Focal Spectral

Messehelg

Spennende hifi-helg i hovedstaden

Butikkene i Oslo drar i gang en masse aktiveter denne helgen. Programmet er omfattende, og skal du få med deg alt som skjer er det ikke nok å sette av en times tid på lørdag formiddag. Heldigvis er butikkene åpne hele helgen. 

ANNONSE

Importør:

Karakter

Hi-Fi Klubben

Hi-Fi Klubben i Grensen stiller med norgespremiere på Steinway Lyngdorf Model 0, og har eller fokus Sennheiser HE-1 og de nye, trådløse stereo-høyttalerne B&W Formation Duo. De ligger laglig til mellom Oslo Hi-Fi Center og Stereofil, og det er lett å stikke innom en tur. 

www.hifiklubben.no

Stereofil

Her har de verdenspremiere på Audio Note Meishu Tonmeister, en rekke Graham Audio høyttalere - blant annet en Europapremiere på LS5/5 , nyheter fra Sonus faber og norgespremiere på Rega Planar 10 og den nye Devialet Phantom Reactor. Se også opp for en rekke gode messetilbud. 

For mer info: www.stereofil.no

Oslo Hi-Fi Center 

Oslo Hi-Fi Center samler som vanlig et stort utvalg produkter på sine årlige høstpuls som går av stabelen i helgen mellom 11-13 oktober. Det betyr 3-dagers lydfest med flotte demoer og presentasjon av interessante hifi-nyheter, besøk fra produsenter og distributører og en mengde gode messetilbud. Oslo Hi-Fi Center melder om demoer av blant annet den nye R-serien fra Audiovector, den nye S-serien av subwoofere fra RE for deg som savner ekte dypbass, det er norgespremiere på den nye Essence-serien til Gryphon og visning av Octave Audio sine rørforsterkere og hornhøyttalere fra Avantgarde, flott elektronikk fra Moon Audio. I tillegg til Mofi og Acoustic Signature sin interessant platespillere, nye Jern-høyttalere, de helt ferske integrerte forsterkerne fra Naim og så feirer de samtidig Adytons 40 års jubileum med flere ferske produkter + mye mer. 

For mer info: www.oslohificenter.no 

Duet Audio

Duet vil gjerne få vise frem sin nye Head-fi avdeling, men også deres nye og oppgraderte kinorom med Trinnov Altitude som hovedenhet og ikke mindre enn 28 høyttalere i et formidablet Atmos-system. Ellers kan du få demo på Piega Masterline Source 3 og selvsagt de rå aktive høyttalerne KII 3 BXT. 

For mer info: www.duet.no

Soundgarden

Soundgarden har en verdenspremiere på gang. For første gang skal Electrocompaniet ECI 80D vises frem. Dette er en ny Integrert forsterker fra den norske produsenten som treffer et ganske interessant prispunkt. Rundt 20k er den meldt å koste. Vi gleder oss! Ellers er det selvsagt demo på en mengde høyttalere og elektronikk. Det blir demo av den nye høyttalerserien til Sonus faber - olympica Nova, Silverback - de aktive høyttalerne til System Audio vises frem og de skal også vise frem Klipsch hjørnehorn. Tipper det blir mye trykk og masse dynamikk.  

Mer info og messetilbud: www.soundgarden.no

Norsk Audio Teknikk

Morten hos Norsk Audio Teknikk ønsker velkommer til demo av de splitter nye høyttalerne PMC Fact 8 Signature som noen av dere sikkert allerede fikk en demo av i Horten for noen helger siden. Det skal selvsagt demonstreres musikk og snakkes om hva som gjør PMC sine høyttalere unike. Det meldes også om demo på Cayins nye CS-serie som er hyggelig prisede rørforsterkere med god lyd

For mer info: www.norskaudioteknikk.no

 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

interior

Sennheiser Ambeo Soundbar

Ordet lydplanke får meg til å tenke på de skrinne greiene som ligger under TV-en og lager lyd som fu...
Denon Marantz Roon

Marantz, Denon og Roon

De av dere som har et Denon eller Marantz-produkt kan nå glede dere over at flere av deres produkter...
i35 hovedbilde

Primare i35 Prisma

Med sin egen forsterkerteknologi, lekkert og rent nordisk design og lyd som både presse og hifi-entu...

Siste tester

interior

Sennheiser Ambeo Soundbar

Ordet lydplanke får meg til å tenke på de skrinne greiene som ligger under TV-en og lager lyd som fu...
i35 hovedbilde

Primare i35 Prisma

Med sin egen forsterkerteknologi, lekkert og rent nordisk design og lyd som både presse og hifi-entu...
Braven XXL- river

Braven XXL/2

Det finnes mange trådløse høyttalere på markedet, men det er litt for få som virkelig klarer å skill...