KEF R Meta
KEF R Meta

EISA LOUDSPEAKER SERIES 2023-2024

Teknologiene utviklet for KEFs avanserte høyttalere, inkludert siste generasjons Uni-Q-driver med metamaterialabsorpsjonsteknologi (MAT), forklarer designen og ytelsen til den fantastiske R-serien. En serie på syv modeller som består av gulvstående, stativ, senter og Dolby Atmos-aktiverte surround-høyttalere, og passer både til både hjemmekino- og hi-fi-entusiaster. Enten det brukes til musikk eller filmer, er det på tvers av høyttalerne en dynamisk, detaljert og spennende naturlig lyd som kombinerer kontrollert, utvidet bass med åpne, vidtrekkende diskanter. Og de forskjellige fargealternativene, inkludert spesialutgaver for stativmodellen R3 og gulvmodellen R7, vil gi disse nydelige kabinettene stor evne til å passe rett inn i interiøret.

Meze 109 Pro
Meze Audio 109 PRO

EISA HEADPHONES 2023-2024

For et selskap kjent for sine luksuriøse og prisbelønte isodynamiske hodetelefoner, er 109 PRO en helt annen retning for Meze, som er en åpen design med 50 mm dynamiske drivere. Likevel viser ytelsen produsentens gode tilpasningsevne. Med sin forlokkende kombinasjon av et ekspansivt, detaljert lydbilde og stram, kontrollert bass, er 109 PRO en overlegen hodetelefon som passer til alle typer musikk. Den triumferer også i utseendeavdelingen, den akustisk smarte designen bygget rundt overdådige svarte øreklokker av valnøtt og en slank, lett ramme. Og takket være det elegante, selvjusterende hodebåndet og øreputene i velur er høye lyttekomfort garantert.

Thorens-TD-204_web
Thorens TD 204

EISA TURNTABLE 2023-2024

Denne rimelige spilleren danner en bro mellom Thorens platespillere på inngangsnivå og sine avanserte modeller, og er rettet mot vinylentusiaster som søker en alt-i-ett-løsning, men med potensial for oppgraderinger. TD 204 er utstyrt med en egen J-formet tonearm, Audio-Technica MM-pickup og integrert phono-trinn – i tillegg til elektronisk hastighetskontroll – og er en ekte plug-and-play-løsning. Rett ut av esken belønnes lytteren med en lydytelse som viser god innsikt i mellomtonen, utmerket hastighetsstabilitet og et åpent, innbydende lydbilde. Siden den innebygde phono-forforsterkeren kan kobles fra signalkjeden, er TD 204 perfekt konfigurert for fremtidige oppgraderinger av pickup eller eksterne phono-forforsterkere.

NAD C 3050
NAD C 3050

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024

Fra utsiden hyller C 3050 NADs tidligste design med sin nøye utførte vintage-styling, men på alle andre måter er dette en gjennomført moderne integrert forsterker med et gjør-det-alt-etos. Effekten, vurdert til 2x100W, kommer via klasse D-forsterkning, og tilkobling inkluderer HDMI eARC, en dedikert MM phono-inngang og mer. Plugg inn NADs valgfrie BluOS-D-kort, og funksjonaliteten vokser til å inkludere overlegne streamingalternativer (inkludert appkontroll og multiroom-kompatibilitet), pluss Dirac-romkalibrering. Og selv om den fremtidsrettede teknologien leverer imponerende lydkvalitet, kan du glede deg over de store VU-målerne til C 3050. Hva er dette med å ha kaken og samtidig spise den?

