Nå er det klart for Norge-lanseringen av den splitter nye nettverksspilleren ST60 som er ARCAMs nyeste tilskudd i HDA-serien. ST60 passer designmessig til ARCAMs stereoforsterkere, og da spesielt modeller fra HDA-serien, men den kan selvsagt også benyttes sammen med enhver annen forsterker både fra ARCAM og andre merker. ST60 er klar for fremtiden med blant annet Roon Ready, støtte for UPnP-kilder og har også også AirPlay 2 og Google Cast innebygget. Dette gjør at ARCAM ST60 enkelt lar seg integrere også i større systemer. Utover dette har den også støtte for de populære streamintjenestene TIDAL og Spotify, men du kan også få Deezer og Napster, og også Qobuz når denne tjenesten blir tilgjengelig i Norge. Om man ønsker kan man også bruke ARCAMs egen app, MusicLife.

På den tekniske siden er ST60 en ganske velutstyrt strømmespiller. Den har kvalitetskonverter fra ESS Sabre, en 32-bit 9038K2M som støtter de aller fleste formater, noe som også inkluderer MQA. Det er også 4 digitale innganger, to optiske og to coaxiale, slik at man kan koble til både TV-lyd og eventuelt en CD-spiller som kanskje behøver nytt liv. Av utganger finner man også både RCA og XLR.

Pris for ARCAM ST60 er i skrivende øyeblikk kr 16900,- og The Stereoshop melder at enhetene skal komme på lager rundt disse tider. Kontakt gjerne importøren for info. 

Importør/ forhandler

Audio Centeret  www.audiocenteret.com

Bachs Hifi – The Stereo Shop. www.thestereoshop.no

 

Ny utgave av Stereo+ ute nå! Klikk og les helt gratis