Anthem-AVM-90_web

EISA HOME THEATRE PROCESSOR 2022-2023

Anthem AVM 90

I denne flaggskip-hjemmekinoprosessoren har Anthem kombinert toppmoderne tilkoblingsmuligheter og grundig kalibrering med en artikulert, oppslukende og tonalt balansert lydsignatur. Med 19 utgangskanaler – inkludert fire uavhengige LFE-utganger – tilgjengelig på balanserte XLR-er for kombinasjon med merkevarens MCA-effektforsterkere, er AVM 90 klar for dedikerte kinorom med planer om utvidelse. Den er også klar for moderne kilder, takket være HDMI 2.1-innganger /-utganger som støtter 4K / 120Hz video og dynamisk HDR. Bruk Anthems ARC Genesis romkorrigeringsplattform for å finjustere systemet ditt og forberede deg på å bli slått over ende av en gjengivelse som viser flotte detaljer, nøyaktige effektlokalisering og sømløs bassintegrasjon.

Devialet-Dione_web

EISA HIGH-END SOUNDBAR 2022-2023

Devialet Dione

Med sin debuterende lydplanke leverer Devialet autentisk, high-fidelity hjemmekinolyd fra et stilig kabinett som skjuler mengder av innovasjoner. Blant disse er merkets proprietære ADH-forsterkning og høyttaler-matching (SAM) prosessering, som gir både kraft og eksemplarisk kontroll over Diones åtte uavhengige bassenheter. Å bli med på moroa er sidemonterte og oppoverspillende fulltone-elementer for full Dolby Atmos / surround, pluss den særegne Orb-senterkanalen, som kan roteres for å sikre nøyaktig gjengivelse når lydplanken er veggmontert. I bruk forbløffer Dione med sin dypbasskontroll og vekt, stemningsfull atmosfære og flotte detaljegjengivelse. Å høre en er å ville ha en.

Denon-AVR-X1700H_web

EISA AV RECEIVER 2022-2023

Denon AVR-X1700H

Denons AVR-X1700H er en syvkanals AV-receiver med Dolby Atmos og DTS:X-dekoding. Den får best-i-klassen-status i kraft av sin fremtidsrettede tilkobling, idiotsikre brukervennlighet og selvfølgelig – lydgjengivelse. Denne rimelige receiveren gjør flerkanalsproduksjoner med glede og er klingende energisk og dynamisk, mens trioen med HDMI 2.1-innganger, med støtte for avanserte videoformater fra neste generasjons konsoller, gjør den til et kjærkomment tillegg til et spilloppsett. Legg til HEOS multiroom-integrasjon, Bluetooth / nettverksstrømming (inkludert avspilling av høyoppløselige filer) og kompatibilitet med stemmeassistenter, og AVR-X1700H blir selve definisjonen av høy verdi for pengene.

Polk-Audio-MagniFi-Mini-AX_web

EISA COMPACT SOUNDBAR 2022-2023

Polk Audio MagniFi Mini AX

Målet med en kompakt lydplanke er å skape en lytteopplevelse som er langt større enn du forventer, et triks Polks MagniFi Mini AX-system gjør med overbevisning. Fra den enkle og plasseringsvennlige 30 cm brede hovedenheten og diskrete subwooferen, kommer et detaljert, heldekkende lydfelt, med flott størrelse og effektposisjonering levert av Polks interne Stereo Dimensional Array (SDA) -behandling. Brukervennligheten og tilkoblingen er like tiltalende, denne lydplankens innganger spenner fra HDMI eARC til Wi-Fi og Bluetooth, og brukerjusteringer inkludert en modus for å øke dialogklarheten fra den dedikerte senterkanalen. Når plassen er begrenset, bør MagniFi Mini AX være øverst på ønskelisten din.

