Dynaudio_ContourLegacy.pngContour Legacy med Esotar 3

Først ut er Contour Legacy, en elegant gulvstående 2,5-veis høyttaler som kombinerer designet fra 2020s bestselgende Heritage Special med inspirasjon fra de originale Contour-høyttalerne fra 1980- og 90-tallet. Denne modellen benytter den avanserte 28mm Esotar 3 soft-dome diskanthøyttaler med Hexis resonansdempende innvendig dome, og doble 18 cm basselementer fra Evidence-serien som er justert for maksimal ytelse. Delefilteret er bygget med utvalgte premiumkomponenter som er håndlaget i Skanderborg, Danmark, og hver høyttaler kommer i bærekraftig amerikansk valnøtt. Produksjonsløpet er begrenset til 1000 par, hver med sitt unike nummer. 

Confidence blir aktiv

Confidence 20A er den aktive versjonen av flaggskiphøyttaleren Confidence 20 standmount. Koble den til din forforsterker eller en kilde med volumkontroll, og du er klar for store musikkopplevelser. Forsterkeren er diskret plassert inne i stativet, med innstillingskontroller på baksiden. Tilkobling skjer via XLR for både analog og digitale signaler. Confidence 20A drar nytte av Pascal-forsterkere, også brukt i deres Core profesjonelle referansehøyttalere, og tilbyr avanserte DSP-innstillinger for romkompensasjon og mer. Teknologien gir en ren digital signalvei, men med mulighet for å deaktivere sample-rate konverteringen.

Contour 20: "The new black"

Den legendariske Contour-familien har fått et nytt medlem: Contour 20 Black Edition, en super-premium versjon av den prisbelønte Contour 20i. Diskanthøyttaleren har blitt oppgradert til Esotar 3, med forbedret motor- og spider-design. Delefilteret har fått en omfattende oppgradering, med nye komponenter som forbedrer lydkvaliteten. Denne modellen kommer i en speilaktig Black High Gloss finish som komplimenterer den svarte anodiserte baffelen og nye svarte frontplaten på diskanthøyttaleren.Dynaudio_TheBookshelf_PureOak.png

Japansk samarbeide

The Bookshelf er et ganske så uvanlige samarbeidsprosjekt mellom Dynaudio, Keiji Ashizawa Design fra Tokyo og Karimoku i Japan. Dette prosjektet utforsker det estetiske forholdet mellom Danmark og Japan, kjent som "Japandi - design". Det flotte kabinettet er laget av bærekraftig japansk eik fra Hokkaido og blir nøye bearbeidet og ferdigstilt på Karimokus fabrikk i Gifu. Designet er enkelt, men organisk, og det har en elegant skrå rygg. The Bookshelf har produsentens førsteklasses Esotar 3-diskanthøyttaler og samme mellom-/bassdriver som Confidence 20. Det burde gi denne høyttaleren meget gode lydmessige egenskaper. Innvendig finner du et tradisjonelt og enkelt Dynaudio-delefilter. Selv om dette ikke er en begrenset utgave, forventes det at det kun vil være en en liten mengde høyttalere tilgjengelig hvert år, noe som vil gjøre høyttaleren sjelden og eksklusiv. 

Mer info: www.dynaudio.com