NAD-Masters-M33_web logo
NAD Masters M33

EISA SMART AMPLIFIER 2020-2021

NAD vant denne kategorien i fjor med sin kompakte Masters M10 som ikke bare er en forsterker, men også et komplett "bare-legg-til-høyttalere" strømmesystem. I år har de  utviklet konseptet grundig med sin Masters M33, som kombinerer toppmoderne klasse D forsterkerteknologi fra Purifi Audio med sin egenutviklede strømmeteknologi. Resultatet er all den forsterkeren de fleste noensinne vil behøve og som kombinerer massiv kraft og vakker klar lyd og masse finesse med omfattende tilkoblingsmuligheter, streaming og DIRAC romkorrigering, alt presentert på en stor berøringsskjerm i front. Det er definitivt en forsterker for det neste tiåret. 

Arcam-SA30_web logo
ARCAM SA30

EISA AMPLIFIER 2020-2021

Arcam slutter seg til "alt-i-ett" streaming forsterkertrenden med sin integrerte flaggskip-forsterker. I det elegante, men praktisk rettede kabinettet kombinerer SA30 selskapets klasse G-forsterkning, for både finesse og kraft, med et bredt utvalg av digital teknologi. Den kan strømme lyd, og du kan koble til alt fra TV-en til en platespiller, mens DIRAC-romkorrigering tilbys for å optimalisere lyden ved hjelp av en datamaskin og den medfølgende mikrofonen. Det er ikke bare en teknisk «tour de force», det er også en imponerende forsterker. Arcam har en pågående effektivisering av sitt produktspekter, men har ikke mistet fokus.

Musical-Fidelity-M8xi_web logo
Musical Fidelity M8xi

EISA HIGH-END INTEGRATED AMPLIFIER 2020-2021

Musical Fidelity har alltid designet fabelaktige store forsterkere, som følger deres tro på at du aldri kan ha for mye kraft. Nå er de under østerriksk eierskap, og deler stall med Pro-Ject Audio Systems, og leverer M8xi som tilbyr massive 550W per kanal - som den komfortabelt overstiger fra sin dual-mono konstruksjon. Inngangene strekker seg til både digitale og analoge alternativer, men dette er ikke bare en stor premietungvekter av en forsterker. Den er også raskt og kvikk og leverer musikk med både hastighet og presisjon, for ikke å nevne masser av detaljer. Hvis du vil ha forsterkeren din levert i en enkelt enhet med superb ytelse, er det denne du skal kjøpe.

Rotel-Michi-P5_S5_web logo
Michi P5/S5

EISA HIGH-END PRE/POWER AMPLIFIER 2020-2021

Rotels highend underavdeling er tilbake, tre tiår etter sin første opptreden. Michi P5 kontrollforsterker og S5 effektforterker bringer et velkommen innslag av vekt, skala og meget naturlig musikkgjengivelse til highend arenaen. Med kult, svart utseende og fantastisk byggekvalitet, viser duoen en omfattende evne til å gjengi musikken i et bredt spekter av musikalske sjangere. Michi handler om musikkens følelser og ånd, levert på en menneskelig måte. Forsterkerne er fleksible også, forforsterkeren tilbyr et bredt spekter av digitale og analoge innganger, og kvaliteten er sikret ved omhyggelig manuell montering, fra de grunnleggende komponentene og oppover. Dette er en fantastisk tilbakekomst. 

iFi-Audio-ZEN-DAC_web logo
iFi Audio ZEN DAC

EISA BEST VALUE DAC 2020-2021

Appellen til iFi Audio ZEN DAC er enkel: med iøynefallende utseende, fleksibilitet, solid ingeniørarbeide på innsiden og en bemerkelsesverdig voksen lyd, er denne rimelige DAC-en et iøynefallende røverkjøp. Det beviser at skrivebordslyd ikke trenger å være den dårlige slektningen til "riktig" hi-fi, og utfordrer langt større og dyrere enheter, enten som en DAC / hodetelefonforsterker eller som en enkel digital forforsterker. Kjøp denne for å forbedre lyden fra datamaskinen, og det kan hende du oppdager at du lytter til denne mesteparten av tiden. Best av alt, den gjør alt dette til en svært rimelig pris. Dette er utrolig mye for pengene.

Volumio-Primo_web logo
Volumio Primo

EISA DIGITAL SOURCE 2020-2021

Denne upretensiøse lille, svarte boksen er en svært rimelig løsning på alle dine digitale streamingbehov, for ikke bare vil den spille av musikk som er lagret på hjemmenettverksenheter, den gir deg også tilgang til et stort utvalg av online musikktjenester. Med enkel betjening via nettlesere eller apper, og en GUI på skjermen levert over HDMI, inkluderer Primo digitale utganger for å mate enhver DAC samtidig som du spiller musikk via USB-enheter. Den er kompatibel med musikkformater helt opp til DSD, via Ethernet eller Wi-Fi. Dette lille underverket er den perfekte måten å starte ditt streamingeventyr på.

FiiO-M11_web logo
FiiO M11 Pro

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2020-2021

Denne bærbare musikkspilleren har best funksjonalitet i klassen og et kabinett av høy kvalitet med en rammefri berøringsskjerm. Formatstøtte og lyttealternativer er uovertruffen – M11 Pro kan brukes som både en Bluetooth-mottaker og sender, som en USB DAC- og USB-lydspiller (med innebygd DSD-utgang), eller spille direkte fra ombordlagret musikk (kan utvides til 2 TB) eller streaming apps. En Samsung Exynos hexa-core SoC sikrer sømløs musikkstyring og en responsiv brukeropplevelse. To AK4497EQ DACer med Velvet Sound-arkitektur, støtter i mellomtiden høyoppløselig lyd til 384 kHz/ 32-bit, pluss MQA-dekoding. Spillerens tre hodetelefonutganger drar nytte av kraftig forsterkning med lav forvrengning. Og hva med den viktige lydkvaliteten? I ett ord: Eksepsjonell.