Focal Bentley Radiance

TEST Focal for Bentley Radiance er blitt en meget staslig hodetelefon. Luksusfølelsen er sikret og den gjelder både utseendet og den meget gode lyden. 

Les hele testen her

Cambridge Audio DacMagic 200M

TEST Cambridge Audio DacMagic 200M er en digitalkonverter i halvformat som har tatt markedet med storm. Er den virkelig så god som det hevdes? 

Les hele testen her

Hjemme hos Arve 

Denne gangen har vi vært hjemme hos Arve Hunsbedt. Han har virkelig tatt hjemmekino-interessen sin helt ut med et fantastisk kinorom og lyd på toppnivå. 

Les reportasjen her

Bluesound Powernode

TEST Bluesound Powernode er alt du behøver av elektronikk for å bygge opp et kompakt stereosystem, og lyden har aldri vært så god som på siste generasjon.

Les hele testen her

Audio Solution Figaro L 

TEST Audio Solution Figaro L er noen svære beist av noen høyttalere. De er særdeles tunge å løfte på, og leverer et lydbilde som passer veldig godt til størrelsen.  

Les hele testen her

Sigberg Audio

TEST Sigberg Audio er endelig ferdige med deres aktive høyttalere og tilpassede subwoofere. Dette er lyd på høyt internasjonalt nivå! 

Les hele testen her

iFi Audio ZEN phono

TEST Det er nesten ikke til å tro hvor bra den spiller. Den er dønn stille, og det gjør at den graver frem massevis av detaljer.

Les hele testen her

EISA Awards 2021 - 2022

Hvert år kårer EISA årets beste produkter på det globale elektronikkmarkedet for Hi-Fi, hjemmekino, TV, bærbare enheter, bilstereo og foto. 2021 ble på nytt et annerledes år for alle, men EISA er mer aktive enn noensinne. Usikker på hv du skal kjøpe? La vurderingen til 60 fagredaksjoner i 29 land verden over guide ti de beste kjøpene.

Se alle prisvinnerne her

Plateanmeldelser

Sinne Eeg og Thomas Fonnebæk - Staying in touch

Daniel Herskedal - Harbour

Ledisi - Ledisi Sings Nina

Trio Mediæval - Solacium

Billie Eilish - Happier Than Ever

Patricia Barber - Clique

Tyler, The Creator - Call Me IF You Get Lost