Focal_Sib_Evo_web
Focal Sib Evo

EISA HJEMMEKINO HØYTTALER - SYSTEM 2017-2018

Hvis du trodde at Focal Sib & Cub markerte det absolutte høydepunktet for kompakte designprodukter, kommer introduksjonen av Sib Evo til å skape bølger med en helt ny dimensjon i gjengivelsen. Med et oppgardert design som får forgjengeren til å blekne, pluss Dolby Atmos og DTS:X 3D-lyd med høyttalere som spiller mot taket, er dette et stilig høyttalersystem hvor lyden virkelig omgir lytteren. Til og med ovenfra. Presis, rytmisk bass fra en diskret subwoofer, rik mellomtone og detaljert diskant gir en lydopplevelse du knapt kan forestille deg fra en så kompakt høyttalerpakke. Dette er et fantastisk tillegg til allerede eksisterende serier fra Focal. 

Denon_heos_AVR_web
Denon HEOS AVR

EISA HJEMMEKINOLØSNING 2017-2018

Med sin nye HEOS AVR har Denon tenkt den tradisjonelle hjemmekino-receiveren helt på nytt ofr den nye trådløse multirom-generasjonen ved å gjøre de trådløse HEOS-høyttalerne mulige å bruke som bakhøyttalere og subwoofer. Legg så til et veldig ryddig frontpanel, et slankt kabinett og alt du behøver av Ultra HD-kilder, og du har en receiver som kan pynte opp enhver stue. Kraftfulle klasse D-forsterkere i fem kanaler puster liv i filmspor med DolbyTrueHD eler DTS-HD Master Audio, og HEOS AVR gjør også jobben med høyoppløst lyd, med strømming av opp til DSD128 trådløst eller via USB. Integrasjonen med et større HEOS-oppsett og svært brukervennlig oppsett og bruk, er toppen av kransekaka. 

Yamaha_RX-V483_web
Yamaha RX-V483

EISA HJEMMEKINORECEIVER 2017-2018

Ikke la deg lure av den hyggelig prisen. Denne AV-receiveren er fullastet når det kommer til utstyr. Engasjerende 5.1-kanal surround med Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio er matchet med 4K signalgjennomgang (som inkluderer Dolby Vision og HDR10) pluss oppskalering av SD video til HD og Ultra HD over HDMI. Bluetooth er tilgjengelig for trådløs streaming, mens Yamaha sin brukervennlige MusicCast-teknologi gjør receiveren til selve sentralen i et multiromoppsett. Med sitt smarte design, solide konstruksjon og Cinema DSP 3D lydeffekter gir den fantastiske lydopplevelser i ditt TV-rom. RX-V483 er imponerende allsidig. 

Dali_Phantom_S_web
DALI PHANTOM S Series

EISA HIGH-END HJEMMEKINO 2017-2018

Dette er ekte Phantom-høyttalere! Dalis high-end innbygningshøyttalere er den ideelle løsningen for hjemmekinoentusiaster som liker at høyttalerne høres, men ikke ses. Selskapet har pakket all sin lydmessige erfaring inn i en serie diskrete modeller som leverer lyd med et like detaljert lydbilde som hvilken som helst tradisjonell høyttaler Med sine fire elementer, som inkluderer en Hybrid Diskant-modul og to passive bass-elementer for dypere bassgjengivelse, er PHANTOM S-280 selve hjertet av systemet. Kombinert med de mindre S-180 og S-80 lages det et førsteklasses kinolydbilde som du knapt kan forestille deg før du har hørt det. 

SVS_PB16-ultra_web
SVS PB16-Ultra

EISA HJEMMEKINO SUBWOOFER 2017-2018

Det er enkelt å konkludere med hva det er som gjør en subwoofer til en imponerende gjengiver av bass: Størrelse og krefter. Om det er det store kabinettet (med tre mektige bassporter), det monstrøse 16-tommers elementet eller klasse D-forsterkeren på 1,5kW er det ingen som tror at denne SVS-subwooferen er sjenert og tilbakeholden. Likevel gjengir den filmlyden eller musikken på samme måte som den tar plassen i rommet - med fantastiske dybde, tyngde og kontroll. Oppsettet gjøres med en innebygd parametrisk EQ, og en smartmobil app gir svært enkel tilgang til brukerens egne justeringer. PB16-Ultra en hånd av betong på innsiden av en fløyelshanske, og er en subwoofer som passer til selv de meste kresne hjemmekinoer. 

