XGIMI-Aura_web

EISA UST PROJECTOR 2022-2023

XGIMI AURA

Med en iøynefallende buet topp og lommebokvennlig pris, har XGIMI AURA masse appell selv før du ser den i bruk. Likevel er det denne ultra-short-throw (UST) projektorens bildegjengivelse som imponerer. Høy lysstyrke fra en laserlyskilde gjør den til en utmerket modell for visning på dagtid, og en fengslende opplevelse med HDR-innhold. Sortnivå og skarp 4K-bildegjengivelse imponerer også, og det samme gjør den detaljerte, punchy lyden fra AURA sitt innebygde Harman Kardon-høyttalersystem. Smarte funksjoner, levert av Android OS, inkluderer video-on-demand-apper og skjermspeiling, noe som sikrer at denne høytytende UST-projektoren lever opp til alle sine forventninger når det gjelder hjemmeunderholdning.

TCL-65C835_web

EISA PREMIUM MINI LED TV 2022-2023

TCL 65C835

TCL fortsetter å utvikle sin Mini LED-bakgrunnsbelysning med flersoners dimmeteknologi, og den attraktivt prisede 65C835 viser denne utviklingen i full bredde. Denne 4K TV-en bygger på fjorårets EISA Award-vinnende C825, med forbedret innsynsvinkel og antirefleksjon som gir en forbedret glans i bildet. Blendende lysstyrke og fargegjengivelse kombineres med utmerket sortnivå, og flotte skyggedetaljer under presisjons HDR-avspilling med HDR10, HDR10+ og Dolby Vision IQ. Det er full spillstøtte for neste generasjons konsoller, og brukeropplevelsen forbedres ved å inkludere Google TV og et Onkyo-lydsystem som gir imponerende lyd for et så slankt og attraktivt sett. TCL har skapt en vinner med 65C835.

Epson-EH-LS12000B_web

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2022-2023

Epson EH-LS12000B

Med den formidable EH-LS12000B bringer Epson en bemerkelsesverdig oppgradering til sin 4K Pro UHD pikselskifteteknologi, og imponerer med en full laser-lyskilde som leverer 2700 lumen for både hvitt og farge, takket være den tilpassede 3LCD-panelteknologien. I tillegg til dette finner man 32-biters bildebehandling som optimaliserer sanntids farge-, kontrast-, HDR- og interpolering på opptil 120 Hz, mens gaming støttes med bildeforsinkelse på under 20 millisekunder og kompatibilitet med 4K/ 120Hz kilder. Totalt sett har Epson laget en projektor som gir en uanstrengt, jevn og filmatisk storskjerm med 4K-ytelse, og gjør til og med installasjonen til en lek takket være et allsidig internt linseskiftsystem. Oppsummert i et ord: Episk.

BenQ-X3000i_web

EISA GAMING PROJECTOR 2022-2023

BenQ X3000i

EISA applauderer gamingevnene til BenQs sjarmerende kube av en projektor, som bruker en 4LED-lyskilde for å levere en påstått lysstyrke på 3000 lumen fra det nyeste pikselskiftende DLP 4K-oppløsningsbrikkesettet. Gamere vil sette pris på en forhåndskonfigurert «Fast Mode», med en dedikert ekstern remote-nøkkel, og responstider ned til nesten 4 ms ved 1080p / 240Hz (og under 17 ms for 4K / 60Hz), sammen med tre spillmoduser optimalisert for forskjellige sjangre. Men denne er ikke bare for knappe-knusere! X3000i leverer også en lys og jevn filmavspilling der farger er dens spesielle styrke, takket være BenQs eksklusive CinematicColor-teknologi som leverer 100 % av DCI-P3-fargeskalaen. En medfølgende Android TV-dongle og innebygde stereohøyttalere bidrar til å gjøre X3000i til en komplett underholdningspakke.

Philips-55OLED807_web

EISA BEST BUY OLED TV 2022-2023

Philips 55OLED807

Philips sin OLED- modell på mellomnivå, 55OLED807, tilbyr en ytelse og spesifikasjon som føles langt over det rimelige prispunktet. Ved å kombinere det nyeste EX-panelet med høyere lysstyrke og en ny generasjon av merkets veletablerte og høyspesifikasjons P5-prosessor, kombinerer denne smart stylede flatskjermen – med Ambilight-belysning og roterende stativ – svært godt sortnivå, forbløffende HDR-bilder, skarp 4K-oppløsning og autentiske, levende farger. Et omfattende utvalg av forhåndsinnstillinger for bildet er kombinert med dyptgående bildejusteringer, noe som gjør 55OLED807 egnet til både TV-avhengige og bildeentusiaster. Med tilkoblinger som inkluderer doble HDMI-innganger med støtte for 120Hz video og variable oppdateringsfrekvenser, inviteres gamerne også til festen.

