LG-75QNED99_web

EISA 8K TV 2021-2022

LG 75QNED99

75QNED99 fortjener sin flaggskipstatus i LG sitt LCD-TV-utvalg, og viser alle fordelene med toppmoderne mini LED-bakgrunnsbelysningsteknologi, lokal dimming med flere soner og 8K-oppløsning i en publikumsvennlig størrelse. TV-ens 75-tommers Quantum Dot NanoCell-panel har imponerende lysstyrke, høy kontrast og levende farger, mens LGs nylig implementerte bakgrunnsbelysning gir presisjonsbelysning med HDR-materiale sammen med 75QNED99s ultraskarpe 8K-presentasjon. Dette er en bildeopplevelse som bringer en følelse av kino til filmkvelden, men settet er også en talentfull allrounder, egnet til storskala gaming (med 4K / 120Hz avspilling fra kompatibel maskinvare) og streaming-TV fra LGs utmerkede WebOS 6.0 smartplattform.

Philips-55OLED806_web

EISA BEST BUY OLED TV 2021-2022

Philips 55OLED806

Philips' 55OLED806 er en «mye-for-pengene» 4K HDR TV, og introduserer teknologi som tidligere var reservert for selskapets avanserte modeller, inkludert firesidig Ambilight smartbelysning og anti-burn-in-teknologi. Disse nye egenskapene samarbeider med HDR10+ og Dolby Vision-avspilling, Android 10.0-plattformen med sine mange app-er og avansert HDMI-spesifikasjon for å lage en OLED-TV med svært allsidig appell. Denne mellom-modellen er designet for spillere, strømme-TV-avhengige og filmelskere (sistnevnte drar nytte av automatiserte utvalg av filmskapermodus eller hjemmekinomodus), og serverer en fantastisk bildeytelse – samtidig som den passer godt inn i stuen på grunn av den ultratynne rammen og justerbare stasjonære føtter.

 

TCL-65C825_web

EISA PREMIUM LCD TV 2021-2022

TCL 65C825 

Ved å bytte ut en konvensjonell LCD-bakgrunnsbelysning med en flersone dimmematrise som består av tusenvis av mini-lysdioder, kommer TCL's flaggskip 65C825 4K TV med en bildeytelse som gjør den svært fristende til prisen. Sortnivå og skyggedetaljer er utmerkede, og det samme er presisjonen i HDR-avspillingen – Dolby Vision IQ og HDR10+ håndterer begge, mens HDR10 finjusteres av Dynamic Tone Mapping. Utover det filmatiske tilfredsstiller denne mini LED-TV-en også flere andre behov, fra et lydsystem designet i samarbeid med Onkyo som gir flott storskala lyd, til Android smartplattformen og kompatibiliteten med neste generasjons spillkonsoller. Uansett hvordan du ser på den er 65C825 en TV-triumf.

LG-OLED65G1_web

EISA BEST GAMING TV 2021-2022

LG OLED65G1

Med den 65tommers G1-skjermen kombinerer LG sin Gallery Series-design - som gjør at denne supertynne TV-en kan montere såkalt flush-fit til veggen din - med et Evo OLED-panel som gir mer lys enn tidligere. Dette kombineres med OLED-teknologiens tradisjonelle flotte sortnivå for å levere et 4K HDR-bilde med dramatisk kontrast og levende, nyanserte farger. En av nøklene til ytelsen er den nyeste generasjonen av LGs Alpha9-prosessor, som ytterligere forbedrer AI Picture Pro bildeoptimering, støyreduksjon og bevegelseskompensasjon. TV-ens premiumfølelse støttes også av Dolby Vision IQ- og Dolby Atmos-lyd, fremtidssikker HDMI-tilkobling (med 4K/120fps-avspilling) og et stort utvalg smarte funksjoner. OLED65G1 er en banebrytende TV. 

 

Philips-65OLED936_web

EISA BEST HOME THEATRE TV 2021-2022

Philips 65OLED936

65OLED936 er en TV som er verdig posisjonen som produsentens flaggskip, og tilbyr eksemplariske bilder, flott filmlyd og bruk av Philips' mest avanserte bildemotor. Sistnevnte fungerer sammen med det nyeste OLED-panelet og en pakke med utvalgte bildemoduser for å presentere et førsteklasses bilde, med profesjonell kalibrering som et alternativ. Likevel er det lyden som best er med å markere at denne 65tommers TV-en er den konkurrentene må slå. Det integrerte høyttalersystemet, som igjen er utviklet av lydspesialisten Bowers &Wilkins, har en oppgradert 3.1.2-gjengivelse, noe som resulterer i en Dolby Atmos-opplevelse med en sjelden følelse av plass, detaljer og klarhet, pluss en rik, robust bassrespons. Philips' 65OLED936 er mer enn bare en TV, og viser seg frem som en komplett hjemmekinopakke.

