Logo_OnePlus_7_pro_web

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2019-2020

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 viser med all mulig tydelighet hva som må til av for å fortjene utmerkelsen som den mest avanserte smart-mobilen på markedet - førsteklasses komponenter. For å oppnå markedets beste ytelse er det benyttet et octacore Qualcomm Snapdragon 855 chipset er kombinert med opp til 12GB RAM og opp til 256GB lagringsplass, mens et trippel-kamera på baksiden har et fast 48 megapiksler objektiv, et 8 megapiksel teleobjektiv med trippel zoom og et 16 megapiksel ultra vidvinklet objektiv leverer bilder som garantert kommer til å imponere. De som er ute etter suverene selfies kommer heller ikke til å bli skuffet, takket være det 16magapiksler pop-up kameraet i fronten av telefonen. Legg så til en skjerm som utnytter hele 88.1% av kameraets forside for en ekte fullskjermopplevelse, og du har i OnePlus 7 Pro en mobiltelefon som viser at innovasjoner også kan komme i form av meget praktisk utformede produkter. 

Logo_Xiaomi_Redmi_note_7_web

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2019-2020

Xiaomi Redmi Note 7 

Med byggekvaliteten som du ville forventet av en topp-modell, et fantastisk 48 megapiksler bakre kamera støttet av et tilleggskamera med 5 megapiksler for bokeh-effekter, pluss Qualcomms Snapdragon 660 chipset med 4GB RAM og 64GB innebygget lagringsplass, er Xiaomi Remi Note 7 den beste smart-mobilen i budsjettklassen. Dens 4000mAh batteri har støtte for lynkjapp Quick Storage 4-teknologi, både kameraet i front og på baksiden er beskyttet med Gorilla Glass 5, mens dens brukergrensesnitt er tilfredsstillende responsivt. Telefonen har også rikelig med tilkoblinger, med USB-C og 3,5mm audio-tilkoblinger, en IR-sender pluss en FM-radio. Xiaomi Redmi Note 7 setter kort og greit en ny standard for budsjett-telefoner. 

Logo_JBL_Reflect_flow_web

EISA BEST EARBUDS 2019-2020

JBL Reflect Flow

Hodetelefoner er “hot” akkurat nå, og innenfor denne produktkategorien er det ingen ting som er mer i vinden enn ekte trådløse ørepropper (true wireless) – små, kompakte modeller som nesten forsvinner inn i øret og fungerer helt uten kabler. JBL Reflect Flow er laget for å gi treningsentusiaster motivasjon fra episk lyd fra hodetelefoner uten at det er noen kabler som kommer i veien. Med den patenterte Free Bit-ergonomien, enkel tilkobling til Goole Now og Siri, IPX7 vanntett-sertifisering og over 30 timer batteritid er JBL Reflect Flow det perfekte valget for alle som ønsker å trene og samtidig være moteriktige. 

Logo_Sony_WH-1000XM3_web

EISA BEST NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020

Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3 er en flaggskip-modell med støykansellering og en ny og forbedret konstruksjon for å levere perfekt tilpasning til forskjellige hodeformer, og du kan være helt sikker på at de er komfortable enten du er på vei til jobben eller på en lengre flyreise. Dens enestående støykansellering gir en ekstra dimensjon til dens flotte musikalske kvaliteter. Justering av volum og valg av sanger fra spillelisten er enkelt å gjøre på den trykkfølsomme reguleringsplaten på høyre øreklokke, mens du får ytterligere funksjonalitet og personlige tilpasninger via Sony-appen Headphones Connect. Batteriets spilletid er omtrent 30 timer på en lading med støykanselleringen påskrudd, og en rask ti-minutters lading gir deg fem timer spilletid. WH-1000XM3 kommer med bæreveske, ladekabel, hodetelefon-kabel og flyadapter. 

Logo_JBL_Live_650BTNC_web

EISA CONSUMER NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020

JBL LIVE 650BTNC

Når det kommer til støykansellerende hodetelefoner er det ingen ting som slår JBL LIVE 650BTNC når vi snakker om ytelse til prisen. Ikke bare er lyden innholdsrik og velbalansert, men takket være Bluetooth 4.2 kan den også nå audiofile høyder. Det er få kompromisser i lydkvalitet når du slår på støykanselleringen, noe som er sted mange ANC-konkurrenter kommer til kort. JBL LIVE 650BTNC er tilgjengelig i tre farger og benytter fine materialer i den stoffkledde hodebøylen og i sine minneskum-øreputer. Når batteriet er fullstendig ladet kan du nyte 30 timer musikk uten ANC og 20 timer med, og skulle batteriet gå tom for strøm kan du enkelt koble til den 120cm medfølgende kabelen og lytte videre. I tillegg, vet å berøre øreklokken kan du koble til Google stemme-assistent eller Amazon Alexa for håndfrie samtaler. 

