Yamaha-RX-V6A_web

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2021-2022

Yamaha RX-V6A

Yamahas syv-kanals nettverksbaserte AV-receiver kommer med en vakker og helt ny designfilosofi, og syv-inngang / en-utgangs HDMI-del som er klar for avanserte spillkonsoller og fremtidens 8K-videokilder. Og selv om Yamaha implementerer en rekke smarte funksjoner, inkludert å la MusicCast-multiroom-høyttalerne brukes som trådløse surroundhøyttalere, har ikke Yamaha vendt oppmerksomheten bort fra ytelsen. RX-V6A er drevet av en forbedret og langt kjappere forsterker og proprietær Cinema DSP, og lager romslige, detaljerte og oppslukende lydfelt med Dolby Atmos- og DTS:X-kilder, samtidig som den gir en polert oppmiksing av stereo- og flerkanalsmateriale. Dette er et strålende, fremtidsrettet tillegg til Yamahas eksisterende AVR-flåte.

JBL-Bar-5

EISA COMPACT SOUNDBAR 2021-2022

JBL BAR 5.0 Multibeam

JBL Bar 5.0 Multibeam skjuler et vell av teknologiske talenter i sitt kompakte chassis. Som et stuevennlig en-boks-system er det ingen tilhørende subwoofer her - i stedet får lydplankens fem aktive drivere selskap av fire passive bassradiatorer som gir effektiv, godt integrert bass. For en kinoriktig lydopplevelse kombinerer Virtual Dolby Atmos DSP med JBLs automatiske Multibeam-kalibrering for et lydbilde som gir bredde, høyde og utmerket effektplassering. Dialogen kommer fra en dedikert senterkanal, mens musikkavspilling (via Chromecast built-in, Bluetooth eller Bar 5.0 Multibeams HDMI og optiske lydinnganger) drar nytte av den balanserte lydgjengivelsen.

LG-Eclair-QP5_web

EISA SOUNDBAR INNOVATION 2021-2022

LG Eclair QP5

Lydplanken LG Eclair QP5 er ideell for installasjon i stuen, soverommet eller gaming-hulen, og har et ultrakompakt kabinett som kan installeres nesten hvor som helst, men som likevel klarer å innlemme et fem-elementers-system med dedikerte Dolby Atmos-høydehøyttalere. Sammen med Eclair QP5s trådløse, stiltilpassede subwoofer - som har doble 5,25 tommers bassdrivere i en vibrasjonsdempende bipolar konfigurasjon - er resultatet et 3.1.2 lydbilde som spiller både større og dristigere enn dimensjonene antyder. HDMI 2.1 eARC-tilkobling, DTS:X-avspilling og AI-assistert lydjustering i sanntid, pluss intelligent interaksjon med LGs TV-serie, skaper til sammen et meget tiltrekkende og innovativt lydsystem.

Denon-Home-550_web

EISA SMART SOUNDBAR 2021-2022

Denon Home Sound Bar 550

Den er en del Dolby Atmos/DTS:X-lydplanke og én del fullverdig HEOS-multiromhøyttaler. Denons Home Sound Bar 550 gir både en givende lydopplevelse til film- og musikkavspilling, og muligheten for utvidelse til et 5.1-system i hjemmekinostil med valgfrie trådløse surroundhøyttalere og subwoofer. Kontroll via fjernkontrollen er enkel og intuitiv, men HEOS app-opplevelsen er også meget god - og det er her brukere kan streame musikk fra abonnementstjenester, Internett-radio eller sitt eget nettverk. Amazon Alexa-funksjonalitet, via innebygde mikrofoner, fjerner behovet for å løfte en finger. Til slutt har denne smarte pakken også berøringskontroller med nærhetssensor, HDMI-svitsjing med Dolby Vision passtrough og overlegen design og konstruksjon.

Polk-Audio-Reserve_web

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2021-2022

Polk Audio Reserve

For å lage sin Reserve-serie har Polk Audio utnyttet teknologier fra sine avanserte Legend-høyttalere - inkludert de iøynefallende Pinnacle-diskanthøyttalerne og Turbine Cone-driverne - samtidig som de introduserer sine første høydehøyttalere for vegg eller hylleplassering. Serien er en godbit for systembyggere, og har ni alternativer, inkludert en slank senterhøyttaler og tre forskjellige gulvstående modeller, alle timbre-matchet for å imøtekomme miks og match-installasjoner. Lydbalansen fokuserer på nøytral tonalitet, utmerket detaljgjengivelse og en jevn balansert bassrespons støttet av Polks Power Port 2.0-portteknologi – alle kvaliteter som sannsynligvis vil øke pulsen til en hjemmekinoentusiast dramatisk. Mens Reserve-seriens diskrete design hjelper høyttalerne med å passe inn i ethvert rom, garanterer ytelsen at du setter deg opp og lytter.

