Pioneer_VSX-933_web
Pioneer VSX-933

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2018-2019

I direkte kontrast til dens fornuftige pris, kommer Pioneers syv kanalers VSX-933 receiver levert med en imponerende utstyrsliste som gjør at den kan fungere som kontrollsenter i et hvert hjemmekinosystem med opp til 7.2-kanaler. Innebygd dekoding for objektbasert Dolby Atmos og DTS:X, og deres egne «reflex optimiser» er tilgjengelig for å kalibrere ethvert system med høyttalere som spiller mot taket i selv de meste utfordrende rom. Den kraftfulle og velkonstruerte VSX-933 legger til trådløst multirom, støtte for hi-res lyd, strømmetjenster som Tidal, Spotify og Deezer, i tillegg til Chromecast på utstyrslisten. Dens oppslukende lydkvalitet blir finjustert med autokalibreringssystemet MCDACC som sikrer at denne receiveren leverer film og musikk på et langt høyere nivå enn du forventer til prisen. 

Denon_AVC-X8500H_web
Denon AVC-X8500H

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2018-2019

Denons nye flaggskip av en AV-forsterker er perfekt for alle som søker etter hjemmeunderholdning på aller høyeste nivå. Den er oppgitt til ikke mindre enn 210watt per kanal i ikke mindre enn 13 separate kanaler, og er kraftfull og potent nok til å drive selv krevende høyttalere, mens den samtidig leverer en dynamisk gjengivelse uansett om du kjører et 9.1.4, eller 7.1.6-oppsett med seks høydekanaler. Den er i stand til å dekode Dolby Atmos, DTS:X og Auro-3D lydmikser i tillegg til hi-res lydfiler med opp til 192kHz/24-oppløsning. AVC-X8500 er også fullpakket med et bredt utvalg av innganger og nettverk/strømme-funksjonalitet og tilbyr grenseløs komfort. Konstruksjonen er stor og kraftig, med en gedigen strømforsyning og Audysseys toppklasse MultEQ XT32 EQ/romkorreksjon som hjelper til med å lage dens fantastiske kinolyd. Den står et hakk over alle konkurrenter og leverer den ultimate hjemmekino-opplevelsen. 

KEF_Q_Series_web
KEF Q Series

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019

Q-serien til KEF har legendarisk status som strekker seg flere tiår tilbake, men har nå blitt oppdatert for dagens behov og brukere. Et robust og stilig kabinettdesign er matchet med imponerende gjengivelse levert med styrke fra den siste versjonen av KEFs Uni-Q konsentriske element hvor informasjonen fra mellomtonen og diskanten kommer fra samme punkt. For skikkelig større på bassgjengivelsen er et aktivt element kombinert med to passive elementer på den gulvstående Q750. Disse har selskap av senterhøyttaleren Q650c, og surroundhøyttalerne Q350 for å gjengi et presist og omgivende lydbilde som er utrolig nøytralt og balansert. Ekstra bass og dybde kommer via den aktive subwooferen Kube 12b, mens Dolby Atmos-høyttalerne Q50a som sender lyden i retning taket sikrer at filmentusiaster kan nyte lyd med opp til 5.1.4-kanaler med uslåelig hjemmekinolyd.  

Jamo_S_809_HCS_web
Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019

Når det kommer til engasjerende hjemmekinolyd fra et smart og stilig system, fyller Jamo Studio 8 alle behov. Systemet S 809 HCS markerer et ideelt startpunkt for et multikanal-oppsett med to gulvstående, en senter og et par med surroundhøyttalere, som kan utvides ytterligere ved å legge til den kompakte, men svært kraftige S 810 SUB for ekstra trykk i dypbassen. I tillegg kan Jamo S 8 ATM takrettede høyttalere integreres sømløst på toppen av de gulvstående høyttalerne, og dermed gi utvidelse til Dolby Atmos. Gjengivelsen er presis, velbalansert og omgivende, og det slanke, elegante kabinettet med grå stoffgriller gjør at dette 5.1.2-systemet ser like imponerende ut som det høres. 

Focal_300IWLRC6-300IW6_web
Focal 300IWLCR6 / 300IW6

EISA HOME THEATRE IN-WALL SPEAKER 2018-2019

For alle som ikke ønsker at høyttalerne skal dominere hele rommet, tilbyr Focal sin 300 serie med innbygningshøyttalere en elegant løsning helt uten lydmessige kompromisser. Installasjonen er enkel takket være en smart gripemekanisme, og den kantløse magnetgrillen gjør at monteringen nesten blir helt usynlig. Med deres Flax-driver og glassfiber-membraner lager Focal sine innbygningshøyttalere en nøytral mellomtone, kontrollert bass og presis stemmegjengivelse, mens klare og levende overtoner levers av den inverterte dome-diskanten. Gjengivelsen kan også optimaliseres via egne diskant og mellomtone-kontroller. Treveis-høyttaleren 300IWLCR6 gjengir imponerende dynamikk og dypbass til lydbildet i front, mens den mindre to-veis høyttaleren 300IW6 er perfekt som surroundhøyttalere. Her er det bare å lage passende huller, klikke de på og du er klar til å spille.  

