Argon-Audio-TT-web

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2022-2023

Argon Audio TT-4

Selv om Argon audio er et relativt ungt merke, har det blitt en av de største platespillerprodusentene i Skandinavia, og flaggskipet, men likevel rimelige TT-4, viser hvorfor. Denne spilleren handler om svært nøyaktig musikkavspilling, hjulpet av en 1,5 kg tallerken, tung MDF sokkel og vibrasjonsdempende føtter - selv den 8.9tommers karbonfiber tonearmen har en ATS (Anisotropic Torsion Stabiliser) system for å minimere resonanser. Brukervennligheten er hjulpet av TT-4s integrerte RIAA phono-forforsterker av høy kvalitet, elektronisk hastighetskontroll og forhåndsmontert Ortofon 2M Red-pickup. Og med sin tidløse kombinasjon av trefinér, svart-hvitt chassisalternativer, er denne overpresterende platespilleren også meget lekker.

EarMen CH-Amp_Tradutto-

EISA HEADPHONE SYSTEM 2022-2023

EarMen CH-Amp, Tradutto & Staccato

Ved å tilby et rack med fire diskrete enheter i fint utformede aluminiumskabinetter og hver dedikert til sin spesielle rolle, har EarMen skapt en strålende frittstående løsning for hodetelefonelskere. Staccato er en slank streamer som styres av en brukervennlig smarttelefonapp, som sender høyoppløselig lyd til den fullt balanserte Tradutto DAC-en. CH-Amp preamp/hodetelefonforsterkeren fortsetter det fullt balanserte oppsettet, og har evnen til å drive selv de mest krevende hodeutstyrene. Hver EarMen-komponent kan brukes separat, men det er når de settes sammen og drives av den tredobbelte strømforsyningsenheten som følger med CH-Amp at du får et særdeles velspillende system som virkelig skinner.

JBL-Flip-6_web

EISA MOBILE SPEAKER 2022-2023

JBL Flip 6

Sjette generasjon av JBLs Flip inneholder en rekke forbedringer under overflaten, og dermed en strålende oppgradering av en av tidenes mest populære Bluetooth-høyttalere.  Med samme stil som Flip 5, men med forbedret byggekvalitet og blant annet gummiføtter, inneholder den to høyttalerelementer – en bass/mellomtone formet som en racerbane og ny diskant – pluss doble passive elementer for dypbass. Effekten er oppgitt til friske 30W, det oppladbare batteriet på 4800mAh leverer opp til 12 timer musikkavspilling. Bluetooth-spesifikasjonen er oppdatert til v5.1, og vann/støvbeskyttelsen klarer IP67-standarden. I tillegg gir JBLs egen app full kontroll over lyden til Flip 6, hva mer kan du be om fra en rimelig, bærbar Bluetooth-høyttaler?

Marantz-Model-40n_A3_v2

EISA SMART AMPLIFIER 2022-2023

Marantz Model 40n

Marantz sin rike historie inneholder mange enestående forsterkere, og Model 40n knytter seg perfekt til den arven. Ja, den er nydelig å se på i enten svart eller sølv-gull finish, men enda mer tiltalende er hvordan den smelter sammen merkevarens fokus på ytelse med et svimlende utvalg av funksjoner. Strøm digital musikk via HEOS-plattformen, koble en platespiller til MM phono-inngangen, eller kable opp en TV gjennom HDMI ARC. Model 40n gjør alt like bra, og tar din analoge eller digitale musikksamling eller TV- og filmlyd til nye høyder. Alle som søker etter en moderne, alt-i-ett integrert forsterker med suveren lyd, finner den her.

MOON-Voice-22-

EISA HIGH-END STEREO SYSTEM 2022-2023

MOON Voice 22 & ACE

Voice 22 passer perfekt inn i det kanadiske selskapets vellykkede serie av hi-fi-komponenter, og er MOON's første høyttalere – og de er suverene. Den er en fint utformet toveis bokhylle/stativmodell, og drar nytte av et resonanskontrollert bassreflekskabinett, og treffer en fin balanse mellom skarpe detaljer og en tung, romfyllende lyd som overrasker gitt den kompakte formgivningen. Denne soniske signaturen vil passe til en rekke forsterkere, men Voice 22 er ideelt partner til den slanke, men kraftige ACE all-in-one. Den kommer med selskapets allsidige MiND 2 streamingplattform, intuitiv appkontroll og en rekke fysiske innganger kombinert med en kraftig forsterker. Noe som sikrer at MOON Voice 22 / ACE-systemet vil bli elsket av alle musikkentusiastene i huset.

Paradigm-Founder-120H_web

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2022-2023

Paradigm Founder 120H

Den største modellen i Paradigms Founder-serie har de samme moderne designsignalene, driverteknologiene og kabinettkonstruksjonen som sine brødre, men mens de andre grunnleggerne er passive høyttalere, er 120H en hybrid design. En aktiv bass-seksjon, med en trio på 8,5tommers basser og 1000W forsterkning, kombinert med passive midt- og diskantenheter danner en perfekt integrert helhet. Ytterligere innstilling av denne gulvmodellen bortsett fra mengden er inkluderingen av ARC Genesis, som gir romkorreksjon også til tradisjonelle hi-fi-oppsett. Resultatet er en førsteklasses høyttaler som kan optimaliseres til ditt eget rom og system, og en med en kraftig, kontrollert og engasjerende ytelse.

