Logo_Samsung_QE82Q950R_web

EISA 8K TV 2019-2020

Samsung QE82Q950R

Med en native 7680x4320 piksler skjerm tilbyr denne 8K TV-en fire ganger så mange detaljer som Ultra HD 4K. Spiller du en 8K-kilde via dens USB media-spiller eller HDMI-innganger får du bilder med fantastisk dybde, klarhet og virkelighetsfølelse, mens AI-oppskalering konverterer alle HD eller 4K kilder til den 82 tommer store skjermen. Bildekvalitet er likevel lang fra bare flott  oppløsning. Samsungs direkte LED-baklys og egenutviklede system for lokal dimming resulterer i presis HDR-gjengivelse (inkludert HDR10+) og dens QLED-panel garanterer perfekte farger. Introduksjonen av Ultra Viewing Angle-teknologien gir en betydelig forbedring av betraktningsvinkelen. QE82Q950R er en TV som er klar for fremtiden – og fantastisk akkurat nå. 

Logo_Philips_55OLED804_web

EISA BEST BUY OLED TV 2019-2020

Philips 55OLED804

Med sin 55OLED804 bruker Philips sin ekspertise på OLED og gode design-teft for å lage en TV til en rimelig pris. Den er bygget rundt deres egen P5-prosessor som i siste generasjon er en to-chips løsning og leverer forbedret detalj og fargehåndtering. Denne 55tommeren er en superb gjengiver av HDR-kilder (formatsstøtten inkluderer HDR10+ og Dolby Vision), men Perfect Natural Reality gir HDR-gjengivelse fra alle kilder. Legg til Philips sitt ekslusive Ambilight-system for en enda mer engasjerende opplevelse, Dolby Atmos lyddekoding og det innholdsrike smart-systemet Android TV, og du har en TV som simpelthen oser av verdi for pengene. 

Logo_BenQ_CinePrime-W2700_web

EISA BEST BUY PROJECTOR 2019-2020

BenQ CinePrime W2700

Denne kompakte 4K HDR-projektoren gir hjemmet ditt hjemmeunderholdning fra storskjerm uten å gjøre kompromisser på bildekvalitet og uten å tømme lommeboka. BenQs CinePrime W2700 benytter den aller nyeste DLP chipdesignet for 4K oppløsning og kobler denne sammen med deres eget fargehjul og fabrikkalibrering for å gi markedet DCI-3 utvidet fargerom for første gang. Kort sagt, den sikrer at du får bilder som er akkurat slik filmskaperne vil de skal være. Høy brukervennlighet sikres av en 1.3x zoom og 12V trigger for fleksibilitet i installasjoner, en USB-port som kan fyre opp en HDMI-spiller med strømming, og intuitive menyer som gir full kontroll på de avanserte bildejusteringene. Kombiner dette med et skarpt, fargerikt bilde og kraftfulle integrerte stereo-system, og du har en projektor som er prisklassen aller beste. 

Logo_BenQ_CinePrime-W5700_web

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2019-2020

BenQ CinePrime W5700

BenQ W5700 er flaggskipet i sortimentet og er enkel å anbefale for alle som ønsker seg en dedikert hjemmekino med høy fargenøyaktighet, flotte bildedetaljer, HDR-avspilling og god fleksibilitet for installatører. Samtidig gir BenQ spesialutviklede fargehjul og lampesystem 100% av DCI-P3 fargerom, noe som projektoren ideell for HDR-innhold. Projektoren er enkel å installere i kinorommet med en stor 1.6x zoom som lager en fleksibel kasteavstand, og horisontalt og vertikalt linse-skift som sørger for nøyaktig bildetilpasning. For å komplettere et imponerende produkt er det også fokus på design med et matt kabinett som ikke reflekterer lys, og en mønstret objekt-ring for å fange opp strølys, og gjør at du kan konsentrere deg om det rene og stilige utseende.

Logo_Philips_65OLED984_web

EISA HOME THEATRE TV 2019-2020

Philips 65OLED984

Med en 65tommers skjerm og imponerende lyd leverer Philips sin aller beste OLED TV en uimotståelig bilde-opplevelse. Nøkkelen til den flott lyden er det Bowers & Wilkins-designede lydsystemet som benytter produsentens egen diskant-på-toppen-teknologi i kombinasjon med et venstre/senter/høyre høyttaleroppsett som produserer et dynamisk lydbilde i full båndbredde som er ytterligere ekspandert med Dolby Atmos. Ingen annen flatskjerm låter som denne! Den banebrytende lydgjengivelsen er slått sammen med Philips raffinerte bildekvalitet som leveres fra ders 3.generasjon P5 prosessor - som støtter både Dolby Vision og HDR10+, og OLED 984s spesielle utseende med plassering av en egen lydplanke i børstet aluminium på sitt eget stativ, for virkelig å markere sitt unike design. Sagt med et ord? Fantastisk. 

Logo2_LG_OLED65E9_web_NEW-1024x731

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020

LG OLED65E9

LGs Dolby Vision-støttede 65 tommers OLED-TV tilbyr utmerket bildegjengivelse kombinert med et fengslende bilde-på-veggen-design. For å få det beste ut av 4K HDR-kilder er modellens andre generasjon Alpha 9 prosessering utstyrt med AI lysstyrke og dynamisk tonemapping som sørger for imponerende sortnivå, rike farger og presise detaljer som OLED-teknologien er så kjent for. I tillegg til premium bildekvalitet leverer den også en oppslukende lydopplevelse med stor fleksibilitet. Dolby Atmos, unik AI lydprosessering og romtilpasning garanterer en gjengivelse som er skreddersydd til brukerens preferanser. For å komplettere denne imponerende fleksible pakken har TV-en en lett forståelig betjening via LGs WebOS-plattform og omfattende smart-muligheter. 

Logo2_LG_65SM9010_web_NEW-1024x731

EISA SMART HOME TV 2019-2020

LG 65SM9000

Ved å tilby intelligente smart-muligheter, et slankt rammedesign, lyssterke HDR-bilder og avanserte lydmuligheter, møter LG 65SM9000 kravene til en allsidig underholdningsløsning. De fremtidsrettede spesifikasjonene inkluderer HDMI 2.1-tilkobling på alle innganger, Dolby Atmos og Dolby Vision-støtte, og et Nano-Cell LCD-panel med LED baklys og lokal dimming. Bildekvaliteten, forbedret med AI-prosessering og høy innsynsvinkel, er tilpasset film, strømming, spill og sport. Og så er det også TV-ens enkle betjening og høye brukervennlighet. WebOS 4.5 brukergrensesnittet, integreringen med Amazon Alexa og Google Assistent, pluss LGs Home Dashboard smarte hjem-funksjon og gode oversikt, gjør dette til en perfekt partner for alle moderne hjem.  

Logo_Sony_a6400_web

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020 (combined with Photo EG)

Sony α6400

For innholdsprodusenter som like gjerne tar video som stillbilder, inneholder Sony α6400 et imponerende knippe verktøy i sitt kompakte, beskjedne ytre. Fremste egenskap er utvilsomt Sonys innovative sanntids følgefokus med Real-time Eye AF, som holder motivet skarpt og i fokus uansett hvordan det flytter seg rundt i bildeflaten. Andre avanserte videofunksjoner er 4K opptak med høy dynamikk, S-Log-profiler for profesjonell fargegradasjon, en oppfellbar skjerm som kan rettes fremover for vlogging, og en mikrofoninngang for lydopptak av høy kvalitet. Dessuten vil fotografer verdsette det utmerkede kvaliteten fra kameraets 24-megapiksler bildefiler.