Trinnov-Amplitude16_web

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2022-2023

Trinnov Amplitude16

Etter hvert som moderne filmlydformater krever flere høyttalere, trenger systembyggere mer forsterkning. Trinnovs Amplitude16 svarer på dette behovet, og pakker inn 16 kanaler (vurdert til 200W/8ohm) i et rack-størrelse-metallkabinett som er en smart kosmetisk match for flerkanalsprosessoren Altitude16. Enhetens to åttekanalsmoduler, designet i samarbeid med klasse D-spesialist ICEPower og matet av uavhengige strømforsyninger, leverer en forbløffende dynamisk ytelse. I praksis kombinerer Amplitude16 kontrollert, dyp bass med uanstrengt rytmikk og klar gjengivelse – det er en avansert kraftpakke som vil få det beste ut av ethvert høyttalersystem, og markerer et spennende tillegg til den eksisterende Trinnov-flåten.

Perlisten-D215s_web

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2022-2023

Perlisten D215s

Perlisten D215s er et flaggskip av en subwoofer, utviklet for å levere en referanse-ytelse i et stort kinorom - og sertifisert med THX Dominus – høres Perlistens D215s like målrettet og kraftig ut som den ser ut. Med to skreddersydde 15-tommers bassdrivere i en resonans-kansellerende konfigurasjon, drevet av et 3000W forsterkertrinn, er det ingen overraskelse at denne subwooferen går dypt og smeller hardt. Det som kanskje er mer bemerkelsesverdig er kontrollen og nøyaktigheten den bringer til filmlydmixer og musikkmateriale, egenskaper som beviser kvaliteten på Perlistens kabinettdesign og bruk av avansert DSP. Appbasert parametrisk EQ og kontroll, omfattende tilkoblinger og en smart berøringsskjerm i farger er ytterligere grunner til å elske denne førsteklasses dypbassprodusenten.

TCL-C935U_web

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2022-2023

TCL C935U

Akkurat når du tror du har nådd slutten av denne lydplankens talenter, oppdager du at den kan gjøre mer. C935U kombinerer sin trådløse subwoofer med en hovedenhet med fysiske høydehøyttalere for Dolby Atmos og DTS:X, pluss TCL's Ray-Danz akustiske linseteknologi, og er en utmerket utøver til film- og TV-lydmixer. Bassen har bra vekt, dialogen er robust og filmeffektene er trovedige. Tilkobling er også best i klassen, og kombinerer HDMI eARC for strømlinjeformede oppsett med dedikerte innganger for ekstra komponenter, og støtte for 4K Dolby Vision. Ytterligere ferdigheter inkluderer AirPlay, Chromecast og DTS Play-Fi-streaming, appbasert automatisk kalibrering og nyttige EQ-justerings- og lydforhåndsinnstillinger. Selv fjernkontrollen, med LCD-skjerm, føles nyskapende.

Loewe-klang-system_web

EISA HOME THEATRE SOLUTION 2022-2023

Loewe klang system

Ledende i Loewes utvalg av tilkoblet komponenter er klang bar5 mr og sub5, et premium Dolby Atmos og DTS: X-kompatibelt lydplankesystem beregnet på å kobles samme med TV-er på 55tommer og over. En kombinasjon av drivere gir native og oppskalert 5.1.2-kanalslyd ut av esken, og lydfeltet kan utvides med hvilken som helst av Loewes klang mr multiroom / streaming høyttalere for en fullstendig oppslukende 7.1.2-opplevelse. Byggekvalitet og styling i hele serien er førsteklasses, og lyden er rik, stemningsfull og usedvanlig detaljert. Loewes tilnærming til dette oppsettet høster også ros - Wi-Fi-alternativene inkluderer DTS Play-Fi, Apple AirPlay og Google Home, noe som også gjør det enkelt å legge til musikk i hjemmekinoen din.

Philips-Fidelio-FB1_web

EISA INTEGRATED SOUNDBAR 2022-2023

Philips Fidelio FB1

Juvelen i kronen i Philips' Fidelio-serie er FB1, en funksjonsrik lydplanke som serverer en fantastisk vidtrekkende ytelse fra bare en boks. Bassleveransen skiller seg ut, FB1s doble innebygde subwooferenheter viser krafter, tyngde og dybden som vanligvis forventes av en ekstern sub, og de separate høyttalerne for LCR-kanalene gir utmerket dialog og effekthåndtering. 3D-lyd – enten Dolby Atmos, DTS:X eller virtuell – kommer via lydplankens smart opplyste oppoverspillende høyttalere. Totalt sett er det en flyt og artikulasjon over FB1s gjengivelse som er meget fengslende, og dette innebærer også gjengivelse av musikk, noe som gjør den til en lydplanke for enhver anledning.

