Den nye Pearl Sub fra Cabasse er en ny, aktiv sub med innebygget streaming-funksjonalitet og innebygde forsterkere for passive høyttalere. Det betyr at du kan koble den til som en hovedenhet, droppe all annen elektronikk som streamer, forsterker og digitalkonverter, og koble den til Cabasse iO3, Riga 2 og Baltic 5. Du kan selvsagt også benyttet den som oppgradering av Cabasse Pearl og Akoya - hvis du synes at de mangler bass. 

Den har altså en fullt utstyrt streamer ombord med Cabasse sin etter hvert meget god app som kontroller, og  ikke minst avanserte DSP-kretser med lydprofiler tilpasset Cabasse IO 3, Riga 2 og Baltic 5 høyttalere. I praksis betyr dette at du kan sette opp et avansert aktivt strømmesystem med ytelse tilsvarende (eller bedre) enn det Pearl eller Akoya kan levere, men som også skaper høyere fleksibilitet når det gjelder å tilpasset løsningen til eget behov. 

Cabasse io3 Riga Baltic.png

Den innebygde forsterkeren har 1000 watt tilgjengelig til subwooferen og 2 x 300 watt stereoforsterker til det du måtte finne på å velge av høyttalere. Forsterkerne skal i følge Cabasse ha dynamikk og bassgjengivelse i særklasse. Cabasse´s unike runde kabinett kombinert med 2-veis eller 3-veis coax elementer gir meget gode akustiske egenskaper med en fantastisk åpen og detaljert lydgjengivelse. Og med den nye subwooferen har de nå også mer enn nok å skilte med i den dypere enden av bassen. 

Prisene for 2 stk høyttalere ( leveres i sort og hvitt) og den nye Pearl Sub er som følger

  • IO-3 til plassering hylle/benk/vegg, inkl. Pearl SUB, kr 49.995
  • IO-3 med gulvstativ, inkl. Pearl SUB, kr 59.995
  • Riga 2 til plassering hylle/benk, inkl. Pearl SUB, kr 89.995
  • Riga 2 med gulvstativ, inkl. Pearl SUB, kr 99.995
  • Baltic 5 til plassering hylle/benk, inkl. Pearl SUB, kr 129.995
  • Baltic 5 med gulvstativ, inkl. Pearl SUB, kr 129.995

Mer info: www.mono.no 

Les vår nyeste utgave av Stereo+! Klikk nedenfor