700-serien har vært på markedet en god stund, og da er det på tide å gjøre slik de gjør i bilindustrien - å gi høyttalerne en «facelift», men på den nye gulvstående modellen 702S2 Signature og på stativhøyttaleren 705S2 Signature er det mer enn utseendet som er oppgradert. 

Spesialutgavene har fått en helt ny finish, og har nå finish i høyglanslakkert ekte tre. Akkurat slik vi ønsket oss, og designet har blitt ytterligere krydret med metallskilt og andre godsaker. Delefilteret har også blitt redesignet og har fått enda bedre komponenter enn i standardutgaven. 

Det gjør denne serien høyttalere enda morsommere å eie, og nå pynterden også enda bedre opp i velmøblerte stuer. Vi har selvsagt bestilt et par til test, og det skal bli spennende å se om B&W har klart å løfte sin allerede gode lyd til et enda høyere nivå. Kanskje rekker vi det allerede rett over sommeren til utgaven vår som kommer i august. 

Høyttalerne blir tilgjengelige i Hi-Fi Klubbens butikker ut over sommeren, og blir det et par regnværsdager vet du hva du kan fordrive tiden med. 

 Priser:  

702S2 Signature: kr 55 996.- 

705S2 Signature: kr 33 996.- 

 

Importør: Hi-Fi Klubben