Det er flere grunner til at disse hodetelefonene er verdt å være oppmerksom på. De har høy komfort, er godt laget og har et par tekniske finesser som lover godt for de som er ute etter den beste lyden. Det ene er at de har implementert Bluetooth aptX HD som er 24bit versjonen av den Bluetooth-teknologien de fleste burde være kjent med. Den gir åpenbare fordeler lydmessig med en klarere og mindre komprimert lyd. Den har også noe PSB kaller RoomFeel, og som er en måte å bruke den innebygde DSP-en til å lage et mer naturlig og bedre lydbilde. 

Du kan også benytte hodetelefonen på flere måter. PSB-M4U8_2.jpgDen kan selvsagt benyttes trådløst, men den kan også kobles direkte til en PC/Mac via USB - her får du også ladet hodetelefonene mens de brukes. Støykanselleringen er bygget opp med 4 mikrofoner og henter inn det meste av støyen fra utsiden som så kanselleres via lyd i motfase på innsiden av klokkene. Dette kan slås av slik at du får umiddelbar kontakt med verden rundt. Hodetelefonen fungerer også uten batterier og via kabel hvis du skulle være så uheldig å gå tom for strøm. 

Batteriet er oppgitt til å holde i 15 timer. Noe som i hvert fall holder et par dager uten behov for lading, eller omtrent en uke hvis du kun bruker støykanselleringer når du sitter på bussen eller toget. 

Hodetelefonene er også lukkede slik at de lekker lite lyd mot omgivelsen, enten det er mot sidemannen på bussen eller om det er på kontoret. 

Prisen ser ut til å lande på ca 4.000.- og det er ingen tilfeldighet. De har åpenbart som ambisjon å konkurrere med de nyeste fra Sony og B&W, og de nye mkII utgavene av Bose QC35. 

Mer info: www.interconnect.no