Norske Jensen er foreløpig mest kjent som produsent av nettverkutstyr, men viste på sitt første produkt, den lille BT-høyttaleren Buddy, at de ville noe med produktene sine. Det lydmessige opplyses å være i fokus for utviklingen og det liker vi.

 

Hva er gjort?

Et bra element, gummiert kabinett for å gjøre den sprutsikker, et batteri som er oppgitt til å vare 24 timer på 50% volum, og selvsagt FM/DAB/Bluetooth med NFC og utgang for hodetelefon er det viktigste på utstyrslisten. Sistnevnte er faktisk i stand til å drive imponerende store hodetelefoner slik de skal drives! Alarm er det også, og en direkte kablet inngang (mini-jack) fra mobil eller andre enheter.

 

Knapper og menyer

Menyen er klar og tydelig, og voluminnstillingen er lett å avlese. Litt verre er det med resten av innstillingene. Disse kunne nok vært gjort annerledes, men vi snakker fortsatt om menyer og flerfunksjonsknapper som du lærer deg etter et par dager. Verre er det ikke.

Gray (3)_1024x574.jpg

Veldig bra lyd

Allerede med en gang den gir lyd fra seg er det klart at den spiller presist, tydelig og klart, og ikke minst høyt. Lyden er bra balansert, og den har bra trykk fra et godt stykke ned i bassen, og helt opp til diskanten. Det er særlig stemmer som nyter godt av denne lydkvaliteten, men den er avstemt på en måte som gjør den til en musikkgjengiver med egenskaper som er noe for seg selv i prisklassen - både under og et godt stykke over. Lydbildet ligger litt på den varme siden. Det gjør lyttingen behagelig, uansett om det er snakkekanaler eller musikk-kanaler du hører mest på. Det låter rett og slett bra.

 

Konklusjon

Vi prioriterer selvsagt lydkvaliteten, og så lenge den spiller klart bedre enn konkurrentene, har vi ikke annet å gjøre enn å gi den full score, og en klar anbefaling.