Primare-A35

EISA POWER AMPLIFIER 2022-2023

Primare A35.8

Primares flaggskip 35-serieforsterker er designet for både flerkanalslyd- og hi-fi, og kommer med åtte brokoblingsbare kanaler med potent, dynamisk Hypex Ncore-forsterkning, og lar deretter brukeren bestemme hva de skal gjøre med dem. For en hjemmekino kan A35.8 spre lyden over et helt surround-oppsett, eller brukes til å bi-ampe de fremre LCR-høyttalerne. I et tokanals system gir brokoblede forsterkerpar fenomenal kraft og grep, og alle åtte forsterkere kan settes i arbeid på høyttalere med et splittet delefilter. Dette er en fleksibel, innovativ og superstabil forsterker, i et stilig, diskre kabinett som er typisk for denne produsenten.

Pro-Ject-X2-B-

EISA VINYL SYSTEM 2022-2023

Pro-Ject X2 B & Phono Box S3 B

Vinylentusiaster som er opptatt av å ta steget opp fra en platespiller på begynnernivå, trenger ikke lete lenger enn Pro-Jects X2 B. Denne nye balanserte oppgraderingen av selskapets velprøvde og pålitelige X2, utstyrt med den utmerkede Ortofon Quintet Red MC-pickupen på en dempet tonearm i karbon-aluminium, gir en presis og nydelig lyd. Dens 2 kg akryltallerken og stødige, massive plint, tilgjengelig i fire overdådige utførelser, gir konsistent og resonansfri avspilling. Pro-Jects Phono Box S3 B phono-trinn er da den ideelle partneren for X2 B - denne allsidige lille boksen beholder fordelene med en balansert tilkobling helt fra pickup til forsterker, og høres ypperlig ut.

Rotel-RA-6000-

EISA STEREO SYSTEM 2022-2023

Rotel RA-6000 & DT-6000

Diamond Series viser Rotel på sitt beste, og lanseres for å feire det japanske merkets sekstiårsjubileum, og parer en integrert forsterker med en CD-spiller/DAC. Den første av disse, RA-6000, har teknologi fra Rotels avanserte Michi-modeller, og tilbyr en spennende blanding av kraft, autoritet og klarhet. I mellomtiden bringer ikke den matchende DT-6000 bare raffinert CD-avspilling - den har fått navnet DAC Transport av en grunn, og har en overlegent 384kHz / 32-biters konverter som kan brukes sammen med andre digitale kilder med stor nytteeffekt. Til sammen blir Rotels Diamond Series-duo et innsiktsfullt, dynamisk musikksystem som både vil begeistre og glede.

Sony-WH-1000XM5_web

EISA WIRELESS HEADPHONES 2022-2023

Sony WH-1000XM5

WH-1000XM5 er en hodetelefon du alltid vil ha med deg, der Sony har finjustert sin mest avanserte trådløse støykansellering med stor effekt. En ny lettvektsdesign kommer med komfortable myke øreklokker som holder uønsket lyd ute, uten å bruke for mye press. De 30mm store høyttalerelementene er konstruert med tanke på støykansellering, og leverer raffinert lyd med bemerkelsesverdig detaljering i mellomtone og diskant – og du kan velge mellom LDAC, AAC og SBC kodek. Fire mikrofoner sikrer tydelige samtaler, med ytterligere fire avsatt til gjenkjennelse og reduksjon av ekstern støy, så denne hodetelefonen trumfer selv de travleste miljøene. Sonys smartmobil-app benytter et bredt spekter av funksjoner, og gjør WH-1000XM5 til det optimale daglige arbeidsverktøyet.

Thorens-TD-1500_web

EISA TURNTABLE 2022-2023

Thorens TD 1500

Thorens' TD 1500 er en platespiller som stammer fra gamle tradisjoner, og tar det klassiske prinsippet om et suspendert underkabinett – og designstil – av TD 150-forgjengeren, og gjenskaper den for vår moderne tid. Via den fabrikkmonterte tonearmen og den medfølgende Ortofon 2M Bronze-pickupen leverer denne spilleren tung bass, deilig attakk og en frodig mellomtone fra alle LP-spor. Oppsett og drift er også en lek, TD 1500 drar nytte av full justering av fjæringsnivå og tonearmshøyde, og en smart elektronisk hastighetskontroll. Selv om konstruksjon, utseende og pris er uimotståelig, er det imidlertid TD 1500s lydkvalitet som vil få deg til å snu deg. Dette er en uforlignelig blanding av "gammelt" og "nytt".

SVS-Prime-Wireless-Pro-Powered-Speakers_web

EISA BEST VALUE WIRELESS LOUDSPEAKERS 2022-2023

SVS Prime Wireless Pro Powered Speakers

Ved å kombinere fordelene ved et aktivt høyttalerdesign med flere strømmealternativer - til en overkommelig pris, er SVS's Prime Wireless Pro Powered Speakers et strålende tillegg til den amerikanske produsentens katalog – og lytterommet ditt. To-veis-modellene er drevet av innebygd 2x100W forsterkere og er i bokhyllestørrelse, men produserer likevel en stor, kraftig og romfyllende lyd. En subwooferutgang gir valgfri oppgraderin og her er EISA Award-vinnende SVS 3000 Micro et logisk alternativ. Integrasjon med den høyoppløselig DTS Play-Fi-plattformen åpner opp en verden av kilder, og SVS har heller ikke spart på fysiske innganger, inkludert digital optisk, analog linjeinngang og HDMI ARC. Dette er en svært allsidig pakke som vil glede alle musikkelskere.