KEF-LS50-Wireless_web
KEF LS50 Wireless

EISA TRÅDLØS HØYTTALER 2017-2018

Dette er en fleksibel alt-i-ett høyttalere som strømmer musikk, er kompatibel med aptX Bluetooth og Tidal, og takler høyoppløst musikk i opp til 192kHz/24bit via USB-inngangen. Optisk digital og linje/RCA-innganger finnes også hvis du behøver dem. Den kraftfulle innebygde 230Watt forsterkeren driver høyttalere aktivt og den forfinede Uni-Q mellomtone/bass-høyttaleren har en sentermontert diskant som laget et bredt stereobilde med sylskarp presisjon. Den bygger på den tidligere EISA-vinneren LS50, men i en verden uten kabler virker dette nye tilskuddet veldig fornuftig. 

Denon_AH-D7200_web
Denon AH-D7200

EISA HODETELEFONER 2017-2018

Når det gjelder hodetelefoner er komforten av høyeste betydning. Takket være de lette øreklokkene i valnøtt og hodebåndet i lammeskinn, er dette en av de modellene som er aller mest behagelig og ha på hodet – og lyden er også av ørevennlige slaget. Denon AH-D7200 spiller svært rikt og imponerende, og er ideell for lange lyttesesjoner med din favorittmusikk. Dens nye FreeEdge-dirvere – som sitter i lukkede øreklokker med myke øreputer – gir musikken glans, uten at lyden noen gang blir hard eller skarp. Dette er et imponerende comeback fra Denon. 

Pro-Ject_pre_box_S2_digital_web
Pro-Ject Pre Box S2 Digital

EISA DAC/HODETELEFONFORSTERKER - 2017-2018

Denne knøttlille boksen viser, i en verden av digital lyd, at ”less can be more”. Dens lange liste av utstyr inkluderer en komplett forforsterker og den siste ESS Sabre DAC som er satt opp i en dual-mono konfigurasjon. Det gjør at den håndterer alt fra DSD512 til 768kHz/32-bit PCM musikkfiler og den vil også dekoke MQA-filer. Høykvalitets passive komponenter, en integrerte hodetelefon-forsterker og et stort utvalg av forskjellige digitale filtre gjør enheten komplett. Med en åpne og uttrykksfull spillemåte og fantastisk fleksibilitet, spiller Pre Box S2 Digital mye større og modigere enn den ser ut, og gjør dette til storveis og rimelige Hi-Fi. 

Hegel_Rost_web
Hegel Röst

EISA INTEGRERT FORSTERKER 2017-2018

Ikke la det lure av denne forsterkerens slank ytre, for her snakker vi om en forsterker med en svært levende lyd du kan koble til et stort antall forskjellige kilder. Hegel patenterte SoundEngine gir deg et glassklart vindu inn til musikken, og leverer 80 kraftfulle Watt som er nok til å drive de aller fleste høyttalere. Den er også utstyrt med flottlydende DAC, komplett med flott AirPlay, USB og DLNA-funksjonalitet slik at du kan spille musikk direkte fra ditt hjemmenettverk. Smart ergonomi gjør den også meget brukervennlig. IP-kontroll gir mulighet for kontroll i hjemme-installasjoner og dens utseende er fantastisk. 

NAD_C338_web
NAD C 338

EISA BUDSJETTFORSTERKER 2017-2018

NAD er kjent for sine kraftfulle forsterkere som spiller langt kraftige enn sin vektklasse, men med C 338 tilfører de en helt ny dimensjon til navnet sitt. Dette er verdens første integrerte forsterker med Chromecast innebygget, for streaming av innhold fra de store musikktjenestene med et trykk på en app. Til tross for sitt slanke utseende er forsterkerens klasse D-forsterkere på hele 50watt per kanal, og tilbyr omtrent alle inngangene du noensinne vil ha behov for – fra Bluetooth, optisk/koaksial digital, MM-phone/RCA og analoge linjeinnganger. Legg så til en hodetelefonforsterker og du har en forsterker som ingen annen i prisklassen. 

Marantz_SA10-PM10_web
Marantz SA-10 & PM-10

EISA HIGH-END STEREO SYSTEM 2017-2018

Denne kombinasjonen av Marantz sin CD og integrerte forsterker-flaggskip gir et klart bilde av en produsent som har nådd nye høyder når det gjelder både innovasjon og lyd. SA-10 spiller SACD, CD og digitale filer med en ekstrem grad av gjengivelse takket være pakken med Marantz Musical Mastering digital prosessering, som benytter spesialkonstruerte komponenter og programvare for å gjøre ekte 1-bit konvertering. Den nye PM-10 er firmaets første highend klasse D-forsterker hvor det benyttes førsteklasses Ncore effekt-moduler for en fantastisk kraftfull og uforvrengt lyd. Tilsammen utgjør disse to komponentene en formidabel kombinasjon. 

Dali_Spektor_6_web
DALI SPEKTOR 6

EISA BUDSJETTHØYTTALER 2017-2018

Gulvstående budsjetthøyttalere blir rett og slett ikke særlig bedre enn dette. Flaggskipet i DALIs SPEKTOR-serie lager et seriøst stort lydbilde takket være sitt store, stødig konstruerte kabinett – tilgjengelig i stilig sort og valnøtt-finish, og høyttalerelementer av meget høy kvalitet. Soft dome diskanten er raffinert langt forbi sitt prispunkt og de to identiske mellomtone/bassene med trefibermembraner spiller uventet sivilisert. Likevel kan den få rommet til å riste. Denne høyst rimelige høyttaleren lager mer moro enn den har rett til i prisklassen, og er overraskende lett å plassere. 

