Messen går av stabelen 11-12 Mars 2023 og blir arrangert på Scandic Hotell Asker. 

Vi er allerede i kontakt med importører og distributører, og det er mange hyggelige tilbakemeldinger og mange som allerede har meldt sin interesse. Messen foregår som sagt på Scandic Hotell Asker og der har vi tilgang på fire etasjer med rom i forskjellig størrelse som gir gode muligheter for å demonstrere lyd og spille muskk. Hotellets rom, som etter vår mening er meget godt egnet til et slikt arrangement - med tanke på både størrelse og fleksibilitet, ligger slik til at de har god tilgang både via trapp og heis, og publikum vil oppleve at det er enkelt å navigere i messeområdet. 

Messen vil ha sterkt fokus på hi-fi og lydprodukter fra det helt rimelige til det eksklusive, men det vil også være innslag av produktgrupper som hjemmekino, trådløs lyd, custom install og bildeprodukter. Vi jobber også med å få til en platemesse med både brukt og nytt. Enda en grunn til å oppsøke messen, altså! 

En skikkelig messe har også foredrag fra nasjonale og internasjonale gjester. Her har vi allerede mange navn på blokka, men programmet er foreløpig ikke fastsatt. Meningen er å ha en god spredning i emner og type foredrag, og anledning til å stille spørsmål fra de besøkende. 

Overnatting: Det vil være mulig å leie rom for overnatting på Scandic Hotel Asker under messen for besøkende som kommer langveis fra, eller som ønsker å være på messen hele helgen.  Bestilling må gjøres omgående med bestillingskode BMAL090323 på: https://bit.ly/3sUytnQ

Transport: Det er rikelig med parkeringsplasser både ved hotellet og i nærheten, men vi anbefaler tog eller buss, da det kun er noen minutters gange fra Asker Stasjon. 

Åpningstider: 
Lørdag: 10-18
Søndag:10-17

Billettpriser: NKr: 200.- Barn under 12 år går gratis i følge med en voksen. 

Adresse: Scandic Asker Hotell, Askerveien 61, 1384 Asker

Arrangør: Oslo HiFi Show AS - www.oslohifishow.no  eller se våre Facebook-sider