Hisense-65U8HQ_web

EISA PREMIUM LCD TV 2022-2023

Hisense 65U8HQ

Takket være den avanserte teknologien leverer Hisense 65U8HQ bildeopplevelser som er verdig et flaggskip. Et 4K/120Hz Mini LED/Quantum Dot antireflekspanel sammen med en 160-soners lokal dimmemotor og lyssensor for å finjustere bildeytelsen for alle miljøer – gjør at skjermen viser suveren lysstyrke, førsteklasses bevegelser og en bred visningsvinkel. Den er også imponerende spesifisert, inkludert er VRR-, FreeSync Premium- og ALLM-spillfunksjoner, støtte for HDR10+ Adaptive, Dolby Vision IQ og IMAX -forbedrede formater og Wi-Fi 6-streaming. TV-ens skreddersydde VIDAA U6-operativsystem gir et intuitivt oppsett, støtte for egen profil for hvert familiemedlem og rask bruk. Lyden, fra en 2.1.2-kanals Dolby Atmos-høyttalerkjede, er kraftig og oppslukende. Dette er en virkelig toppmodell fra Hisense.

Sony-XR-65A95K_web

EISA PREMIUM OLED TV 2022-2023

Sony XR-65A95K

Sonys beste OLED-TV noensinne har helt ny QD-OLED-panelteknologi, basert på blå lys-dioder og et Quantum Dot-lag. Som et resultat tilbyr XR-65A95Ks uforlignelige bilder med dypt sortnivå, intense farger og lysstyrke som er over all forventning, perfeksjonert av Sonys mangefasetterte Cognitive Prosessor XR. Film- og TV-innhold ser sublimt ut, og naturligvis er denne flaggskipmodellen klar for spillere med VRR-, ALLM- og 4K / 120Hz-avspilling. Sementering av XR-65A95Ks status som en avansert OLED-allrounder, er det innovative Acoustic Surface Audio+ lydsystemet. Det gir detaljerte, 2.2-kanals lyd og drar nytte av automatisk kalibrering. Smart-funksjonen håndteres av Google TV (inkludert tilgang til BRAVIA Core-filmbiblioteket) og den medfølgende Bravia Cam i Full HD-oppløsning som muliggjør videosamtaler, strømsparing og mer.

LG-OLED42C2_web

EISA GAMING TV 2022-2023

LG OLED42C2

Når det gjelder TV-er som passer til gamere, har LG ledet an i flere år. OLED42C2 viderefører denne tradisjonen, og benytter seg av et nytt, mindre 42-tommers OLED-panel som passer perfekt til en dedikert gaminghule. En toppmoderne HDMI-spesifikasjon, inkludert variable oppdateringsfrekvenser og 4K/120Hz-kompatibilitet på alle innganger, ønsker neste generasjons konsoll/PC-eiere velkommen. Eksepsjonelle responstider gir et konkurransefortrinn, og TV-ens Game Optimizer-grensesnitt gir rask tilgang til alle bildeinnstillinger. LGs Evo-panel og AI-tilsatte α9 Gen5-prosessor fungerer sammen for å gi spillgrafikken en dynamisk, lys og jevn følelse. Legg til TV-ens WebOS-smartsystem, stemmestyring og elegant styling, og OLED42C2 blir helt uimotståelig.

Philips-55PUS8807_web

EISA FAMILY TV 2022-2023

Philips 55PUS8807

Denne 55-tommers LED-opplyste LCD-TV-en er også kjent av produsenten Philips som "The One", og tar utfordringen med å bringe allsidig film-, TV- og spillunderholdning til stuen din, uten å tømme bankkontoen. 55PUS8807 er en betydelig oppgradering av forgjengeren, og er rettet mot konsollbrukere med nye Game Bar-funksjoner og HDMI 2.1-tilkoblinger, mens det omfattende Android TV 11-smartsystemet leverer en bred strømmeplattform og musikk på bestilling. 4K HDR-avspillingen (inkludert HDR10+ og Dolby Vision) er styrket av settets livlige farge og høye lysstyrke, og imponerer selv i godt opplyste rom. Videre betyr innsynsvinkelen til TV-ens S-IPS-panel at hvert enkelt familiemedlem kan glede seg over showet.

