ref 160 m 3_4 dx 662010187

Audio Research 160M

Audio Research med nye rør-monoblokker.

Audio Research er gilde saker, og nå lanserer de helt nye mono-forsterkere med nok krefter til å drive det aller meste av høyttalere. De er nøye med å si at dette ikke er en erstatning for noen av de eksisterende produktene, men et "hyggeligere priset" alternativ til den enda større og dyrere Reference 250SE. 

ANNONSE

Importør:

Karakter

Reference 160M er en helt ny konstruksjon hvor Audio Research har optimalisert audio-kretsløpene, og gitt den nye 4-lags kretskort med kortere signalveil og færre og bedre komponenter. Disse er for øvrig til dels spesialdesignet og produsert for Audio Research, og bidrar til en ytelse som i følge konstruktørene setter en ny standard i prisklassen. Reference 160M er bestykket med 4 stk KT150 utgangsrør som er testet gjennom 48 timer før de måles og matches individuelt. 

Den nye Reference 160M er en helt ny konstruksjon fra Audio Research, med unikt design og i følge firmaet selv - unik lydkvalitet. De fire KT150 -rørene gir ikke mindre enn 150 watt, og alt er selvsagt fullbalansert. Du kan velge mellom Ultralinear eller Triode-drift som med sine noe ulike lydmessige egenskaper oppgis å gi stor fleksibilitet i forhold til effektbehov, men også til personlig preferanser og musikksmak. Effekten er konservativt oppgitt til 150 watt i Ultralinear og 75 watt i Triode-drift. De som kjenner Audio Research fra før kan sikkert bekrefte holdbarheten i de påstandene. 

Med en pris på kr 164.900 pr stk vil Reference 160M være et prismessig gunstig alternativ til Reference 250 SE. Reference 160M forventes til lager i løpet av juni måned. Her er det altså bare å stille seg i kø! Bare husk på at du behøver to.....

mer info: www.mono.no 

Kommentarer

ANNONSE

Siste fra forsiden

NDX 2-top

Naim NDX 2

Strømming av musikk er et solid alternativ til de fysiske formatene, og det markeres på særdeles kra...
System Audio_with logo

Soundgarden med byttekampanje ...

Soundgarden feirer at deres aktive trådløse høyttalere System Audio Legend 40 Silverback har fått pr...
DSC_0202 (2)

En vegg av bass

Anders kan skilte med 130 db med vellyd og en hel vegg av basser. Du må høre seksten 18 tommere før ...

Siste tester

NDX 2-top

Naim NDX 2

Strømming av musikk er et solid alternativ til de fysiske formatene, og det markeres på særdeles kra...
Focal Stellia

Focal Stellia

Focal har laget mye moro for oss hifi-entusiaster de siste årene, men hvem hadde trodd de skulle lan...
Argon Forte A5_1

Argon Audio Forte A5

Argon har lang erfaring med å lage høyttalere med alt du behøver av både forsterkere og elektronikk ...