Den nye D/A-konverteren fra Cambridge Audio støtter 32 bit/768kHz PCM signal samt DSD Native opptil 64x til 512x (DoP 64x til 256x), men gjør også full MQA-utpakking via alle de digitale inngangene. MQA øker stadig i utbredelse, og de som spiller musikk fra Tidal kan nå nyte høyoppløste lydfiler også fra den digitale utgangen på en MQA-kompatibel streamer eller datamaskin. Med en vanlig DAC får man maks 24/96, men med en MQA-DAC kan man hente ut langt høyere oppløsninger. 

Cambridge benytter doble ESS ES9028Q2M DAC-chiper som bidrar til presis signalbehandling og flott dynamikk i kombinasjon med svært lav forvrenging og jitter. Du kan også justere det digitale filteret slik at det matcher dine personlige lyd-preferanser.

DacMagic 200M har kraftig hodetelefonforsterker innebygget (6.3 mm stereojack) med svært lav forvrenging og lavt støynivå, og som er beregnet til å spille på hodetelefoner fra 32 til 600Ohm. Noe som betyr at den kan benyttes på et svært bredt utvalg av hodetelefoner.. 
D/A-konverteren kan også benyttes som forforsterker og har både RCA og XLR analoge utganger som kan konfigureres med fast utgangsnivå eller variabelt nivå for direkte tilkobling til effektforsterker eller aktive høyttalere.

Lyd inn får de via coax, optisk eller USB i tillegg til trådløs tilkobling via Bluetooth i versjon 5.0 

Stereo+ har allerede bestilt den til test. 

Pris: 6.995.- 

www.mono.no