Bluesound EISA
Bluesound POWERNODE EDGE

EISA COMPACT STREAMING AMPLIFIER 2023-2024

Takket være det imponerende slanke, veggmonterbare kabinettet kan POWERNODE EDGE installeres praktisk talt hvor som helst – og den kompakte formfaktoren kompletteres av omfattende funksjonalitet. Denne elegante "bare legg til høyttalere"-forsterkeren styres via Bluesounds intuitive BluOS-app, og kan få tilgang til strømmetjenester, Internett-radio og musikkfiler fra et nettverk eller USB-lagring, mens tilkoblinger som HDMI eARC og toveis Bluetooth øker allsidigheten ytterligere. Lyden, levert av innebygd forsterkning og med støtte for høyoppløselig lyd, gir bra trykk. Bruk POWERNODE EDGE som en diskret forsterker i et frittstående oppsett eller kombiner med andre BluOS-enheter for å danne et musikksystem i flere rom.

Bowers and Wilkins 703
Bowers & Wilkins 703 S3

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024

Den imponerende bassen, diskantdetaljene og det godt sammenhengende lydbildet vitner om ingeniørferdighetene som har gått med til å utvikle tredje generasjon av Bowers & Wilkins' 700-serie, mye av det sildret ned fra selskapets premium 800 D4-modeller. Ingen steder er dette mer tilfelle enn med 703 S3, et slankt kabinett som får en toppmontert diskant for første gang, sammen med et par 165mm Aerofoil bass elementer og en 150mm Continuum mellomtone. Denne gulvstående høyttalere leverer en engasjerende og emosjonell lytteopplevelse, og gjør B&Ws førsteklasses ytelse tilgjengelig for flere musikkelskere. Den nye Mokka-fargen, ved siden av klassiske hvite eller svarte alternativer, er også fantastisk.

dCS lina
dCS Lina System

EISA HIGH-END HEADPHONE SOLUTION 2023-2024

Et fantastisk tillegg til high-end head-fi-landskapet, dCSs Lina består av en nettverks-DAC, hovedklokke og analog hodetelefonforsterker, alle bygget etter samme strenge standard og designet for å være lekkert å se på. Lina DAC støtter streamede og kablede digitale kilder opp til 384kHz / DSD128, og er det bankende hjertet i systemet, og bruker dCSs velprøvde RingDAC-teknologi for å bringe musikken til liv med bemerkelsesverdig klarhet og detaljer. Den fullt balanserte forsterkeren har i mellomtiden energien og trøkket til å jobbe med selv de mest krevende hodetelefonene. Interoperabilitet mellom enhetene håndteres av 'Power Link' -tilkobling, og dCSs Mosaic Control-app tilbyr musikkvalg, oppsampling / filtervalg og mye mer.

Dynaudio Focus 50
Dynaudio Focus 50

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024

Ved å utnytte velprøvde driverteknologier fra Dynaudios high-end Confidence og Contour-høyttalere, sammen med kraftig innebygd forsterkning fra Pascal, leverer treveis Focus 50 musikk med suveren dynamikk og skala. Til hjelp for denne kompromissløse ytelsen er det benyttet en WiSA-aktivert tilkobling av høy kvalitet mellom høyttalerne, pluss Dirac Live for romkorrigering. Et bredt spekter av kilder støttes, fra strømmetjenester og Roon til fysiske lydkilder koblet til via analoge og digitale innganger. Focus 50 er et komplett musikksystem som viser alt det aktive høyttalere lover av lydopplevelser. Du trenger bare å legge til en strømledning og velge mellom en av de fire flotte finishalternativene.

Ferrum Wandla
Ferrum Audio WANDLA

EISA DAC 2023-2024

WANDLA er en ny suksess fra Polens Ferrum Audio. Med kallenavnet "The Convertor", går denne innovative DAC / preampen den ekstra milen med en kombinasjon av en ESS Sabre DAC-brikke, tilpasset DSP og skreddersydd analog elektronikk. Ytelsen er suveren, med musikk av enhver sjanger stødig gjengitt og fullpakket med detaljer, mens dynamisk digital filtrering, som inkorporerer filtre fra det spesialiserte programvarehuset Signalyst, gir muligheter for å finpusse lytteopplevelsen. Vil du forbedre WANDLAs ytelse ytterligere? Bare legg til den EISA-prisbelønte ekstra strømforsyningen HYPSOS for enda bedre ytelse.

