LG UH770V
LG UH770V

EUROPEAN SMART TV 2016-201

I hjertet til denne Ultra HD TV-en, som er tilgjengelig i størrelser fra 49 til 65 tommer, banker den tredje generasjonen av LGs webOS smart-TV system, men nye muligheter som inkluderer Magic Mobile smartmobil-tilkobling via LG TV Plus app-en, og en redesignet fjernkontroll som gjør brukeropplevelsen bedre enn noen gang.  Den fargerike ikonbaserte menylinjen betyr at innhold kan hentes inn fra et stort antall kilder, og at den daglige bruken er intuitiv og morsom. I tillegg sikrer LGs Magic Sound Tuning at lyden fra det innebygde 20Watt høyttalersystemet blir skreddersydd for rommet ditt. Med støtte for både HDR 10 og Dolby Vision videoformater matcher UH770V smarte ferdigheter med underholdende bilder. 

Panasonic TX-65DX900E
Panasonic TX-65DX900E

EUROPEAN HOME THEATRE TV 2016-2017

Ultra HD gir ikke bare fire ganger flere piksler enn full HD, men også forbedrede farger, og bildedynamikk med HDR. Panasonics flaggskip TX-65D900E viser aller disse nye mulighetene med en ferdighet som imponerer. Med HDR-kilder, gir baklyset med lokal dimming eksepsjonelt lysutbytte og dypt sortnivå, og panelet er kapabelt til å vise et bredt fargerom. Denne 65-tommeren tilbyr en oppslukende visuell opplevelse – levende, noen ganger blendende, noen ganger helt mørk, men alltid tett på virkeligheten. Og ikke minst, denne LCD-giganten er en utrolig bildegjengiver med av bilder i Full HD og til og med bilder som har standard oppløsning, hvor den tilbyr en kvalitet på oppskalering helt uten artefakter. Denne TV-en er et ideelt midtpunkt i et High-End filmrom omgitt av engasjerende lydprodukter. 

LG Signature OLED65G6
LG SIGNATURE OLED65G6

EUROPEAN HIGH-END TV 2016-2017

Ønsker du deg bildegjengivelse i referanseklassen behøver du ikke lete lenger enn til denne 65-tommers OLED TV-en. Signaturmodellen Signature OLED65G6 benytter LGs overflate-lysende panelteknologi og støtter Dolby Vision HDR-innhold i tillegg til Ultra HD Blu-ray og 4K strømming og er en TV av absolutt høyeste klasse. Bildekvaliteten er eksemplarisk med en enorm kontrast som gjøres mulig av panelets enestående sortnivå, i tillegg til naturlig mettede farger og silkemyke bildebevegelser. En ytterligere fordel med OLED er at teknologien tillater skjermtykkelser på kun 2.57mm, noe som betyr at TV-en ser fantastisk ut til og med når den er slått av. Den kommer levert med en slank fot som har et integrerte og kraftfullt lydsystem som kan tas av for å tillate veggmontering av TV-en. Dette er en høyst verdig vinner av EISA sin High-End TV-utmerkelse. 

BenQ W2000
BenQ W2000

EUROPEAN HOME THEATRE PROJECTOR 2016-2017

BenQ W2000 beviser at kinoens filmbilder kan kjøpes hjem til en hyggelig pris. Denne Full HD DLP-projektoren tilbyr knivskarpe bilder som spruter av detaljer, og kan vise et 100 tommers bilde fra en avstand på kun 2,5 meter. Masse lys pluss en utvidet kontrast gjør den godt tilpasset i rom med full lyskontroll eller i rom med vanlig belysning. En Rec.709 innstilling, og muligheter for profesjonell kalibrering garanterer livaktige, levende farger og naturlige hudtoner du vanligvis kun finner på projektorer til dobbel pris. W2000 er derfor klar for all 2D (og 3D) underholdning. Og hvis du er behøver en fleksibel installasjons-løsning tilbyr den som tilleggsmulighet en trådløst HD-overføringspakke for trådløs tilkobling. Dette er en briljant projektor for store lerret. 

Samsung UE55KS9000
Samsung UE55KS9005

EUROPEAN TV 2016-2017

Denne 55tommer TV-en kombinerer fantastisk design med klasseledende kvalitet. Den er sertifisert av Ultra HD Alliance og møter alle de teknologiske kravene til gjengivelse av bilder i premium HDR (High Dynamic Range ). Samsungs UE55KS9005 har et Quantum Dot 10 bits panel og kant-LED bakbelysning for å vise rike, subtilt miksede farger, blendende hvitt og robust sortnivå. Det er en perfekt partner for HDR, 4K og HD-kilder. Like imponerende er den ultratynne rammen og den kurvede designen, mens det sørges for høy brukervennlighet via Samsungs Tizen-baserte brukergrensesnitt og den eksterne enheten One Connect Mini som holder orden på alle inngangen. Dette er en meget godt gjennomført all-rounder. 

Philips 65PUS7601
Philips 65PUS7601

EUROPEAN BEST BUY LARGESCREEN TV 2016-2017

Det er en mengde teknologi i sving i Philips sin veldig fornuftige prisede 65OUS7601 som sørger for en bildegjengivelse som matcher det imponerende 65-tommers bildepanalet. Dens sofistikerte LED baklys-system benytter hele 128 soners lokal dimming, og leverer robust, dyp sort og detaljerte skygger til de skarpe Ultra HD-bildet. Justerbare Perfect Natural Motion-innstillinger lar brukeren justere bildet til sin egen smak, og 10-bit panelet støtter selvsagt også HDR-kilder. Resultatet er et overbevisende og ikke minst stort bilde for film og vanlig TV-gjengivelse. Legg så til Philips sin tre-siders Ambilight, Android smart TV, en avansert fjernkontroll og lyd med masse trykk – og du har en veldig imponerende TV. 

Olympus TG-Tracker
Olympus TG-Tracker

EUROPEAN ACTION CAMERA 2016-2017

TG-Tracker kombinerer arven fra Olympus’ populære Tough-serie kompaktkameraer med allsidigheten til action-kameraer og gir en ny type verktøy for den eventyrlystne fotografen. Med 4K videoopptak med 204-graders visningsvinkel, samt 8 Mp stillbilder, er TG-Tracker spesialisert for å spore retning, posisjon, lufttrykk, temperatur og akselerasjon under de tøffeste turene. TG-Tracker er støtsikkert, støvtett , vanntett, fryse- og klemsikkert, tar opp kvalitetslyd i stereo, og kan kommunisere via WiFi eller HDMI. TG-Tracker leverer Olympus’ anerkjente bildeteknologi, men veier bare 180g.

Sony +¶7S II
Sony α7S II

EUROPEAN FOTO- & VIDEOCAMERA 2016-2017

Med α7S II leverer Sony det rette verktøyet for profesjonelle fotografer som krever topp kvalitet video og suverene stillbilder under alle opptakssituasjoner. Kameraets 12,2 Mp fullformat Exmor CMOS-brikke mestrer fotografering i svakt lys med en maksimal følsomhet på ISO 409 600. I tillegg sikrer det store dynamikkomfanget, 5-aksers bildestabilisering og internopptak av 4K-video i fullformat med full pikselavlesning at den profesjonelle videofotografen ikke tvinges til å kompromisse med bildekvalitet. Kameraets raske intelligente autofokus briljerer med hastighet og nøyaktighet, og garanterer fantastiske bilder med utmerket skarphet selv i mørket.

 

Les også om årets beste Hi-Fi produkter

Les om årets beste hjemmekinoprodukter her!