Hisense-U5120GW_web

EISA HOME THEATRE SOUNDBAR 2022-2023

Hisense U5120GW

Gi Hisense sin toppmoderne lydplanke en Dolby Atmos- eller DTS:X-miks, og dens kvaliteter blir svært tydelige. Med lyd fra en 5.1.2-kanals konfigurasjon som inkluderer toveis-oppsett for venstre, senter og høyre, pluss trådløs subwoofer med en potent 8tommers-driver, formidler den lett dynamikken, vekten og den omsluttende gjengivelsen av filmlyden. U5120GW skaper en storskala lytteopplevelse som overgår dens slanke, lettplasserte design. Denne filmatiske ytelsen kan stilles inn via flere lyttemodus og EQ-justeringer, og er støttet av et omfattende utvalg av tilkoblinger, inkludert 4K HDR-kompatible HDMI-innganger for platespillere og konsoller, eARC for TV-tilkobling og Bluetooth for musikkstrømming.

Primare-A35

EISA POWER AMPLIFIER 2022-2023

Primare A35.8

Primares flaggskip 35-serieforsterker er designet for både flerkanalslyd- og hi-fi, og kommer med åtte brokoblingsbare kanaler med potent, dynamisk Hypex Ncore-forsterkning, og lar deretter brukeren bestemme hva de skal gjøre med dem. For en hjemmekino kan A35.8 spre lyden over et helt surround-oppsett, eller brukes til å biampe de fremre LCR-høyttalerne. I et tokanals system gir brokoblede forsterkerpar fenomenal kraft og grep, og alle åtte forsterkere kan settes i arbeid på høyttalere med et splittet delefilter. Dette er en fleksibel, innovativ og superstabil forsterker, i et stilig, diskret kabinett som er typisk for denne produsenten.

Perlisten-S-Series_web

EISA LOUDSPEAKER SERIES 2022-2023

Perlisten S Series

Perlisten har rast ut av startblokkene med lanseringen v sin S-serie, en high-end-serie bestående av fem modeller. Nøkkelen til den upåklagelige lydkvaliteten er den skreddersydde DPC-konfigurasjonen (Directivity Pattern Control), en samling av en beryllium-diskanthøyttaler og karbon-ply mellomtonedomer som er presisjonslaget for kontrollert spredning og flott fokus. Perlistens DPC er en finesse på alle høyttalerne, fra den gulvstående S7t til, senterkanal, stativ og høyde/surround-alternativene, og gir eksepsjonelle detaljnivåer og nyanser til filmer og musikk, og er understøttet av bunnsolid dypbass fra spesialtilpassede bassdrivere. Flott utseende og enestående byggekvalitet gjør denne serien til en klar vinner.

Zidoo-NEO-S_web

EISA MEDIA PLAYER 2022-2023

Zidoo NEO S

Enten du bruker Neo S som en 4K-mediekilde eller musikkspiller og hodetelefonforsterker, kommer suksessen fra optimaliseringen av hver komponent og høy oppmerksomhet på detaljer. Det føles mer som avansert hi-fi enn vanlig mediespiller, med kabinett i en aluminiumslegering frontet av en OLED-skjerm, og innganger som inkluderer digitale, ubalanserte og balanserte lydutganger og doble hodetelefontilkoblinger, inkludert 4,4 mm balansert. Når NEO S er i et nettverk, er den utmerket til å legge til filer i det appkontrollerte biblioteksystemet, som kan spilles av via HDMI til en TV med kompatibilitet for 4K HDR, inkludert HDR10+ og Dolby Vision. Musikkavspilling går til 768 kHz / 32-biters PCM og DSD512, pluss Bluetooth i LDAC og aptX-smaker, noe som gjør NEO S til en ekte allrounder for medieavspilling.