Vi snakker her om to helt nye produkter fra Quad som kan spille CD-er, de kan fungere som en DAC, det er innebygget forforsterker og begge har Wi-Fi Streaming. Artera Link er en ren spiller, mens Artera One også kan gjøre tjeneste som integrert forsterker. Begge er kompatible med Quad sin Link App og begge spiller DSD opp til DSD256, Spotify via Spotify Connect, Bluetooth, UpNP og radio via vTuner. Artera One har i tillegg AirPlay. 

I tillegg til DSD spiller begge enhetene ALAC, WAV, FLAC, AIFF, WMA, MP3 og AAC (også HE og + ). 

DAC-en benytter en 32 bit ESS ES9018 og det er rikelig med digitale innganger på baksiden. USB B (for PC/MAC), USB A, to optiske innganger og to RCA/coax-innganger. Det finnes også 2 analoge innganger. I tillegg har du tilgang til både balanserte (XLR) og ubalanserte (RCA) utganger. 

Utgangene er du ikke helt avhengig av på Artera One. Den har i tillegg en innebygget forsterker på 2x75watt for tilkobling av for eksempel et par Quad Z2 - slik som på bildet.   

Prisen på Artera One forventes å krype såvidt under kr. 30.000.- og den er tilgjengelig fra ca Mai. Vi har ennå ikke fått pris på Artera Link, men det går jo an å håpe på at den havner på i området rundt 20.000 som ren CD-spiller/Streamer.  

Mer info hos Neby Hi-Fi Concept eller på QUAD sine hjemmesider