Onkyo TX RZ50
Onkyo TX-RZ50

EISA BEST BUY AV RECEIVER 2023-2024

Takket være et omfattende funksjonssett, inkludert Dirac Live med full båndbredde for grundig kalibrering, gir Onkyos TX-RZ50-mottaker imponerende valuta for pengene. Enda bedre, den støtter dette opp med en tøff, oppslukende ytelse som presser ut hver minste detalj fra Dolby Atmos og DTS: X filmlydspor. Rikelig med kraft fra det ni-kanals Dynamic Audio Amplification-utgangstrinnet sikrer en dynamisk, bassrik presentasjon, mens 11-kanals prosessering muliggjør systemutvidelse. Musikkavspilling ignoreres heller ikke: Toveis Bluetooth og en DAB+-tuner slår seg sammen med Apple AirPlay 2, Chromecast og DTS Play-Fi multiroom for å dekke alle behov. Avrunding av en komplett pakke er Onkyos glatte kontrollerapp, pluss et appalternativ for Dirac, som gjør driften til en lek.

Primare-SPA25_web
Primare SPA25

EISA AV RECEIVER 2023-2024

Primare markerer en velkommen retur til AV-receiverne, og har skapt et flerkanals, oppslukende lydkraftverk som fengsler med både film- og musikkavspilling. SPA25 er en ni-kanals design basert på energieffektiv Hypex klasse D-forsterkning og støtter bi-amping av fronthøyttalere, og lyden til SPA25 blander delikat glatthet med kjapp respons, vektig bass og et sømløs lydbilde – alt klart til å finjusteres med Dirac Live-programvare. Andre funksjoner, inkludert selskapets velrenommerte høyoppløselige Prisma-streamingplattform, og en USB-DAC-inngang av høy kvalitet, vil tilfredsstille to-kanals audiofile. Til slutt sørger den elegante stilen og den førsteklasses byggekvaliteten til SPA25 for at den ser like bra ut som den høres ut.

Denon-AVC-A1H_web
Denon AVC-A1H

EISA PREMIUM AV RECEIVER 2023-2024

Denons AVC-A1H er topp moderne AV-forsterkerdesign, og kombinerer 15.4-kanals prosessering med en 15-kanals effektforsterker og er derfor primet for de mest ekspansive hjemmekinosystemene. Oppmerksomheten på detaljer som er reservert for merkets «A1»-klasse er et klart bevis, fra forsterkerens massive toroidtransformator og separate strømforsyning for DAC-trinnet, til den 32-bits DSP-motoren og optimaliserte kretsoppsett. Denne høykvalitetsteknikken, kombinert med både Audyssey MultEQ XT og Dirac Live-kalibreringsalternativer, resulterer i en lydytelse på referansenivå fra filmer og musikk. Denons flaggskip blander energi og skala med fantastisk oppløsning, detaljer og klarhet. Ingen annen flerkanals integrert forsterker kan matche denne.

JBL-Bar-300_web
JBL Bar 300

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2023-2024

Den er klar til å gi en flatskjerm-TV et seriøst sonisk løft, men fra en kompakt design som er lett å sette pris på, slår JBLs Bar 300 inn godt over det rimelige prispunktet. De seks driverne og den innebygde forsterkningen gir MultiBeam-prosessering og Dolby Atmos-dekoding for å skape en godt balansert, full-range lyd med bemerkelsesverdig effektplassering og styring. For denne generasjonen har JBL både raffinert sin eksterne fjernkontroll og introdusert en ny appkontroller, noe som gjør det enkelt å justere Bar 300 sine EQ-innstillinger, kjøre sin automatiske kalibreringsrutine og streame musikk uten problemer. Denne lydplanken går inn i et svært konkurranseutsattmarked, men tar lett topplasseringen.

Loewe-Klang-Bar3-mr_web
Loewe klang bar3 mr

EISA SOUNDBAR 2023-2024

Loewe's smart kledde klang bar3 mr har som mål å tiltrekke seg alle som ønsker oppslukende TV-lyd, men uten brukerutfordringene. Denne 3.1-kanals modellen støtter Dolby Atmos, og serverer omsluttende lyder rik på detaljer og spenning. Musikalsk ytelse er også bra, og på grunn av de to 100 mm toppmonterte basshøyttalerne, krever den ikke en subwoofer for å høres mektig ut. En kan imidlertid legges til trådløst av de som ønsker mer basseffekt, og det samme kan trådløse bakre høyttalere for å ta surroundopplevelsen til et annet nivå. Ved hjelp av DTS Play-Fi-plattformen har klang bar3 mr en rekke streamingalternativer og henvender seg til kunder som ønsker et multiroom-oppsett. Blant tilkoblingene er pre-outs for fem kanaler, en unik funksjon som muliggjør audiofile oppsett med aktive høyttalere.