Oppo_UDP-203_A3
OPPO UDP-203

EISA UNIVERSAL ULTRA HD BLU-RAY SPILLER 2017-2018

OPPOs første diskspiller BDP-103D var verdt ventetiden. UDP-203 legger til Ultra HD Blu-ray og HDR til sitt universelle konsept, noe som gjør dette til en spiller som er uten konkurranse når det kommer til format-støtte. Bildekvaliteten (inkludert Dolby Vision-titler) er fantastiske, og matchet til brukerens valg via bit-dybde, chroma sampling og HDR til SRD-konvertering. Når det kommer til lyd kombinerer UDP-203 sine åpenbare talenter på avspilling av SACD/DVD-audio med avspilling av høyoppløst musikk over nettverket, multikanal analoge utganger og en 32-bit AKM DAC. Musikkbiblioteket er i de beste hender – denne spillere spiller rent, åpent og presist. Klasseledende byggekvalitet og brukervennlige menyer gjør den til et enda bedre kjøp. En bemerkelsesverdig 4K debut.

LG-SJ9_web
LG SJ9

EISA LYDPLANKE 2017-2018

Det er sjelden å finne en lydplanke som kombinerer elegant design med bombastisk filmgjengivelse, men det er akkurat det LG har laget med sitt Dolby Atmos-kompatible flaggskip SJ9. To høyttalere rettet oppover på toppen av lydplanken gir deg den spennende Atmos-lyden. Dette er kombinert med et bredt og detaljert lydbilde fra resten av høyttalerne, og en dyp og rik bass fra den trådløse subwooferen. Tilkoblingene inkluderer 4K/HDR-kapabel HDMI, mens du kan koble deg til trådløst med Wi-Fi eller Bluetooth. Musikkelskere kan glede seg over LGs MusicFlow app og lydplankens innebygde Chomecast teknologi for streaming og multirom, mens 192kHz/24bit høyoppløst oppskalering presser ut hver minste detalj av musikken din.

 

Panasonic_DMP-UB300_web
Panasonic DMP-UB300/UB400 Series

EISA BESTE KJØP ULTRA HD BLU-RAY SPILLER 2017-2018

Panasonic har senket inngangspunktet for Ultra HD Blu-ray spillere med sin fornuftig prisede DMP-U300 og DMP-UB400-serie. Med sitt kompakte design kan disse spillerne få plass i ethvert oppsett, men likevel gi bilder som tilfredsstiller alles krav. På innsiden gjør Panasonics 4K superpresise Chroma Prosessor jobben med å finjustere detaljene, mens bildejusteringene lar brukeren tilpasse gjengivelsen til sin egen 4K TV. DMP UB300/UB400-serien er også fullbefarne nettverkspillere, med støtte for høyoppløst musikkgjengivelse (som inkluderer DSD og 192kHz/24bit FLAC), i tillegg til videobestilling via deres app-portal. Disse er meget gode valg for alle som ser etter rimelig Ultra HD Blu-ray spiller. 

Sonos_Playbase_web
Sonos PLAYBASE

EISA TV-LYDOPPGRADERING 2017-2018

Enda en gang har Sonos klart å duplisere deres ujålete tilnærming til lyd - som har gjort deres multiromhøyttalere en dundrende suksess. En stilig og sofistikert design er kombinert med en fengslende gjengivelse fra tre diskantener, seks mellomtone/basser og en integrert subwoofer for å sikre at du raskt glemmer fortidens kjedelige og livløse TV-lyd. Den er enkel å koble til selv for nybegynnere, som vil ha sin nye Playbase ferdig koblet til i løpet av minutter, mens Wi-Fi og Ethernet-tilkobling – pluss Sonos enestående app – er tilgjengelig for enkel tilgang til en verden av musikktjenester.