Nyheten ble sluppet tidligere i år, men har fått lite oppmerksomhet her på berget. Nå er den endelig klar for lansering. Dette er en veldig interessant spiller med Oppos flotte lydkvalitet, men også en av de best utstyrte spillerne vi forventer å få se den første halvdelen av 2017. 

I følge Oppo skal UDP-203 være oppfølgerene til den meget gode og allsidige spilleren BDP-103, men har fått 4K i tillegg, og også støtte for HDR og utvidet fargerom. HDR10 skal visstnok leveres med spilleren, men du behøver en oppdatering for å få Dolby Vision. Dette kommer litt senere i 2017. 

Spilleren har støtte for AIFF, WAV, ALAC, APE og FLAC, og den støtter også DSD64 og DSD128. Og du får også Dolby Atmos og DTS:X i tillegg til Dolby Tru HD og DTS-HD. For å kunne brukes også i andre sammenhenger enn direkte koblet til en receiver, kan du hente ut en 7.1, 5.1 eller en stereo analog miks fra de analoge utgangene på baksiden.  

(artikkelen fortsetter under bildet ) 

UDP-203-back-hr.jpg

De innebygde DAC-ene er levert av AKM i Japan, og leverer lyd av høy kvalitet via de analoge utgangene. Det finnes 2 HDMI-utganger med støtte for HDMI 2.0, og det finnes en HDMI 2.0 inngang. I tillegg er det en HDMI 1.4 port hvis du ønsker å benytte spilleren sammen med eldre receivere. 

Prisen meldes å lande på kr. 7495.-  og så må vi jo også opplyse om at Spaceworld Soundgarden er ny distributør for Oppo i Norge sammen med Nobleman.no. Det bør gi en klart forbedret distribusjon. 

For mer info:

www.swsg.no

www.nobleman.no