DALI KORE Angles

DALI KORE

 

DALI vender tilbake til et høyttalersegment de ikke har vært tilstede i siden høyttalere som Skyline og Megaline med sitt nye flaggskip, DALI KORE. Den kommer fra en lang linje med avanserte høyttalere, med banebrytende teknologi, imponerende design, og på den omfattende demoen på Dali-standen på messen i München viste de også at dette låter ekstremt skikkelig, veldig dynamisk og ultrarent. Ingen direkte overraskelse, men dette er DALI på et nivå vi aldri tidligere har hørt - eller sett. Klikk her for å lese hele saken

LS50 Wireless II Carbon-kopi

KEF LS 50 Wireless II

 

Den forrige modellen tør vi påstå var en av det siste tiårets viktigste hifi-lanseringer. KEF LS50 tok verden med storm med en blanding av fornuftig utstyrsnivå, fantastisk lyd til prisen, en fornuftig app og trådløse muligheter. Det kan vi enkelt se på våre nettsider. Det er vel knapt et eneste produkt som er søkt opp og lest av et tilsvarende antall personer. Nå er interessen knyttet til den nye og enda litt bedre KEF LS50 Wireless II Klikk her for link til testen! 

 

nad m33 front oppslag

NAD M33

 

M33 fra NAD er ikke et hvilket som helst produkt, men det første integrerte produktet på kloden med forsterker som har den nye Eigentakt-teknologien fra selskapet som kaller seg Purifi. I det selskapet finner man en rekke veldig kjente fjes. Bruno Putzeys som er oppfinneren Hypex-forsterkerne, Lars Risbo som på et tidspunkt stod bak verdens første fulldigitale forsterker som helt sikkert er bedre kjent som TacT Millenium, og HiFi Klubbens grunnlegger Peter Lyngdorf. Se hele saken her! 

DSC00757 Large

Highend i München

 

Vi trasket rundt på Highend-messen i München noen dager, og fikk høre høre mye og se ennå mer. Messen viser at det fortsatt er betydelig liv i hifi-leiren, selv om en del av de asiatiske produsentene hadde valgt å være hjemme. Men det var likevel mer enn nok å se. Her er noen smakbiter fra en meget vellykket messe! Klikk her! 

Pair front crop

Argon Forte A55

 

Jeg må innrømme at jeg blir mer og mer fan av aktive høyttalere. Uansett prisklasse leveres det stort sett veldig god lyd, og viser med all mulig tydelighet hva som skjer når det all lyd fra inngang til utgang overlates til produsenten. Med elektronikken (DSP-er) kan det korrigeres for unøyaktigheter som de ikke engang er i nærheten å kunne gjøre med et typisk oppsett med en spiller, en forsterker og et par høyttalere.  Les hele testen her! 

 

Skjermbilde 2022-05-12 kl

KEF LS 60 Wireless

 

Etter suksessen med LS50 Wireless lå det i kortene at KEF skulle komme med noen som er større, kraftige og mer imponerende, men at de skulle komme med en høyttaler som dette, en slags mini-Blade, tror vi ikke mange hadde tenkt seg. Nyhetssaken kan du lese her.  Den komplette testen kan du leser her - helt gratis. 

FOCAL-220789

Focal Bathys

 

Focal Bathys hodetelefoner er ikke den mest luksuriøse modellen til Focal, men likevel ligger den veldig godt an til å bli Focals mest solgte hodetelefon noensinne. Bra støyreduksjon, trådløse muligheter, kablet på vanlig måte med kabel, eller med USB og bruk av hodetelefonens innebygde DAC gjør sitt sammen med glimrende komfort, men det er den strålende lyden som gjør dette til et par glimrende hodetelefoner. Les hele testen her! 

P30A_H30A_interiour2_HR

Hegel P30A og H30A

 

Med et nytt design og svært oppgraderte lydkvaliteter hevdet Hegel at deres nye P30A og H30A skulle sette en helt ny standard for hva Hegel-forsterkere kan oppnå, og ga også P30A og H30A kallenavnene "Dirigenten" og "Orkesteret". Når produktene så kom på markedet og vi fikk anledning til å teste dem ut hjemme, må vi innrømme at Hegel denne gangen blåste bakoversveis på oss. Les nyhetssaken her eller sjekk testen i magasinet vårt her. 

oaudio

Nye høyttalere fra Ø Audio

 

Høyttaleren Icon fra Ø Audio skapte furore da den kom i 2019, men koronapandemien gjorde det vanskelig å reise rundt å markedsføre nyheten. Den krisa ble brukt godt, for nå er snart to nye Ø Audio-høyttalere klare for markedet. Forventningene er store og lyden til det vi har hørt at prototypene holder så det suser uansett hva du sammenlikner med i prisklassen. Les nyheten her!