TCL-TS8132_web

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2021-2022

TCL TS8132

Via et fysisk driveroppsett som inkluderer en dedikert senterkanal og doble oppoverrettede enheter, pluss en trådløs subwoofer, skaper TCLs rimelige lydplankesystem omsluttende 3.1.2-kanals surround fra en diskret design. TS8132 sin dialoghåndtering, effekter og detaljer er ideelle for et TV-basert oppsett, og er et av dens sterke punkter, og det samme er følelsen av størrelse som kommer fra den dype bassresponsen. Integrert Dolby Atmos-avspilling støttes, og stereoinnhold kan mikses opp via lydplankens surroundmodus. Spesifikasjonene er slik man finner i dyrere modeller - doble HDMI-porter, USB og optisk digital lyd gjør det enkelt å koble til en rekke kilder, mens Chromecast (med Google Assistant stemmestyring), Apple AirPlay og Bluetooth tilfører mengder av trådløst potensial.

SVS-SB-1000_web

EISA BEST BUY HOME THEATRE SUBWOOFER 2021-2022

SVS SB-1000 Pro

Hvis du plukker opp SVS sin prisgunstige SB-1000 Pro i sin standard sorte askfinish eller premium blanke hvite eller svarte, er sluttresultatet det samme – du får en ytelse som forfører når det gjelder hastighet, trykk og dybde. Alt dette fra et kabinett som knapt er større enn subwooferens fremovervendte 12 tommers element. Innvendig gir en 325W-klassifisert DSP-forsterker rikelig med kraft, noe som øyeblikkelig gir eksplosive lydmikser størrelsen og virkningen de fortjener. Og for å avslutte den fantastiske oppgraderingen av SVS sin startnivåmodell, er selskapets Bluetooth-baserte kontroll- og EQ-app – en gang kun å finne i flaggskipet 16 Ultra-series – tilgjengelig for å finjustere lyden til rommet. Leter du etter en strålende, røverkjøp-subwoofer? Se her.

Philips-Fidelio-B97_web

EISA HOME THEATRE SOUNDBAR 2021-2022

Philips Fidelio B97

Philips' banebrytende IMAX-tilpassede lydplankesystem etterlater ingen ting urørt i jakten på oppslukende, fengslende hjemmekinolyd. Denne smart designede pakken har et femkanals kabinett med trådløse surroundhøyttalere og 8-tommers subwoofer for en 7.1.2 Dolby Atmos/DTS:X-opplevelse. Gjengivelsen gir en dyp, eksplosiv bass, et ekspansivt lydbilde, flott mellomtoneklarhet og omsluttende atmosfære. Den er også fleksibel – surroundhøyttalerne kan festes til hovedlydplanken (den lader opp de interne batteriene samtidig), mens tilkoblinger dekker både kablede og trådløse alternativer, inkludert HDMI eARC, Chromecast og DTS Play-Fi. Forhåndsinnstilte lyttemoduser og tilpasset EQ hjelper deretter med å skreddersy B97 etter din smak - og det høres fantastisk ut ...

Reavon-UBR-X200_web

EISA UHD PLAYER 2021-2022

Reavon UBR-X200

Reavon UBR-X200 gir en universell tilnærming til hjemmekinounderholdning med avspilling av Ultra HD Blu-ray-, DVD-, CD-, SACD- og DVD-lydplater, pluss musikkfiler med høy oppløsning fra en USB-stasjon eller nettverksenhet. Spilleren utstråler førsteklasses produktfølelse takket være byggekvaliteten og stylingen til det stålbelagte kabinettet i full bredde, mens den på innsiden har en åttekanals Burr-Brown DAC og MediaTek SoC (System On a Chip) for å gi en rekke funksjoner, inkludert balansert stereolyd over XLR og Dolby Vision HDR fra 4K-disker. Menyer på skjermen gir full kontroll over oppsett og tilpasning, mens den bakgrunnsbelyste fjernkontrollen er ideell for bruk i et eget filmrom. Dette er et utmerket valg for fans av fysiske medieformater.