Superlett kabinett
Rega går som kjent en litt annen vei enn de fleste andre. Her er det lav vekt som er konseptet. Det får de til med et nytt kabinett som består av en kjerne med superlett polyolefin skummateriale som er høytrykkslaminert med Polaris HPL. Som en ytterligere forsterkning benyttes doble aluminiums avstivningsbraketter mellom tonearm og lager. Resultatet er et uvanlig lett og stivt plinth - med 70 % mindre effektiv masse enn forgjengeren RP6. 

PL6 with Ania MC fitted.jpgNEO strømforsyning
Planar 6 leveres med ekstern strømforsyning som med avanserte DSP-kretser reduserer motorvibrasjoner og generer en nær perfekt sinuskurve for presisjonskontroll av hastigheten. Strømforsyningen er individuelt kalibrert og gir motoren perfekte betingelser, uavhengig av spenningsvariasjoner og støy på nettet. Finjustering og kalibrering av hastighet foregår ved bruk stroboskop. 

Planar 6 er oppgradert med innertallerken i aluminium, nytt patentert messinglager og ny motor med presisjonsdreid metall-pulley. Upgradert hvit drivrem er inkludert. Spilleren har en unik tolags laminert glasstallerken som med tyngdepunktet i ytterkant og minst mulig masse inn mot senterspindel bidrar til svært presis gangstabilitet.

RB330 arm
Håndlaget arm med presisjonslager gir mindre friksjon og en mer nøyaktig rilleavlesning. RB330 leveres med lavkapasitans kabel inkludert høykvalitets Neutrik RCA-kontakter. Justering av antiskating og stifttrykk er redesignet og forbedret. Platespilleren er utviklet og produsert i England. Mye av produksjonen foregår for hånd og sikrer en ekstra god kvalitet og konstruksjonsnøyaktighet.

Planar 6 leveres med den nye MC-pickupen Ania som alene koster kr. 5 995,-. 
Rega anbefaler den benyttet sammen med den nye Rega Fono MC Riaa.

Prisen på spilleren (med pickup ) er 16.995.- 

Test kommer i neste Stereo+ 

Mer info: www.mono.no