LG_SK10Y_web
LG SK10Y

EISA SOUNDBAR 2018-2019

Lydplanken LG SK10Y er designet for å passe til skjermer som er opptil 65 tommer og over. Den er en spennende hjemmekinoløsning der plassen er begrenset, og kommer levert med både nettverkfunksjonalitet, høyoppløst lydgjengivelse, Chromecast og trådløs subwoofer. Den er slank og lekkert konstruert, har 5.1.2 kanaler, 4K HDR gjennomgang via HDMI-tilkoblingene og kan kombineres med LG SPK8-S trådløse for en oppgradering til en 7.1.2 lydbilde. Lydopplevelsen, som er støttet av Meridian Audio sin teknologi og EQ-justeringer, har rik bass og meget stort lydbilde hvor de innebygde oppover-rettede elementene legger til effektive høyde-detaljer. Den leverer en imponerende hjemmekino-opplevelse fra en flott utstyrt enhet. 

Polk_Audio_MagniFi_MAX_web
Polk Audio MagniFi MAX

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2018-2019

Lydplanken MagniFi Max har plass til masse funksjonalitet i sitt meget stuevennlige design. Dolby og DTS-dekoding paret med Polk Audio sitt patenterte digitale lydprosessering «Stereo Dimensional Array» gir en utvidet opplevelse av film, TV og musikkgjengivelse. Egen stemmejustering fremmer gjengivelsen av dialog og gjør den lettere å oppfatte. En ekstra subwoofer som kan kjøpes separat kobles til trådløst, og tilbyr kraftfull og velkontrollert bass. HDMI-tilkoblingen for enklere installasjonen, og strømming av musikk fra en av dine favoritt-apper er mulig over Wi-Fi eller Bluetooth. Om det ikke er nok kan du også koble til en Google Assistant-høyttalere for å kontrollere musikken med stemme-kommandoer. Dette er en meget god og fleksibel lydplanke. 

SVS_SB-4000_web
SVS SB-4000

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2018-2019

Når det kommer til bassgjengivelse du kan føle like mye som du kan høre, er SB-4000 i en klass for seg selv. Den låner teknologi fra SVS 16 Ultra referanse-serien, og denne forbløffende subwooferen er derfor utstyrt med en «Sledge»-forsterker som klarer hele 4000watt i spisseffekt. Dens 13,5-tommers store langslagselement er boltet skikkelig fast på innsiden av et lukket kabinett, og er i stand til å pumpe ut ekte dynamikk selv på de aller laveste subsoniske frekvensene. SVSs avanserte DPS tilbyr perfekt romkorreksjon fra enhver plassering, mens alle dens innstillinger enkelt kan forandres fra fjernkontrollen eller en mobiltelefon-app. Den spiller fantastisk høyt, har massivt trykk og går imponerende dypt. Denne vil «shake, rattle and roll» i hjemmekinoen din. 

Panasonic_DP-UB9000_web
Panasonic DP-UB9000 series

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019

Panasonic legger med den utrolige flotte highend-spilleren DP-UB9000 enda en spiller til deres allerede strålende historie. Spilleren er kompatibel med Ultra HD Blu-ray (inklusive både Dolby Vision og HDR10+), DVD, CD og høyoppløst lyd – inkludert DSD. Egenutviklet prosessering, høyklasse komponenter og avanserte brukerinnstillinger betyr at den aller siste dråpen av kvalitet kan presses ut av filmer og musikk. Panasonics HDR Optimiser kan justeres av brukeren og forbedrer gjengivelsen av UHD HDR 10-innhold, mens en 768kHz/32-bilt DAC serverer en lydopplevelse på premium-nivå. Og så er det selvsagt DP-UB9000 sitt stilige design og robuste byggekvalitet. Bunn og topplate er doble, den har aluminiumskabinett og en ny, robust mekanikk sikrer at denne referanse Blu-ray spilleren er klar for alt. 

Sony_UBP-X700_web
Sony UBP-X700

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019

Fra Sonys andre generasjon av Ultra HD (4K) Blu-ray spillere, kommer UBX-700 med alt du behøver for å nyte den en ny verden av UHD HDR-materiale uten å miste noe av historien. Den spiller også alt du behøver av DVD-er, Blu-ray og til og med SACD. Hvis ønsket, vil den andre HDMI-utgangen kunne sende kun lyd, mens hovedutgangen sender videosignalet (inkluderte HDR10 og Dolby Vision) direkte til skjermen. Det gir en stor brukerfordel med sine trådløse nettverksmuligheter, og er i stand til å strømme fra video og musikk-tjenester som inkluderer Netflix og YouTube, og hi-res DLNA-avspilling. Alle 4K TV-er burde ha en Ultra HD Blu-ray spiller med en høykvalitets videokilde, og X700 sin hyggelige pris gjør at den yter langt mer enn forventet. 

Morel_Virtus_Nano_Integra_602_web_v2
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019

Morel Integra er designet for enkel installasjon der plassen er begrenset både i bilen og til innbygning i huset. Takket være dens begrensede dybde kan den ved å benytte en ramme bygges inn i veggen eller i bilen på steder det knapt er plass fordi monteringsdybden kun er 17mm. En «Endumax» flerlags sandwich-membran med konveks form, og en «Acuflex» soft dome med stemmespoler på henholdsvis 2,1 og 1,1 tommer, gir den høy presisjon og kontroll. Høyttalere benytter på smart vis den samme magneten for både bass og diskant, noe som ikke bare sparer plass med også gir elementet nesten perfekt fase-tilpasning. Denne «Zero Point» dual konsentriske teknologien sikrer at liten plass ikke påvirker høyttalerens høye lydkvalitet. 

LES OGSÅ VÅRE JUNI OG JULI-UTGAVER