Logo_Honor_20_pro_web

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2019-2020

Honor 20 Pro

Den er ikke kun laget for unge kjøpere, men også til de som føler seg unge. Honor har virkelig laget en vinner med sin 20 Pro. Dens fortryllende 3D graderte glass med aluminiums-ramme og et batteri på hele 4000mAh – optimert for krevende brukere – er kun en liten del av dens appell. Quad-kameraet på baksiden betyr at du kan ta uforglemmelige bilder takket være en 48 megapiksler bildebrikke for fantastisk nattbilder, en 8 megapiksler brikke for telefotografering, en 15 megapiksler brikke for vidvinkelfotografering og en 2 megapiksler brikke som er dedikert for macro-arbeid. Den tilbyr et komplett sett med utstyr som vanligvis finnes på toppmodellene til en pris som gjør den meget attraktiv. Honor 20 er et enestående valg for alle som ser etter en mobiltelefon som både er avansert, fleksibel og i tillegg er meget stilig. 

Logo_LG_XBOOM-Go-PK7o_web

EISA MOBILE SPEAKER 2019-2020

LG XBOOM Go PK7

LG XBOOM Go PK7 er laget i partnerskap med Meridian Audio, den meget kjente hifi-produsenten og pioneren innenfor high-res lyd, og er utstyrt med den høytytende aptX HD-kodeken og to basshøyttalere (i tillegg til to passive elementer) pluss to diskanthøyttalere. Den er drevet av en 40watts forsterker og har en lyd som både er kraftfull og sjenerøs, samtidig som den har godt med bass og stemmegjengivelse som er fantastisk klar og transparent. XBOOM Go PK7 er også perfekt til fest takket være dens brukerstyrte mangefargede dansende lys, støv og sprutsikre IPX5-sertifisering og en stor innebygget batteripakke som holder musikken gående i opptil 22 timer uten behov for oppladning.  

Logo_JBL_PartyBox-100_web

EISA PARTY SPEAKER 2019-2020

JBL PartyBox 100

Enten du slapper av hjemme eller har fest til langt på natt, kan du nyte oppslukende lyd hele dagen lang med JBLs PartyBox 100. Og hvis du ønsker å ta musikken til nye høyder kan du koble sammen to av disse portable Bluetooth-høyttalerne og få lyd som er nær eksplosiv. I det slitesterkt kabinettet finner du et 2500mAh batteri som gir hele 12 timer spilletid, i tillegg til to basselementer og to diskanter, mens BassBoost-innstillingen gir seismiske utslag. Og glem heller ikke at du kan koble til en gitar eller en mikrofon hvis du ønsker å spille «live» i ditt eget party. Alt dette pluss de valgbare blinkende lyseffektene på fronten sikrer at JBLs PartyBox 100 vil sørge for at feiringen overgår alle dine forventninger. 

Logo_OnePlus_7_bullets_wirelss_2_web

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2019-2020

OnePlus Bullets Wireless 2

Disse trådløse øreproppene er ergonomiske og lette, og har alt du kan forvente fra et premium-produkt. Flott diskant og stram bass leveres fra øreproppenes to Knowles balanserte armatur-drivere og en dynamisk 10mm driver på hver side, mens aptX HD Bluetooth-støtte gir 24 bit musikk via dens trådløse tilkobling. Produsentens Warp Charge-teknologi gir deg ti timer batteritid med kun ti minutters batteriladning, mens dens Magnetic Control gjør det mulig å pause musikken ved å holde øreproppene mot hverandre. Når du tar dem fra hverandre starter musikken der den sluttet. 

Logo_Huawei_P30_Pro_web

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020 (combined with Photography EG)

Huawei P30 Pro

Med sin firekamera-løsning har Huawei levert enda et imponerende fremskritt i mobil fotografering. Fotografering i svakt lys er med god margin det beste du i dag kan få på en smarttelefon, mens ultravidvinkel, portrett-tele og det periskopiske 5x telefoto-objektivet passerer alle konkurrentene. Huawei P30 Pro imponerer også med sin sterke vannsikrede konstruksjon, den fremragende skjermen, rask fingeravtrykkleser i skjermen og meget gode batteritid, som støttes av både trådløs og kablet lading. Med RAW-format og opp til 512 GB lagring er Huawei P30 Pro den perfekte følgesvennen for dedikerte fotografer.

Logo_Xiaomi_Mi_Scooter_Pro_web

EISA ELECTRIC VEHICLE 2019-2020

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro

Pro-versjonen av den populære Xiaomi Electric Scooter tilbyr flott byggekvalitet i aluminium og en sjenerøs kjørelengde på 45km takket være et 474 wH batteri. Et nytt display viser hastighet, batterikapasitet, tilkoblinger og kjøre-innstillinger som har en egen Sport-innstilling for maksimum effekt (25 km/t topphastighet) i tillegg til Normal og ECO. Den imponerende listen over utstyr kompletteres av dens KERS-system for å lade batteriene mens du kjører, et e-ABS bremse-system, kraftfull LED kjørelys og IP54-beskyttelse mot støv og vannsprut når du er ute og kjører. Sist, men ikke minst. Mi Electric Scooter Pro er meget lett å bære med seg takket være den lave vekten på kun 14,2kg.