mz_sr8012_n_f_sg_st_op_001_lo

Marantz SR 8012

Ny tung receiver fra Marantz

Vi har vært temmelig imponert over de tidligere modellene av Marantz tyngste receivermodeller. Nå har de oppdatert 8000-serie modellen, som nå har blitt til SR8012, og nå er den utstyrt med forsterker for hele 11 kanaler 

Importør:

Karakter

Marantz melder i pressemeldingen at den kan levere en hele 205watt makseffekt (140watt i 8ohm ved 0,1% forvrengning og målt fra 20Hz til 20kHz) til hver av dens 11 kanaler. Det er krefter nok til at du kan ha det skikkelig gøy i hjemmekinoen nesten uansett hva slags høyttalere du har stående. Dette er mulig ved at Marantz har utstyrt enheten med en strømforsyning med rikelig med ekstra kapasitet som sikrer deg reserver. Selv når du spiller høyt. En stor innkapslet trafo og store kondensatorer gjør dette mulig. 

11 kanaler gjør det mulig å kjøre 7.1.4 og selvsagt både Dolby Atmos, DTS:X og Auro 3D. Det krever også en smule prosessorkraft som den får fra hele 4 SHARK DSP-er.  

mz_sr8012_n_sg_re_001_lo.jpgHver forsterkerkanal har sitt eget print, og på innsiden finner du selvsagt Marantz sine vanlige kobberplater som benytte for å skille de enkelte delene fra hverandre. Samarbeidet med Denon gir deg full HEOS multiromsmulighter og app-styring. App-en gir det også full kontroll på AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, TIDAL og Deezer.  

Romkorreksjonen leveres av Audyssey, og er MultEQ XT32, og du har også dynamisk dynamisk volum og dynamisk EQ som kan brukes til å justere lyden i hvert enkelt rom. 

Videre har den 8 HDMI-innganger med full HDCP 2.2-støtte og 3 HDMI ut. 

192kHz/32bit digitalkonverter og det Marantz sin «Clock Jitter Remover»for å gi ren og klar lyd i alle situasjoner. Den klarer de fleste lydformater og de inkluderer DSD, Flac, ALAC og WAV på lydsiden, i tillegg til de nevnte kino-lydformatene 

Låter den like godt og skikkelig både med film og musikk på menyen som tidligere, kan SR 8012 vise seg som en veldig interessant og fleksibel hjemmekinoreceiver. Noe vi selvsagt ikke får svar på før vi får kjørt den en runde på testbenken. 

Prisen er satt til 29.990.-  

Importør: Neby Hi-Fi Concept 

 

Kommentarer

ANNONSE

Siste fra forsiden

Interior2

Mektig romfølelse og fantastis...

Etter opplevelsene med de kompakte og aktive høyttalerne KEF LS50 Wireless og SLX, er vi tilbake til...
dCS_bartok

dCS er tilbake i Norge

dSC leverer noe av det aller beste du kan få kjøpt av digitale hi-fi produkter. Nå er de endelig til...
Astral_16_34_02

Focal med 16-kanals integrert ...

Mange kjenner Focal sine høyttalere og hodetelefoner, men nå har de overraskende nok også kommet med...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...