Audio Research I/50 er en 2x50 watts integrert forsterker om er designet og håndbygget i Minnesota. Et ekte Audio Research-produkt. altså. I/50 har fire linjeinnganger og hodetelefon-tilkobling. MM-phonotrinn og D/A-konverter innstikkskort er tilgjengelig som oppgradering. Forsterkeren leveres med to matchede par 6550 WE utgangsrør og 3 stk 6922 rør som i kombinasjon med håndviklede trafoer bidrar til en engasjerende musikkformidling med dynamikk, kontroll og oppløsning slik det kreves av et Audio Research-produkt.Audio_Research_I_50_1.jpg

Audio Research I/50 er bygget etter de samme strenge kvalitetskrav som Foundation og Reference-serien, og det betyr solid håndverk og at alle forsterkerne testes og måles individuelt, i tillegg gjennomgår hvert eneste produkt en lytte-test av Warren Gehl, som er en del av Audio Research’s designteam. 

V/50 benytter doble LexieTubes for visning av volum og valgt inngang, som kombinert med fjernkontroll i metall gir en intuitiv og elegant betjening. Automatisk bias-justering sikrer optimal lydkvalitet og en brukeropplevelse på linje med en tradisjonell transistorforsterker. 

Prisen på I/50 er satt til kr 59.990,-, men den kan bygges ut til et komplett integrert produkt for tilkobling av platespiller og digitale kilder. MM-riaa trinn fås kjøpt som innstikksmodul og har en pris på kr 8.995.- mens DAC- innstikksmodulen blir tilgjengelig i løpet av 2022. Prisen på denne er ikke fastsatt.

I/50 forventes til lager i løpet av 6-8 uker

Importør: Mono AS

 

Se også siste utgave av Stereo+ med årets EISA Awards