Tested by the experts

EISA Awards

EISA har kåret årets beste produkter

Nå er det igjen klart for å kåre årets EISA-priser, og i år er det ikke kun Europa som er med. Nå er både USA og Australia med i EISA. Neste år håper vi enda flere land, og for den saks skyld kontinenter, følger med de nye landene og blir nye medlemmer. www.eisa.eu/awards
ANNONSE

Importør:

Karakter

 
Les om årets beste hjemmekinoprodukter her.
Følg denne linken for å komme til EISA sine offisielle award-sider.
 

Kåringen av årets produkter er en prosess åpner med noe som kalles EISA-Convention, som er litt mindre enn det høres ut, men som likevel foregår over 3 dager på egnet sted i Belgia hvor et 30-tall produsenter kommer for å presentere årets nye produkter for EISA-medlemmene. I år er det faktisk flest produsenter innenfor lyd og hjemmekino som tar turen for å presentere nye og interessant produkter, og er med oss på sosiale arrangementer på ettermiddag og kveld. 

En del av de produktene vi får demonstrert tar vi inn til test, og selv om ikke alle magasinene som er tilknyttet EISA får hvert sitt produkt til test, må alle produkter være testet av et minimum av blader innenfor hver produktkategori. Kategoriene er audio, hjemmekino, TV/Video, foto, bilstereo og bærbar lyd. Til sammen 50 magasiner som representerer et stort antall land rundt i Europa, Australia og USA.

Mai og Juni, hvor vi helst skulle sittet på et egnet sted og tatt en utepils eller to, er en utrolig travel periode. Vi skal gjennom testing av et temmelig imponerende antall produkter, dele erfaringer og dokumentere hva vi kommer frem til. Det interessante er at selv om mange gjerne påstår at det å lytte på lyd og se på bilder, er særdeles subjektive greier, finner man stort frem til de samme produktene. Det skjer enten man bor i Scandinavia eller rundt Middelhavet. Ørene og øynene er likevel de samme, og produktene blir vurdert på samme måte alle steder.

For å være på trygg grunn blir også et stort antall aktuell produkter testet og målt i laboratoriet. Disse målingene støtter selvsagt vi oss også på i våre omtaler.

Etter en betydelig runde med lytting og testing er det klart for en lengre nominasjonsprosess som etter en temmelig bråkete, men interessant og lærerik prosess, også på et hotell et eller annet sted, ender opp som årets beste produkter.

Men det er ikke alle produkter som kan vinne. Produktene må ha distribusjon i et minimum av landene i Europa, og det sier seg jo selv at uten distribusjon i England, Tyskland, Frankrike, Spania eller Italia blir det vanskelig å nå opp. Selv om produktet for eksempel er stort i Skandinavia eller selges på internett.

Det du leser her er årets produkter som offentligjøres 15. August 2017, og så ender det hele opp med en større seanse i Berlin under IFA hvor EISA inviterer hele bransjen til en real festkveld og deler ut årets EISA-priser til de beste produktene.

Vi gratulerer alle vinnerne!

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

NAD M10

NAD med fremtidens forsterker

NAD har noe på gang. Borte er det litt vel nøkterne utseende og trangen til å gjøre alt så enkelt so...
W_DSC09645

Mye bra lyd på messa i Warzsaw...

Her er flere inntrykk fra messa i Warzsawa. Miksen mellom å ha en god gammeldagds hotellmesse med hø...
horns

Noen inntrykk fra messa i Warz...

Vi er akkurat tilbake fra den enormt vellykkede messa i Warzsawa hvor det var en herlig blanding av ...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...