Cambridge Audio har byttet hender i Skandinavia, og vil nå selges i Danmark, Norge og Sverige av HiFifreaks. HiFiFreaks melder at det vil føre til enda lavere priser i forhold til tidligere. Distribusjonsskiftet vil også bety at hele programmet nå endelig vil representeres i Skandinavia, så man også kan kjøpe Cambridge Audios populære AeroMax-høyttalere. 

AeroMax 2 og AeroMax 6 er for øvrig navnet på deres 2 populære høyttalere. AeroMax 2 er standardmodellen, og AeroMax 6 er gulvmodellen. Begge modellene er utstyrt med deres spesielle BMR® diskant

EDGE – nytt flaggskip fra Cambridge!

Det har også blitt lansert en ny high-end-serie fra Cambridge; EDGE er navnet på den nye serie som vil bestå av 3 modeller: EDGE A, EDGE NQ og EDGE W.  EDGE A er en integrert forsterker med DAC som er utstyrt med USB, HDMI ARC, COAX og 2 x 100 watt i 8 ohm og 2 x 200 watt i 4 ohm, og utstyrt med Bluetooth APT-X. Prisen vil lande på 49 999,- noe som er et helt nytt prisnivå for Cambridge. Vi håper å få tilgang til disse produktene for test umiddelbart etter at de dukker opp for salg. 

EDGE NQ er deres nettverksavspiller og forforsterker som er utstyrt med de samme inngangene som EDGE A, så alle de digitale; USB, HDMI ARC, COAX osv. EDGE NQ er i tillegg også utstyrt med Wi-Fi, og har en egen app. EDGE NQ er utstyrt med TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl. I tillegg til en egen app er EDGE NQ også utstyrt med Google Cast, så man enkelt kan caste fra alle apper som støtter Google Chromecast. 

Den siste modellen i serien er EDGE W, som er en stor muskelbunt på 2 x 100 watt i 8 ohm. 

EDGE kommer på markedet i juli. 

For mer info: www.hififreaks.no