A-10 er en "begynnerforsterker" med 2x40 watt og er helt en helt analog integrert forsterker med Riia, for alle som vil koble til sin nyerhvervede platespiller. 2 x 40 watt høres ikke veldig mye ut på papiret, men kraftig strømforsyning og evne til å sparke godt i fra, gjør den til et godt valg for mindre høyttalere. 

A-12 er for de som vil ha litt mer utstyr, og da i første rekke digitale innganger. Denne integrerte forsterkeren leverer 2x60 watt, har USB og digitale innganger, innebygget 24bit/192kHz DAC levert av Wolfson, Bluetooth og iOS/Android app-styring. En moderne forsterker akkurat slik vi vil ha den. 

A-14 er storebror i denne serien og leverer 2x80 watt, har digitale innganger og støtter også DSD via USB og 32bit/768kHz DAC levert av AKM. I tillegg kommer Bluetooth aptX, og iOS/Andriod app-styring fra en mobil eller et nettbrett. 

Selv om salget av CD-spillere ikke er voldsomt, må en serie med forsterkere selvsagt også ha en kompetent CD-spiller. CD-14 er en CD-spiller med 24bit/192kHz DAC og med uavhengige strømforsyninger for analog og digital-del. 

(saken fortsetter under bildet)

CD14_black.jpg

Og så kommer det et par radioer, men det er nok bare T-11 som har FM/RDS og DAB+ med 30 presets som er en standard, tradisjonell radio. Den andre, T-14 er nemlig tilpasset en langt yngre kjøpergruppe. Den kommer med FM/RDS, DAB+ med 30 presets og en 32bit/384kHz DAC. Og hva skal så en radio med en DAC? Jo, den har nemlig  DTS Play-Fi for trådløs strømming av musikktjenester som Spotify og Tidal og har selvsagt iOS/Android app-styring. 

Priser kommer, men alle som kjenner Rotel kommer til å forstå at dette ikke vil koste skjorta. 

Mer info:

www.nebyhifi.no eller www.rotel.com