Solitaire T
T+A Solitaire T

EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES

Det å utnytte audiofil teknologi til en mobil, trådløs hodetelefon er utfordrende, men T + A bærer den av med smart Solitaire T, et luksuriøst og lett sett som gir utmerket støydemping og en ytelse som konkurrerer med kablet design. Nøkkelen til appellen er allsidigheten: en separat ESS DAC støtter en HQ-lyttemodus, Bluetooth-brikkesettet med høye spesifikasjoner er kompatibelt med aptX HD, og det er også USB-C og analoge tilkoblinger. Rundt de dynamiske 42 mm driverne er lukkede øreklokker forbundet med en aluminiumsramme – nydelige fargealternativer i svart og hvitt sikrer at Solitaire T er like holdbar som den er stilig. Disse modellene er en triumf av teknologi og lyd.

Musical Fidelity NuVista 800.2
Musical Fidelity Nu-Vista 800.2

EISA HIGH-END INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024

Dette flaggskipet av en integrert forsterker adopterer form og funksjon fra sin høyt respekterte forgjenger, samtidig som den viser ytelse og estetiske forbedringer. Ved å kombinere solid state-effektforsterkning med nuvistor rørbaserte inngangs- og drivertrinn, tilbyr Musical Fidelitys hybrid en best-av-begge-verdener-lyd. Den er glatt og musikalsk med et enormt lydbilde, men er også herlig aggressiv og tung når det kreves. Kjøreegenskapene skremmer også – denne forsterkeren på 2x330 W takler alle høyttalere som krysser dens vei – mens det nye frontpanelet gjør den enkel å betjene. Nu-Vista 800.2 er et fantastisk tillegg til Musical Fidelitys toppmodeller, og må absolutt høres av enhver musikkelsker.

Volumio Rivio
Volumio Rivo

EISA DIGITAL PLAYER 2023-2024

En av en trio av nye enheter lansert av Volumio og kjører selskapets eponyme programvare, er den slanke og stilige Rivo fokusert på å levere digital strømming av høy kvalitet til din DAC eller integrerte forsterker, uten komplikasjoner. Det er et imponerende ekteskap av godt utformet maskinvare og den velprøvde Volumio-programvaren, slik at du kan streame ditt eget musikkbibliotek, spille av filer fra USB-lagring og bla gjennom de utallige streamingalternativene. Den bemerkelsesverdige fleksibiliteten til programvaren, inkludert muligheten for å legge til ytterligere funksjonalitet (inkludert DSP) via plugins, er like tiltalende som Rivos evne til å få det beste ut av din valgte DAC.

Klipsch The Sevens
Klipsch The Sevens

EISA POWERED STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024

Denne drevne bokhylle-/stativmonterte modellen tar utgangspunkt i det amerikanske merkets «Heritage»-høyttalere og kombinerer den med fremtidsrettede spesifikasjoner. Resultatet er en pakke som er kjent for styling, gode funksjonalitet og ytelse. Tractrix-diskanthorn og 165 mm bass-/mellomtone-enheter styres av en tilpasset DSP og kraftig intern forsterkning. The Seven sin lyd er bassrik, storskala og spekket med detaljer, og kan finjusteres for å passe personlig smak gjennom Klipschs intuitive Connect-app. Omfattende tilkoblingsmuligheter, inkludert HDMI ARC, USB-B, Bluetooth, analog (inkl. MM phono), pluss høyoppløselig musikkavspilling til 192 kHz/24-bit, sikrer at dette er et system som er klart for alt!

Wilson Alexia V
Wilson Audio Alexia V

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2023-2024

Alexia V eksemplifiserer Wilson Audios tilnærming til high-end høyttalerdesign, fra spesialtilpassede drivere og skreddersydde kabinettmaterialer til finjusteringspotensialet og rekken av luksuriøse finishalternativer. En treveis modell der det nedre kabinettet er formet med proprietært V-materiale og utstyrt med 200 mm og 255 mm basselementer, toppes av separate mellomtone- og diskantkamre, begge justerbare for presis tidsjustering. Alexia V sin ytelse kan derfor tilpasses ethvert miljø, og lytteopplevelsen er fantastisk. Enorm skala, utsøkte detaljer og en lyd hvor høyttalerne forsvinner fullstendig. For å oppsummere i ett ord? Sublim.