Dynaudio_contour_20_web
Dynaudio Contour 20

EISA STATIVHØYTTALER 2017-2018

Contour 20 er en eksepsjonelt utført stativhøyttaler som spiller mye større enn utseendet skulle tilsi. Den er de siste utviklingen i en lang serie av Contour bokhylle-høyttalere som går helt tilbake til tidlig på 80-tallet, og er den første som er utstyrt med Dynaudios fantastiske Esotar2 diskantelement. Den spiller sammen med et mellomtone/basselement i MSP som er boltet til en tykk frontbaffel i aluminium, noe som resulterer i en nydelig musikalsk, men likevel presis lyd med overraskende dyp bass. De avrundede kantene til det utrolig flott utførte kabinettet kompletter denne nydelige høyttaleren. 

Yamaha_WXC-50_web
Yamaha WXC-50

EISA MULTIROM NETTVERKSPILLER 2017-2018

Til tross for små ytre mål er denne nye forforsterkeren med innebygget streaming hifi-ens svar på en sveitsisk armékniv med sine mange muligheter. Den fungerer som en egen streamer eller DAC/forforsterker, og har full multiromfunksjonalitet via Yamaha sin smarte MusicCast nettverkteknologi. Det betyr at den kan streame lyd til hele huset, og kan kontrollere alt via en brukervennlig app på din mobiltelefon. WXC-50 støtter alt fra DSD i dobbel hastighet til høyoppløste Flac-filer - i tillegg til alle populære musikktjenester. Dette er en rimelig inngang til multirom musikkgjengivelse i hjemmet. 

Q_Acoustics_concept_500_web
Q Acoustics Concept 500

EISA GULVSTÅENDE HØYTTALER 2017-2018

Mange høyttalerprodusenter får det tungt når de skal bevege seg opp fra budsjett til entusiastklassen, men det gjelder ikke Q Acoustics. Concept 500 er en nydelig ny gulvstående høyttaler med optimaliserte elementer og kabinett. Denne slanke nye høyttaleren blir levert i blank hvit eller svart, kombinert med ekte trefiner. Den spesielle diskanten spiller sømløst sammen med de to mellomtone/bassene som er montert i et svært godt avstivet kabinett laget i flere lag. Denne høyttaleren lyder langt mer raffinert enn prisen skulle tilsi med en nøytral og svært musikalsk gjengivelse. 

Pro-ject_Essential_3_flexi_range_web
Pro-Ject Essential III Flexi-Range

EISA BUDSJETTPLATESPILLER 2017-2018

Pro-Jects Flexi-Range markerer et flott skritt videre opp vinylstigen med hele seks forskjellige modeller som deker behovet til enhver kommende vinylentusiast. Fra den utrolige prisverdige Essential III til den fullt utstyrte Record Master med elektronisk hastighetskontoll, innebygde RIAA-forforsterker, analog til digital-konverter og USB-utgang, er det noe for enhver smak. Til og med en aptX Bluetooth-modeller er tilgjengelig. Spillerne blir levert med en Ortofon OM10 pickup for enda bedre lyd enn sine forgjengere. For at utseende skal matche den flotte lyden blir de levert i rød, sort eller hvit pianolakk. 

Devialet_gold_phantom_web
Devialet Gold Phantom

EISA HI-FI INNOVASJON 2017-2018

Gold er en betydelig utvikling av Devialets revolusjonerende Phantom høyttaler. Den er utstyrt med helt unik teknologi, noe som inkluderer en utrolig 4500W integrert ADH (Analog/Digital Hybrid) forsterker og SAM bass management. De sidemonterte basselementene leverer kjellerdyp bass med masse trykk mens den nye titan-diskanten tilbyr flott oppløst og vellydende diskant. Tilkoblingen kan gjøre med AirPlay, Bluetooth og Spotify Connect eller med Ethernet eller optisk inngang. Aldri før har så mye hifi-innovasjon blitt pakket inn et så kompakt og elegant kabinett. 

Elac_miracord_90_web
ELAC Miracord 90

EISA HIGH-END PLATESPILLER 2017-2018

For å feire sin nittiårsdag har ELAC lansert denne nydelige nye platespilleren. Denne kunstnerisk nytenkende platespilleren blander tradisjonelle verdier med moderne design. Dens massive kabinett av MDF kommer levert i en mengde nydelige finisher, og sørger for et solid fundament for denne tunge beltedrevne platetallerkenen. Elektronisk hastighetskontroll gir stabil gang og variabel hastighet, mens armen i karbonfiber sammen med en pickup som er spesialkonstruert sammen med Audio Technica gjengir flott analog musikk. Dette er en flott retur til markedet fra en av legendene innenfor vinyl. 

RHA_Dacamp_L1_web
RHA Dacamp L1

EISA BÆRBAR DAC/HODETELEFON - FORSTERKER 2017-2018

Denne ferske produsenten har truffet blink med sin første portable DAC og hodetelefon-forsterker. Den kommer levert med alle nødvendige kabler for digital tilkobling til din bærbare enhet via en optisk eller USB-inngang. Audiofile vil sette pris på dens balanserte utgang til hodetelefoner, dens vanlige 3,5mm mini-jackinngang og batteritiden på hele ti timer. En høykvalitets ESS DAC gjør gjengivelsen meget detaljert og levende, og dens kraftige aluminiumskonstruksjon er en av de stiligste du finner på markedet. For musikkopplevelser på farten er dette et perfekt valg. 

 
Følg denne linken for å komme til EISA sine offisielle award-sider.