Mono AS har inngått avtale med Cambridge Audio om distribusjon av deres produkter i Norge fra og med januar 2021. Det er spennende nytt for alle hifi-entusiaster som ønsker seg produkter som kan levere bra lyd for pengene. For Mono AS vil vi tro at dette vil passe som hånd i hanske til deres andre serier av produkter. Blant annet er det godt mulig å sette sammen systemer med meget godt tilpasset lyd med Sonus faber og Cambridge. Også i den rimelige enden av prisskalaen. 

Cambridge leverer fem serier med produkter. Alt fra det helt rimelige produkter som forsterkeren AX A25 til hyggelige 3.495.- kroner, og den lille og meget vellydende DAC-en DAC Magic 100 som leverer flott lyd til kun 2 495,- kroner. Cambridge Audio Edge NQ  streamer preamp .jpg

Seriene ser ellers ut som følger, og her er det noe for enhver smak, og har i tillegg til forsterkere, CD-spillere, digitalkonvertere, platespillere og streamere, også beveget seg mot lyd du kan ha i øret, eller felle inn i taket eller veggen hjemme. 

  • Edge Series, High-End streamer og forsterkere. 
  • XC-Series, forsterkere med D/A-konvertere, streamer og CD-drivverk 
  • AX-Series, forsterkere og CD-spillere
  • Alva-Series, platespiller og riaa-trinn
  • DacMagic, D/A-konverter

Skal du ha produkter i Edge-serien, for eksempel forsterkeren Edge A, må du ut med 70-80 000, men du kan altså bygge opp et lite og velspillende system rundt et par mindre høyttalere og forsterkerne A25 eller A35. De tømmer på ingen måte lommeboka. 

For mer info: Mono AS