wireless-teknikk her, og det kan være like bra, for denne vet vi fungerer meget godt.

Den spesielle subwooferen bringer disse høyttalerne helt uanfektet ned til 25-26Hz, og holdes under meget god kontroll av en forsterker på hele 500watt. Mellomtonen har 100watt tilgengelig og det samme har diskanten. Til sammen blir det ganske formidabelt hva denne høyttaleren kan levere. Elementene er kun 13,5cm i diameter og spesialbygget til LS60 Wireless.

Music Integrity Engine er hjernen bak LS60 Wireless. Den er nøyaktig innstilt slik at «single apparent source-konfigurasjonen» til bassene og Uni-Core-driverne fungerer i perfekt harmoni, noe som øker ytelsen til hver enkelt. Dens lavfrekvente fasekorrigeringsfunksjon gir presis timing og et stort lydbilde. .

KEF LS 60 close upHøyden gjør at høyttaleren er bygget på en meget tung og solid plattform hvor du kan velge mellom spikes eller gummiføtter, alt ettersom hva slags gulv du har i stuen.

LS60 Wireless har deg godt dekket med trådløs kompatibilitet med Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast og Bluetooth. Ved hjelp av KEF Connect-appen kan du streame Amazon Music, Qobuz og Deezer eller stille inn på internettradio og podcaster. Du kan bruke musikktjenestes egne apper til å strømme direkte fra Spotify Connect, Tidal Connect og QPlay, og det er Roon Ready (kommer i løpet av høsten). LS60 Wireless støtter også streaming av PCM-filer opp til 24bit / 384kHz, samt MQA dekoding og DSD. ​​​​​

LS60 Wireless støtter alle kablede kilder enten du spiller vinylplatereller ønsker å få best mulig lyd fra CD-spilleren og spillkonsollen. Det er også en HDMI -tilkobling (eARC) for en kobling av høy kvalitet med TV-en, og en dedikert utgang på hver av de to høyttalerne for å legge til en eller to KEF-subwoofere.

KEF Connect-appen har intuitive lydinnstillinger, og du kan finjustere LS60 Wireless slik at den passer best til rommet ditt. Det er normale og ekspertmoduser, for å sikre at hver bruker får best ytelse.

Pris: 69 995.-

Importør: Neby Hi-Fi Concept

www.neby.no