Philips-65OLED 937_web

EISA HOME THEATRE TV 2022-2023

Philips 65OLED+937

Lydkvaliteten kommer høyt på alle TV-kjøperes ønskeliste, og Philips plasserer lyden i front og senter med 65OLED + 937. Et integrert høyttalersystem, designet av audiofilmerket Bowers &Wilkins, gir denne TV-en den omsluttende, storskala lydopplevelsen som et 65-tommers 4K OLED-panel fortjener. Fra topp til bunn utmerker denne 5.1.2-kanals høyttalers lydplanken seg med nye siderettede drivere mens redesignede Dolby Atmos-enheter utvider lydfeltet, den sentralt monterte titandome-diskanthøyttaleren legger til presise detaljer og nøyaktig posisjonering av dialogen. En 100x65mm bassdriver (plassert i sitt eget interne kammer) gir en rask, dyp basspunch. Designen er det også gjennomtenkt, og det smart vinklede kabinettet matcher TV-ens stasjonære stativ og gjør 65OLED + 937 til en fest for øynene så vel som ørene.

TCL-55C735_web

EISA BEST BUY LCD TV 2022-2023

TCL 55C735

Ved å ta i bruk mange av TCL premium teknologier samtidig som du beholder et virkelig rimelig prispunkt, er den diskret stylede 55C735 et strålende alternativ for filmer, spill og sport, og lett å bli forelsket i. Kombinasjonen av direkte LED-baklys og et Quantum Dot VA-type panel skaper en bildeytelse med overlegen, naturlig fargehåndtering og autentisk kontrast, mens dynamisk fargemapping – pluss Dolby Vision og HDR10+-funksjonalitet – sikrer optimal kvalitet fra UHD-plater og strømmetjenester. Lyd er en annen sterk side, med Dolby Atmos-prosessering som utvider lydfeltet til TV-ens Onkyo-designede høyttalersystem. Ved å benytte Google TV OS er 55C735 også helt på toppen for smarte enheter.

Zidoo-NEO-S_web

EISA MEDIA PLAYER 2022-2023

Zidoo NEO S

Enten du bruker Neo S som en 4K-mediekilde eller musikkspiller og hodetelefonforsterker, kommer suksessen fra optimaliseringen av hver komponent og høy oppmerksomhet på detaljer. Det føles mer som avansert hi-fi enn vanlig mediespiller, med kabinett i en aluminiumslegering frontet av en OLED-skjerm, og innganger som inkluderer digitale, ubalanserte og balanserte lydutganger og doble hodetelefontilkoblinger, inkludert 4,4 mm balansert. Når NEO S er i et nettverk, er den utmerket til å legge til filer i det appkontrollerte biblioteksystemet, som kan spilles av via HDMI til en TV med kompatibilitet for 4K HDR, inkludert HDR10+ og Dolby Vision. Musikkavspilling går til 768 kHz / 32-biters PCM og DSD512, pluss Bluetooth i LDAC og aptX-smaker, noe som gjør NEO S til en ekte allrounder for medieavspilling.

Philips-GoPix-1_web

EISA MOBILE PROJECTOR 2022-2023

Philips GoPix 1

Når du først blir oppmerksom på Philips’ elegante GoPix 1 ser du kanskje ikke at dette er en projektor. Men inni sin ultratynne og lett portable 18mm dype utforming finner du DLP-basert optikk og LED lyskilde i stand til å produsere bilder opp til 75” (190cm). Konstruert for å kobles til smartmobiler, nettbrett og laptops, uansett operativsystem, støtter denne mobile projektorens innebygde batteri to timer videospilling med klar lyd fra den interne høyttaleren. Bildejustering hjelpes av et taktilt fokuseringshjul og automatisk trapesform-korrigering, mens det innebygde stativet letter visning i alle miljøer. Projektoren kommer også med en fjernkontroll, samt mini HDMI- og USB-C-kabler. GoPix 1 er en glimrende løsning for de som trenger å vise store bilder på farten.