Bang-
Bang & Olufsen Beosound Theatre

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2023-2024

Ved hjelp av en rekke drivere, inkludert et koaksialt senteroppsett og doble 165 mm basselementer, leverer Beosound Theatre en romslig og veldefinert lyd med skarpe detaljer og kraftig bass, alt fra et enkelt, nydelig kabinett. Filmlydmikser er oppslukende og dramatiske, mens musikklytting – enten stereo eller oppskalert til Dolby Atmos-lydfeltet – drar nytte av lydplankens bemerkelsesverdige mellomtonepresentasjon. Omfattende tilkoblingsmuligheter inkluderer fire HDMI-porter og kablet/trådløs PowerLink for å legge til flere B&O-høyttalere, mens betjeningen er enkel via en partnerapp som åpner døren for strømming av musikktjenester. En tilpasningsdyktig design gjør det til og med mulig for Beosound Theatre å matche TV-er i forskjellige størrelser.

Yamaha-True-X-series_web
Yamaha True X series

EISA SOUNDBAR SYSTEM 2023-2024

Yamahas True X er et hjemmekinoanlegg med imponerende fleksibilitet, og kombinerer SR-X40A lydplanke, SW-X100A subwoofer og WS-X1A surroundhøyttalere, som alle kobles til hverandre trådløst for en homogen, autentisk 3D-lydopplevelse. Enten du lager oppslukende lydlandskap fra Atmos-filmlydspor eller -spill, eller spiller musikk, fenger forestillingen med sin energi, detaljer og presise iscenesettelse av lyden. De stoffinnpakkede kabinettene er trendy, og det samme er systemets levering av kontroll via fjernkontroll, app eller tale gjennom den innebygde Alexa-mikrofonen. Og det er et annet triks dette systemet har i ermet - begge de bakre høyttalerne kan operere i solomodus som fullt bærbare (og vanntette) Bluetooth-høyttalere. For Yamaha markerer X virkelig at de har tatt en ledende plass i markedet.

Musical-Fidelity-M6x-250
Musical Fidelity M6x 250.7

EISA HOME THEATRE POWER AMPLIFIER 2023-2024

M6x 250.7 er en perfekt partner for strømkrevende høyttalere i en hjemmekino, og tilbyr dynamisk takhøyde, rik bass og en følelse av uanstrengt energi fra den nominelle forsterkningen på 7x150 W. Inne i metallkabinettet, frontet av en frest aluminiumsplate, mates et par Musical Fidelitys "Super Silent" ringkjerne-transformatorer inn i syv uavhengige forsterkermoduler, hver med sin egen kjøleribbe - bi-amping leveres via seriekoblinger på enhetens bakpanel, over valget av balanserte eller ubalanserte innganger. Dette er en tung forsterker både når det gjelder byggekvalitet og ytelse, med en fantastisk gjennomsiktig lyd. M6x 250.7 er rett og slett et flerkanals vidunder.

Perlisten-D212s_web
Perlisten D212s

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2023-2024

Perlistens D212 har en fryktinngytende spesifikasjon, de to spesialdesignede basselementene på 300 mm, arrangert i en push-pull-konfigurasjon og drevet av et 2,4 kW forsterkertrinn, som gir bassforlengelse under 20 Hz. Men disse spesifikasjonene hinter bare til hele historien. I hjemmekinoen tilbyr denne omhyggelig konstruerte subwooferen en rask, dynamisk ytelse, med ekspert-kontroll over produksjonen. Hardtslående LF-effekter leveres med smell, mens atmosfæriske bassdetaljer drar nytte av D212s imponerende subtilitet. Her spiller avansert DSP en viktig rolle, som sammen med Perlistens appkontroller muliggjør grundig innstilling tilpasset lyttemiljøet, komplett med parametrisk EQ. Dette er en subwoofer med både krefter og hjerne!

Magnetar-UDP800_web
Magnetar UDP800

EISA HOME THEATRE DISC PLAYER 2023-2024

For en AV-opplevelse av høy kvalitet er det fortsatt ikke noe bedre enn Ultra HD Blu-ray-plater, spesielt når de leveres av en premiumspiller. Magnetars UDP800 er stjernen du trenger for å vise frem hjemmekinoanlegget, og kombinerer DVD-, Blu-ray- og Ultra HD Blu-ray-avspilling med håndtering av musikkformater inkludert DVD-A og SACD. Omfattende brukermenyer og tilkoblingsmuligheter gjør denne skivespinneren brukervennlig, mens den avanserte konstruksjonen passer til prislappen. UDP800 leverer 4K-plater (inkludert Dolby Vision eller HDR10+) med sylskarpe detaljer og jevne fargegraderinger via HDMI, men bytt til musikk fra de analoge utgangene (RCA eller XLR) og ytelsen er like fengslende. UDP800 er den etterlengtede nye kongen av diskavspilling.