C1100 er laget for å skille de forforsterkerens to funksjoner fullstendig fra hverandre, og i dette tilfellet skjer det altså både elektronisk og mekanisk. I tillegg er høyre og venstre kanal også helt skilt fra hverandre på innsiden av hver enkelt enhet. Enhetene er koblet sammen med en spesiallagede og godt skjermede kabler.  C1100 har hele 12 analoge innganger. 6 balanserte, 4 phono/rca, i tillegg til en MC (justerbar) og MM-inngang. Utgangene består av 2 balanserte og 2 ubalanserte utganger. På innsiden av rørtrinnet sitter det 6 stk 12AX7, og 6 12 AT7. 

XL_C52_Front_Top.jpg

 

Den nye C52 er en ny transistorbasert forforsterker i et enkelt chassis. Her er det vanlig McIntosh-kvalitet og design hele veien, og her har du tilgang til både analoge og digitale innganger. De innebygde DAC-ene tar oppløsninger opp til 32/384 og du kan også sende DSD-filer i retning av UDB-inngangen.    

 

 

 

 

 

XL_C47_Front_Top.jpg

 

 

 

McIntosh C47 er en fleksibel og sammenliknet med C1100, en langt enklere forforsterker. Her får du 12 innganger og både digitale og analoge innganger. Den innebygde DAC-en takler oppløsninger opp til 32/384 via USB.