BenQ-V7000i_web

EISA LASER TV PROJECTION SYSTEM 2021-2022

BenQ V7000i/V7050i and ALRS01

BenQs V7000i (hvitt kabinett) og V7050i (svart) kombinerer de superstore bildene til en tradisjonell projektor med den brukervennlige installasjonen og kontrollen til en TV, og tilbyr hjemmekinoopplevelser av høy kvalitet. Oppsettet er en lek, takket være et integrert fokusmønster, måleverktøy og keystone-korreksjon, mens en medfølgende dongle introduserer Android TV for video-on-demand-apper, talekontroll og mer. Byggekvalitet og styling er luksuriøs, lydytelsen fra den forovervendte stereohøyttalerrekken er klar og robust, og 4K HDR-avspilling drar nytte av naturlige farger, skarpe bilder og levende kontrast – spesielt når den brukes med BenQs valgfrie 100-tommers ALR-skjerm (Ambient Light Rejection). Dette er en overlegen alt-i-ett-løsning.

TCL-55C728_web

EISA BEST BUY LCD TV 2021-2022

TCL 55C728

TCL's 55in 55C728 oppfyller alle kravene til en rimelig 4K-TV. Settet tilbyr en slank ramme med diskrete stasjonære føtter, mens listen over funksjoner inkluderer HDMI 2.1-tilkobling, Android TV OS (kan oppgraderes til Google TV senere i år) og Dolby Vision IQ HDR og Dolby Atmos IQ-lydstøtte. Den støtter også opp under de tiltalende spesifikasjonen med en bildekvalitet som ligger godt over prispunktet. TCL sitt direktebelyste QLED-panel gir en detaljert ytelse med rike farger og uttrykksfull kontrast, noe som gir liv til film-, TV- og spillinnhold. Det integrerte Onkyo-designede høyttalersystemet gir et slagkraftig sonisk akkompagnement. Alle som leter etter en allsidig, stuevennlig flatskjerm som ikke tømmer kontoen, bør se her.

XGIMI-Horizon-Pro_web

EISA BEST BUY PROJECTOR 2021-2022

XGIMI HORIZON Pro

XGIMI innovative HORIZON Pro – en kompakt, lett bærbar 4K HDR projektor med smart funksjonalitet fra Android TV – tilbyr en plug-and-play-brukeropplevelse og muligheten til å installeres nesten hvor som helst. Automatisert fokus og keystone-korreksjon er kombinert med intelligent «obstacle avoidance» for å justere bildet slik at det passer til enhver veggoverflate, pluss automatisk justering for bruk med et dedikert lerret. Bildene leveres av en 2200 lumen LED lyskilde, og er skarpe, lyse og intenst farget. Generøse tilkoblingsmuligheter inkluderer Wi-Fi og Bluetooth for streamingkilder, HDMI for Blu-ray-avspilling og en digital lydutgang for tilkobling til et eksternt lydsystem - selv om ytelsen til Horizon Pros egen Harman / Kardons-høyttaler også fortjener skryt.

HiSense-55U8GQ_web

EISA FAMILY TV 2021-2022

Hisense 65U8GQ

65U8GQ understreker Hisense sin forståelse for det som gjør en moderne flatskjerm til en ekte allrounder. Og ULED-modellen med full lokal dimming av Quantum Dot-panelet, implementerer denne 65-incher merkets superbrukervennlige VIDAA U5 smart OS, noe som betyr at et bredt utvalg av video-on-demand-apper og innhold bare er et klikk unna - eller forespurt via TVens innebygde Alexa og Google Assistant stemmestyring. Konsoll-gamere er ivaretatt av 65U8GQs støtte for VRR og ALLM på alle HDMI-innganger, mens filmentusiaster kan hygge seg med flott filmatisk avspilling av 4K HDR-kilder i både Dolby Vision og HDR10+. Dette er et svært imponerende sett til en fristende pris.

Sony-VPL-VW590ES_web

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2021-2022

Sony VPL-VW590ES

VPL-VW590ES markerer midtpunktet i den nåværende Sony-hjemmekinoserien, og drar nytte av en dynamisk iris samtidig som den beholder en overkommelig pris på sin lampebaserte projeksjon. Nøkkelen til premiumkvaliteten er bruken av egenutviklet 4K-optikk og bruken av en trio av SXRD-paneler med 4096x2160-oppløsning, som er i stand til å levere en maksimal tilgjengelig lysstyrke på 1800 lumen. Sonys nye «X1 For Projector»-prosessor introduserer teknologi fra deres Bravia-TV-er, og leverer bilde-for-bilde HDR-forbedring, 4K Motionflow og Super Resolution-oppskalering. Resultatet er storskjermprojeksjonsbilder av virkelig filmatisk kvalitet, med spektakulære detaljer og dyp kontrast.

Samsung-Premiere-LSP9T_web

EISA PREMIUM UST PROJECTOR 2021-2022

Samsung The Premiere LSP9T

I LSP9T-projektorens stilige kabinett forener Samsung toppmoderne bildeteknologi med et hyggelig oppslukende 4.2-kanals lydsystem, TV-tuner og en sofistikert smart plattform. Film-, TV-, app- og spillkilder er alle klare for storskjermopplevelsen, og den leveres med bravur. En trippellaserlysmotor genererer et fargeområde langt over DCI-P3, noe som gir best-i-klassen-finesse med 4K HDR (inkludert HDR10+) kilder, og også bevegelseshåndtering og bildeskarphet utmerker seg. Den er rik på funksjoner og gir høy ytelse, og er det beste eksemplet hittil på hvordan en ultra-kortkast-projektor effektivt kan erstatte en konvensjonell flatskjerm-TV.