Hegel H600
Hegel H600

EISA HIGH-END STREAMING AMPLIFIER 2023-2024

Hegels H600 drar nytte av en oppgradert digital løsning bygget rundt en ny DAC-brikke og nettverkskort, og er en verdig etterfølger til den spektakulære strømmeforsterkeren H590, som ble feiret i EISA Awards for fem år siden. Selskapets sin skreddersydde SoundEngine 2 feilreduserende teknologi er tilgjengelig for å levere en lyd med rikelig med detaljer og kontroll, hjulpet av et omfattende redesign i preamp-trinnet som garanterer en organisk, troverdig og overbevisende ytelse. Alle varianter av høyttaler er velkomne til å prøve seg, takket være H600s enormt kraftige 2x303W ytelse. Generøse tilkoblinger, i tillegg til LAN-porten, inkluderer digitale innganger på USB-B (384kHz/32-bit; DSD256), tre optiske og to koaksiale tilkoblinger. Den er også estetisk tiltalende og enkel å bruke. Dette integrerte flaggskipet er en ekte «tour de force».

Hegel Viking
Hegel Viking

EISA HIGH-END CD PLAYER 2023-2024

Denne spilleren fra det norske merket tar en unapologetisk puristisk tilnærming, fokusert på å trekke ut hver dråpe av ytelsen til CD-samlingen din. For å oppnå dette har Hegel konstruert et høykvalitets AKM-basert DAC-trinn og fullt balansert analog utgang, hver matet av separate strømforsyninger, mens den proprietære SoundEngine-teknologien også arbeider for å undertrykke digital jitter. Vikingens førsteklasses lyd er en estetisk match for Hegels nyeste pre/effektforsterkerdesign, og må høres. Den er artikulert, tredimensjonal og tro mot kilden, noe som gjør lange lytteøkter til en absolutt fornøyelse. Utmerket byggekvalitet og suveren brukervennlighet øker bare denne CD-spinnerens høye appell.

IFI GO PAD
iFi Audio GO pod

EISA MOBILE DAC 2023-2024

Takket være iFi Audios GO-pod får tilhengere av avanserte, kablede ørepropper endelig et alternativ til vanlig "ekte trådløs stereo"-design. Dette nye systemet har to smarte, berøringsstyrte adaptere som passer godt bak øret og ledningen direkte til IEM-er etter eget valg – bransjestandard 2-pinners og MMCX-kontakter leveres, med andre tilgjengelige som tilleggsutstyr. En kapabel DAC/hodetelefonforsterker er innebygd i hver "pod" for å drive selv de mest krevende øreproppene, mens bred støtte for Bluetooth-kodeker (inkludert aptX Adaptive og LDAC) sikrer trådløs gjengivelse. Selv GO pod-dekselet, som lader adapternes syv timers batterier, er smart - i alle betydninger av ordet!

IFI Audio Neo Stream
iFi Audio NEO Stream

EISA STREAMER 2023-2024

iFi Audios NEO Stream fungerer både som ekstern-DAC og digital transport, og imponerer med sin allsidighet og en forbløffende bra lyd. Den innebygde konvertering håndterer filer opp til 768 kHz PCM og DSD512, enten streamet fra et hjemmenettverk, integrerte muiskk-tjenester eller tilkoblet harddisk, mens digitale utganger spenner fra optisk til I2S. Disse fleksible mulighetene, pluss appkontroll og filtervalg, gjør NEO Stream uimotståelig for musikkelskere som leter etter et brukervennlig systemtillegg, samt alle rastløse hi-fi-entusiaster med oppgraderingsbehov. En kompakt, futuristisk design, som støtter vertikal eller horisontal installasjon, øker sterkt appellen til en enhet som overgår mange dyrere rivaler.

KEF Lsx II
KEF LSX II

EISA WIRELESS BOOKSHELF LOUDSPEAKERS 2023-2024

For denne andre generasjons oppgraderingen av sine EISA-prisbelønte LSX-høyttalere har KEF utvidet funksjonaliteten gjennom flere USB-C- og HDMI ARC-innganger og en ny trådløs kontrollplattform levert via en suveren app. Bruk sistnevnte til å navigere i strømmetjenester, bytte mellom kilder og få tilgang til omfattende EQ-innstillinger, og nyt deretter LSX II sin kraftige og naturlige ytelse. Det lille portede kabinettet har KEFs skreddersydde Uni-Q-element, diskanthøyttaleren og bass/mid-enhetene som drives separat av hver sin klasse D-forsterkermodul. LSX II er tilgjengelig i flere iøynefallende fargekombinasjoner, og kan erstatte et komplett rack med hi-fi-komponenter – og låter like bra!