De ny forsterkerne har fått serie-navnet EVO, og det første vi får se derfra er Evo 75 og Evo 150. Det er to flott utseende forsterkere med et godt innhold av streaming-tjenester, inkludert blant annet Spotify Connect, Tidal Connect, Chromecast og AirPlay 2, i tillegg til Bluetooth (aptX). Forsterkerne har i tillegg både analoge og digitale innganger for tilkobling av eksterne kilder samt HDMI ARC for kommunikasjon med TV. Det siste blir viktigere og viktigere for å tilpasse seg et liv i nærheten av TV-en. Kanskje koblet til et par kompakt høyttalere som et strålende alternativ til enhver lydplanke på markedet. 

(artikkelen fortsetter under bildet )
Cambridge_Audio_Evo_Rigth.jpg

Begge modellene benytter StreamMagic plattformen som er å finne på flere andre av Cambridge sine produkter, og det gir høyoppløselige musikkopplevelser fra hvilken som helst kilde, enkelt kontrollert med egen app på telefon eller nettbrett. Det store 6.8" fargedisplayet i front bidrar til brukervennlig betjening med visning av blant annet kilde, sporinformasjon og album-cover. Skjermen burde være stor nok til at du får den oversikten du behøver selv om godstolen er 3 meter unna.
Det påstås at Evo-serien viderefører de lydmessige kvalitetene som Cambridge Audio er kjent for, og det blir litt spennende i og med valget av Hypex Klasse D Ncore-moduler. Klasse D har fått et tydelig oppsving de siste årene, og teknikken er som de fleste vet analog, og ikke digital. Uansett skal det bli spennende å sjekke ut hva modulene kan yte av lydkvalitet. 

Cambridge EVO blir også Roon Ready, og vil gjøre full oppakning av MQA - hvis det er noen som ønsker å nyte høyoppløste musikkfiler fra Tidal. Cambridge_Audio_Evo_150_Back.jpg

Evo kommer i to forskjellige versjoner: 

Evo 75, som yter 2x75 watt (8 ohm), og vil få en veiledende pris på 24 995.- kroner.
Den dobbelt så kraftige Evo 150 yter hele 2x150 watt (8 ohm), og vil koste 29 995.- kroner.
Vi tipper at den dyreste faktisk blir den mest solgte da denne også har USB, platespillerinngang og balanserte innganger. 
Cambridge har også fått på plass en subwooferutgang og en egen forforsterkerutgang (pre out) for dem som vil utvide med større/bedre forsterkere på et senere tidspunkt. 

Produktene ser ut til å være på lager i Mai. 

Trykk her for å lese mer på importørens hjemmeside