Aurender A10 er en helt ny musikkserver med 4 TB harddisk og innebygget D/A-konverter i den litt ordentlige klassen.  

Med en lagringskapasitet på mer enn 10.000 album i CD-kvalitet, integrert Tidal/Qobuz streaming i kombinasjon med høykvalitets D/A-konverter og analogdel er A10 en komplett musikkserver i High-End klassen. Spilleren støtter alt av kjente filformater inkludert MQA, DSD (64/128) og høyoppløselige filer med opptil 32bit /384kHz oppløsning.
 
Aurender benytter en unik kombinasjon av 2,5" harddisk og en ultrahurtig 120GB SSD harddisk for bufring (Cache). Det betyr at du alltid spiller av musikken direkte fra SSD-disken og får dermed en støyfri datastrøm. Doble dual mono 32bit/768kHz D/A-konvertere i kombinasjon med FPGA-basert Precision Data Reclocking System sikrer best mulig stereoseparasjon og minimalt med jitter-støy. Med volumregulering og analoge utganger kan A10 fungere som en komplett digital forforsterker.
A10 har en svært sofistikert strømforsyning med totalt 4 stk ringkjerne-trafoer for optimale arbeidsbetingelser til de ulike seksjonene i spilleren; server, digital lyddel og en trafo til hver av D/A-konverterne. Støyfri konstruksjon, med massivt aluminiums-kabinett sikrer god termisk kjøling og korrekt arbeidstemperatur for elektronikk og harddisk uten bruk av vifte. 
( Saken fortsetter under bildet ) 
aurender_A10_3_5472x2451.jpg
 
Aurender A10 er ikke blant de rimeligste spillerne på markedet, men det var jo ingen som stusset særlig over å måtte betale 50-60´ for en highend CD-spiller. Spilleren forventes inn til lager i slutten av august og veiledende pris kr 59.995.
 
For mer info klikk her: Mono AS