Yamaha YH 5000SE
Yamaha YH-5000SE

EISA HIGH-END HEADPHONES 2023-2024

YH-5000SE er en spektakulær retur til high-end hodetelefonarenaen for en av pionerene innen planar-magnetisk teknologi, og med en avstamning som går tilbake til Yamahas berømte HP-1 på 1970-tallet. Den moderne designen og konstruksjonen av disse ultralette over-ear-hodetelefonene er fantastisk, fra de trykk-kontrollerte åpne øreklokkene til valget av to forskjellige førsteklasses øreputematerialer, men det er likevel den dynamiske ytelsen og følelsen av detaljer og intimitet som vil ta pusten fra deg. Det er mange utfordrere til toppen av hodetelefonenes highend-klasse, men Yamahas nye flaggskip er uten tvil en kraft å regne med.

SVS Prime Wireless Pro Soundbase
SVS Prime Wireless Pro SoundBase

EISA BEST VALUE STREAMING AMPLIFIER 2023-2024

Smarte funksjoner og potent forsterkning forenes i SVS' Prime Wireless Pro SoundBase, og det samme gjør en fokusert, autoritativ lyd og enkel betjening – bare legg til dine egne høyttalere, så er du klar. Svært hyggelig priset, men med stor oppmerksomhet på detaljer, inkluderer denne kompakte alt-i-ett-forsterkeren aptX HD-støtte ved strømming via Bluetooth, TV-tilkobling via HDMI eARC, høyoppløselig musikkavspilling via DTS Play-Fi-appen (eller en av de mange andre strømmealternativene) og kontrollalternativer inkludert en fysisk fjernkontroll og Google/Siri/Alexa-stemmestrying. I et konkurransedrevet marked skiller denne svært fleksible forsterkeren seg ut

Pro-Ject T2 W
Pro-Ject T2 W

EISA VINYL SYSTEM 2023-2024

T2 W er et dristig forsøk på å kombinere analog vinylavspilling med digital bekvemmelighet, og en som Pro-Ject klarer å gjennomføre med overbevisning. I kjernen er en beltedrevet platespiller med 9tommers aluminium tonearm og Sumiko MM-pickup, pluss elektronisk hastighetskontroll, men det som løfter T2 W er en integrert trådløs modul som lar eiere streame musikken sin til nettverkshøyttalere og hi-fi-systemer. 'Pro-Ject Control'-appen gjør oppsett og drift enkelt, med alternativer som inkluderer tapsfri 48kHz/24-bit FLAC-utgang og automatisk streaming når du slipper nålen. Det å spinne plater, samtidig som vinylformatet integreres i et "moderne" system, har aldri vært enklere.

System Audio Silverback

EISA WIRELESS ON-WALL LOUDSPEAKERS 2023-2024

Silverback 1 beviser at imponerende lydkvalitet ikke alltid krever store gulvstående høyttalere, og utnytter sin posisjon på veggen til å produsere spektakulær lyd med fyldig og god bass. System Audio sine toveis høyttalere, med vevd silkediskant og 133 mm mellom/basselement, er omtrent på størrelse med en A4-side, noe som gjør dem ideelle for mindre stuer eller miljøer der diskret stil kreves. Innebygd forsterkning, ytelsesforbedrende DSP og kompatibilitet med System Audios WiSA-aktiverte kabelfrie stereohub fullfører Silverback 1s brukervennlighet. De er like kapable enten du spiller musikk eller oppgraderer TV-lyden i stua, og disse veggmodellene spiller stort!

Yamaha R-N2000A
Yamaha R-N2000A

EISA STREAMING RECEIVER 2023-2024

Japansk håndverk og hi-fi-tradisjon kombineres med banebrytende digital teknologi for å sikre at Yamahas R-N2000A streamingreceiver er både fantastisk og nyskapende. Det vintage-inspirerte frontpanelet har tradisjonelle VU-metere og taktile kontroller, men disse forsterkes av en stilig OLED-skjerm for å hjelpe deg med å navigere gjennom de mange funksjonene. Yamahas utmerkede MusicCast-app leverer streamingalternativer og multiroom-funksjonalitet, men det er også innganger for en TV og platespiller, pluss FM-radio. Under panseret leverer Yamahas velprøvde forsterkerteknologi en musikalsk, raffinert ytelse, med fine detaljer malt over et bredt og dypt lydbilde. Yamahas YPAO-romkorreksjon er spesielt velkommen, og gjør at denne forsterkeren kan levere varene i alle rom.

MoFi SourcePoint 8
MoFi SourcePoint 8

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024

Selv om MoFi Electronics er en ganske ny aktør på høyttalermarkedet, er den oppnådde ytelsen til SourcePoint 8 en stor lydopplevelse. Den retro-inspirerte stylingen av denne stativ-modellen viser at det er en grundig moderne design, ved hjelp av den nyeste koaksialdriverteknologien fra den kjente ingeniøren Andrew Jones, nøye modellert for å levere en lineær integrert, full-range ytelse. Sammen med en kapabel forsterker gir SourcePoint 8 en trygg og engasjerende lytteopplevelse som passer til både små og mellomstore rom, understøttet av tung bass fra sin 200 mm (8") bass/mellomdriver og toppet av en klar diskant. Dette er en teknisk innovativ høyttaler – og den er svært stilig.